Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Nikon cashback
#1 PostWysłany: 09 Kwi 2015 12:55 

niebieski
Promocja Nikona:http://www.nikon.pl/promocje/
Wg regulaminu: Promocja obowiązuje od 01.04.2015r. do 30.06.2015r., W przypadku zakupu sklepie internetowym, klient powinien upewnić się przed dokonaniem zakupu iż towar pochodzi z Dystrybucji Nikon Polska i zawiera kupon promocyjny..
Ja wypatrzyłem promocję już po zakupie, więc nie spytałem sprzedawcy o kupon i nie było go w opakowaniu, ale - po kilku telefonach sprawę załatwiłem. Trochę upierdliwe, ale: wypełniony załączony formularz przesłać wraz z kserokopią dowodu zakupu i kserokopią karty gwarancyjnej na adres Walk Promotion, ul. Dzielna 60, 01-029 Warszawa z dop. "Nikon cashback". I jeszcze jedna rzecz - moja karta gwarancyjna nie miała pieczęci sprzedawcy, co normalnie przy reklamacji nie jest wymagane, a przy tej promocji akurat jest. Więc wysłałem scan kart gw. do sprzedawcy z prośbą, by go wydrukował podstemplował i przesłał z powrotem do mnie mailem. Po tym otrzymamy od organizatora kupon, który po wypełnieniu danymi (np. nr rach.) odeslemy z powrotem.

Załączniki:
nikon.JPG
nikon.JPG [ 80.48 KiB | Obejrzany 3531 razy ]
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.
lechbru uważa post za pomocny.

Tanio 🔥 Wycieczka na Maltę za 569 PLN 🇲🇹 Loty i 4* hotel z basenem 😍 Tanio 🔥 Wycieczka na Maltę za 569 PLN 🇲🇹 Loty i 4* hotel z basenem 😍
Tydzień na Teneryfie w 4* hotelu z all inclusive 🏝️🍹 Wylot z 5 miast za 2724 PLN Tydzień na Teneryfie w 4* hotelu z all inclusive 🏝️🍹 Wylot z 5 miast za 2724 PLN
 Temat postu: Re: Nikon cashback
#2 PostWysłany: 07 Maj 2015 12:55 

niebieski
I wreszcie wczoraj dostałem swoją stówkę.
 Profil Relacje PM off
KyokoMai lubi ten post.

#3 PostWysłany: 07 Maj 2015 13:27 

Ja też dostałem wczoraj 210. Promocja miła, do tego karty z multibenefit do euro rtv agd i aparat wyszedł 400 zł taniej.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 07 Maj 2015 13:33 

niebieski
A jak dostałeś te karty karty z multibenefit do euro rtv agd? BTW - zarejestrowałeś się po moim poście, czy posiadałeś wiedzę z innego źródła?
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 08 Maj 2015 06:05 

Po prostu posiadam kartę multisport i kupiłem sobie karty, dają 8% zniżki. Była promocja w beneficie wtedy kiedy ja kupowałem, można było wyrwać jeszcze około 9% dodatkowo, ale ja kupiłem karty dzień przed promocja i nie skorzystałem... Nie, dowiedziałem się od kumpla który pracuje w branży foto. Twój temat zauważyłem dopiero po drugim poście. Co co kuponu do cashback, ja miałem go w pudełku z aparatem.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 15 Paź 2015 13:21 

niebieski
Trwa kolejna edycja Nikon Cashback od 1.10.2015 do 31.01.2016.
http://www.nikon.pl/promocje/

Załączniki:
nikon1.JPG
nikon1.JPG [ 55.54 KiB | Obejrzany 2382 razy ]
nikon.JPG
nikon.JPG [ 81.98 KiB | Obejrzany 2382 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 08 Lis 2015 19:51 

niebieski
Chyba znowu muszę skorzystać, bo poprzedni p530 buchnęli mi w wakacje na poczcie w Węgorzewie ( by jasny teafił złodzieja). Ze trzy miechy go miałem :(

Wysłane z mojego NEXT przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 08 Lis 2015 19:51 

niebieski
Trzeba dodać, że w przeciwieństwie do wcześniejszej edycji zakupu trzeba dokonać we wskazanych sklepach.

Ostatnio edytowany przez krzychfra 08 Lis 2015 19:59, edytowano w sumie 2 razy
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości