Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 03 Lis 2011 18:57 

Witam!
Mam następujący, dość pilny problem.
Przy odprawie online w Ryanairze wybieram sobie jedną z opcji i wpisuję na pewno poprawne dane: numer rezerwacji, e-mail (na który dostałam maila z ryanaira z numerem rezerwacji, więc musi być poprawny) i skąd dokąd lecę, niestety wyskakuje mi komunikat, że dane się nie zgadzają. Lecę za dwa dni, tzn. 5 listopada, więc strasznie mało czasu zostało ;/ Nie wiem co mam robić, próbowałam dzwonić na infolinię, ale tylko zjadają kasę, a nikt nie odbiera. Czy ktoś miał też taki przypadek, lub wie co można w takiej sytuacji zrobić?

Dodam, że mogę dokonać odprawy na inny lot 10 listopada.
 Profil Relacje PM off  

Odkryj południe Francji ☀️ Loty do Marsylii i Nicei od 191 PLN 😎 Odkryj południe Francji ☀️ Loty do Marsylii i Nicei od 191 PLN 😎
Wyspa jak z raju w supercenie 🌴🔥 Loty na Mauritius od 2092 PLN😎 Wyspa jak z raju w supercenie 🌴🔥 Loty na Mauritius od 2092 PLN😎
#2 PostWysłany: 03 Lis 2011 19:05 

Moze jednak numer rezerwacji wpisujesz bledny. Np. wpisujesz 0 zamiast O albo l zamiast I.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 03 Lis 2011 19:13 

Niestety numer rezerwacji nie ma takich niepewnych znaków. Poza tym jak wybieram drugą opcję z datą wylotu, adresem e-mail i danymi wylotu, też nie wchodzi. Czy jest jakaś szansa, by załatwić to bezpośrednio na lotnisku?
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 03 Lis 2011 19:26 

Da sie zalatwic to na lotnisku, ale ta "przyjemnosc" bedzie kosztowala 40 euro zgodnie z cennikiem :| Sprobuj dodzwonic sie na infolinie, najlepiej w nocy, kiedy malo ludzi dzwoni.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 03 Lis 2011 20:19 

miałem kiedyś podobny problem, ale miałem kilka rezerwacji, pomogło wybranie "opcji 1" czyli wpisywanie nr rezerwacji - a nie "skąd dokąd" - jeśli dobrze rozumiem, korzystasz z 2 opcji, spróbuj z 1 i wpisz nr rezerwacji, może się uda
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości