Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 512 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 22, 23, 24, 25, 26  Następna
Autor Wiadomość
#481 PostWysłany: 12 Cze 2023 11:42 

Loty: 38
Kilometry: 106 785
niebieski
Wypełniłem tę ankietę. Jest ona skrojona na poparcie jakiejś tezy a nie służy uzyskaniu rzetelnej informacji dla Ciebie.
 Profil Relacje PM off
oskiboski lubi ten post.

Wyspa przypraw i niebieskiego safari 🌶💙 11 dni na Zanzibarze za 2863 PLN (✈ + ⭐⭐⭐⭐ hotel) Wyspa przypraw i niebieskiego safari 🌶💙 11 dni na Zanzibarze za 2863 PLN (✈ + ⭐⭐⭐⭐ hotel)
Plaża, która ciągnie po horyzont⛱️🌊 Lato nad morzem w Italii za 894 PLN ☀️🍴 Plaża, która ciągnie po horyzont⛱️🌊 Lato nad morzem w Italii za 894 PLN ☀️🍴
#482 PostWysłany: 12 Cze 2023 11:59 

@FUX zdecydowanie popieram. No ale teraz takich studentów mamy. Docenić należy, że nie poprosiła chat GPT o kilkukrotne wypełnienie ankiety. Jak dla mnie to jedyne sensowne pytanie "Czy uważasz, że przepisy dotyczące zakazów lub ograniczeń w przewozie przedmiotów są zbyt restrykcyjne? " i odpowiedź tak. A na samych lotniskach jest niezwykle bezpiecznie. Inaczej ludzie nie spaliby ze swoim dobytkiem tylko go pilnowali
 PM off  

#483 PostWysłany: 19 Cze 2023 21:06 

Cześć, chciałam prosić o pomoc w zebraniu danych do pracy magisterskiej. Moim celem jest uzyskać jak najbardziej zróżnicowaną grupę osób ankietowanych, co niestety wymaga dużej liczby odpowiedzi.

Ankieta zawiera różnorodne pytania mające na celu zbadać procesy szacowania nieznanych odpowiedzi. Do tego jest dość krótka (max 10 min) i mam nadzieję, że wyda się przyjemna :) Na końcu są poprawne odpowiedzi.

https://forms.gle/SDGjS85VDzYuf3AN6
 Profil Relacje PM off  

#484 PostWysłany: 25 Lip 2023 17:20 
Awatar użytkownika

platynowy
Na prośbę i w imieniu córki, która zbiera materiały do pracy magisterskiej z szeroko rozumianej socjologii, zapraszam do współpracy PANÓW z forum (niestety, Panie nie są na razie obiektem badań), którzy:

1) są WEGANAMI w wieku 18-27 lat LUB 48-57 lat,

2) mogą poświęcić około godzinę na rozmowę (stacjonarnie w Warszawie albo zdalnie) o wyborach żywieniowych i doświadczeniach z jedzeniem.

Rozmowa będzie musiała być nagrana (oczywiście, jeśli wyrazicie na to zgodę), ale wszelkie dane wrażliwe zostaną zanonimizowane.
Chętnych zapraszam do skontaktowania się ze mną przez PW. Jeśli macie w otoczeniu jakiś kolegów wegan spełniających powyższe wyśrubowane wymagania, zapytajcie... Może będą chętni na taki "wywiad" :)

Z góry wszystkim dziękuję!
 Profil Relacje PM off  

#485 PostWysłany: 19 Sie 2023 17:01 

Cześć 👋
Piszę pracę licencjacką na temat Atrakcyjności turystycznej Japonii w opinii polskich turystów.
W związku z tym, zwracam się do Was o poświęcenie kilku chwil na wypełnienie ankiety.
Wasza opinia jest bardzo cenna i pomoże mi w napisaniu pracy.

Z góry dziękuję wszystkim za odpowiedzi. 😇
Link do kwestionariusza: https://forms.gle/ifRRUT5kvZ7dg3Qb7
 Profil Relacje PM off  

#486 PostWysłany: 09 Paź 2023 15:04 
Awatar użytkownika

platynowy
tropikey napisał(a):
Na prośbę i w imieniu córki, która zbiera materiały do pracy magisterskiej z szeroko rozumianej socjologii, zapraszam do współpracy PANÓW z forum (niestety, Panie nie są na razie obiektem badań), którzy:

1) są WEGANAMI w wieku 18-27 lat LUB 48-57 lat,

2) mogą poświęcić około godzinę na rozmowę (stacjonarnie w Warszawie albo zdalnie) o wyborach żywieniowych i doświadczeniach z jedzeniem.

Rozmowa będzie musiała być nagrana (oczywiście, jeśli wyrazicie na to zgodę), ale wszelkie dane wrażliwe zostaną zanonimizowane.
Chętnych zapraszam do skontaktowania się ze mną przez PW. Jeśli macie w otoczeniu jakiś kolegów wegan spełniających powyższe wyśrubowane wymagania, zapytajcie... Może będą chętni na taki "wywiad" :)

Z góry wszystkim dziękuję!

Ten post pisałem w czasie wakacji, gdy wielu z Was było w rozjazdach. Być może znajdzie się jeszcze ktoś chętny z tej starszej kategorii wiekowej (może być lekki "odchył" w górę lub w dół) - w imieniu córki z góry serdecznie dziękuję :)
 Profil Relacje PM off  

#487 PostWysłany: 29 Lis 2023 14:57 

Loty: 64
Kilometry: 88 699
srebrny
Prośba do osób, które miały okazję lądować na lotnisku w Krakowie o wypełnienie krótkiej ankiety nt. funkcjonowania części przylotowej (do pracy inżynierskiej).

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdgZawgGII_Dqd1VaQKJGVszQBsxFrZA377p5YuAJ0AP4Xh_g/viewform?usp=sf_link

Z góry dziękuję ;)
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

#488 PostWysłany: 29 Lis 2023 15:04 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Zrobione! Czekam na wyniki :)
 Profil Relacje PM off
KamcioPL lubi ten post.

#489 PostWysłany: 29 Lis 2023 15:15 
Awatar użytkownika

HON fly4free
poszlo
 Profil Relacje PM off
KamcioPL lubi ten post.

#490 PostWysłany: 30 Lis 2023 11:38 
Awatar użytkownika

srebrny
Klepnąłem
Swoją drogą KRK jest tragiczne, klaustrofobiczne, niskie stropy, zero przestrzeni, mało miejsc do siedzenia itd.
obciach jednym słowem
 Profil Relacje PM off
4 ludzi lubi ten post.

#491 PostWysłany: 30 Lis 2023 11:45 
Awatar użytkownika

złoty
...ale to w ankiecie miałeś napisać :D Może KRK używa studentów do przygotowania wstępnego projektu rozbudowy terminala.
 Profil Relacje PM off
KamcioPL lubi ten post.

#492 PostWysłany: 30 Lis 2023 11:48 

HON fly4free
KamcioPL napisał(a):
Prośba do osób, które miały okazję lądować na lotnisku w Krakowie o wypełnienie krótkiej ankiety nt. funkcjonowania części przylotowej (do pracy inżynierskiej).
naprawdę konieczne jest pytanie o zarobki?
wiem, że do celów statystycznych i nieobowiązkowe, ale...

e: wypełnione pytania niezbędne
 Profil Relacje PM off
KamcioPL lubi ten post.

#493 PostWysłany: 30 Lis 2023 12:45 

srebrny
@pemat wpisałem to z rozpędu i też się potem zastanawiałem, czy tego nie wyrzucić, ale prowadząca powiedziała, żebym zostawił
Natomiast jest opcja 'nie chcę podawać', także nikogo nie zmuszam ;)

@abelincoln na razie nic mi na ten temat nie wiadomo :D, ale jak mi się uda tą pracę napisać, to może im podeślę :lol:
 Profil Relacje PM off
abelincoln lubi ten post.

#494 PostWysłany: 30 Lis 2023 14:02 
Awatar użytkownika

srebrny
@KamcioPL , z tymi zarobkami to przede wszystkim skala jakoś nie przystoi do realiów 2023 roku, jest strasznie spłaszczona.
 Profil Relacje PM off  

#495 PostWysłany: 30 Lis 2023 14:06 

srebrny
Okej, to będę miał na uwadze i jakoś się specjalnie do tego nie będę przywiązywał
 Profil Relacje PM off  

#496 PostWysłany: 01 Gru 2023 17:13 
Awatar użytkownika

Loty: 608
Kilometry: 954 297
niebieski
KamcioPL napisał(a):
Natomiast jest opcja 'nie chcę podawać', także nikogo nie zmuszam ;)

I ja wypełniłem.
Polecam rzucić okiem na znaczenie słowa "także" (nawet mam je w stopce), zwłaszcza jeśli ma się ono pojawić w pracy dyplomowej ;)

Także = również / też
Tak że = więc / zatem / dlatego
 Profil Relacje PM off
KamcioPL lubi ten post.

#497 PostWysłany: 21 Gru 2023 14:00 

Dzień dobry,
Zwracamy się do Państwa z uprzejmą prośbą o wypełnienie ankiety dotyczącej badania jakości usług Polskich Linii Lotniczych LOT.
https://forms.gle/TXZvPBLwAQJwtuKP9
Z góry dziękujemy!
 Profil Relacje PM off  

#498 PostWysłany: 21 Gru 2023 14:22 
Awatar użytkownika

złoty
Tylko trzy? Ja tutaj bym zaznaczył więcej...
Załącznik:
Capture.PNG
Capture.PNG [ 6.54 KiB | Obejrzany 863 razy ]

Poza tym, jesteście pewni że słowo "niekorzystny" się tak pisze z przerwą po "nie"? :D
 Profil Relacje PM off
Zeus lubi ten post.

#499 PostWysłany: 21 Gru 2023 14:23 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

IMO powinno być także Customer Service LOTu...
 Profil Relacje PM off  

#500 PostWysłany: 22 Gru 2023 10:13 

abelincoln napisał(a):
Tylko trzy? Ja tutaj bym zaznaczył więcej...
Załącznik:
Capture.PNG

Poza tym, jesteście pewni że słowo "niekorzystny" się tak pisze z przerwą po "nie"? :D

Dziękuję za komentarz, naprawiłem błąd z „niekorzystny”. A co do 3 cechów, pomysł był taki, aby podkreślić 3 najsłabsze strony LOT-u ze strony klientów
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 512 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 22, 23, 24, 25, 26  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości