Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 25 Mar 2012 12:27 

Cześć,

od jakiegoś czasu szukam jak najtańszego połączenia między Warszawa i Los Angeles w obie strony, we wrześniu 2012. Niestety najtaniej znalazłem bilet za około 2500zł co mnie nie satysfakconuje. Czy znacie jakieś tanie linie lotnicze fruwające po samych Stanach typu Wizz, Ryanair itd? Chodzi o to by dostać się do LAX z Nowego Jorku, gdzie w miarę tanio można dolecieć LOTem.

Jeśli macie inne pomysły - bardzo chętnie wysłucham :)

PS. mam nadzieję, że to dobry temat na tego typu pytanie.

Z góry dzięki za pomoc
 Profil Relacje PM off  

Kolumbia w dobrej cenie 😎 Loty do Cali i Medellin od 2387 PLN 😍 Kolumbia w dobrej cenie 😎 Loty do Cali i Medellin od 2387 PLN 😍
Apulia na przedłużony weekend za 789 PLN 🇮🇹☀️ Loty do Bari + ⭐⭐⭐⭐ hotel z widokiem na morze 🌊 Apulia na przedłużony weekend za 789 PLN 🇮🇹☀️ Loty do Bari + ⭐⭐⭐⭐ hotel z widokiem na morze 🌊
#2 PostWysłany: 25 Mar 2012 12:29 
Awatar użytkownika

Loty: 357
Kilometry: 492 607
srebrny
Sporo jest tego, ale chyba najpopularniejszą jest Delta. Bilet znaleziony odpowiednio wcześniej z East Coast na West Coast kosztuje w okolicach $150.

#3 PostWysłany: 25 Mar 2012 12:45 

Zbanowany
niebieski
Delta może i jest najpopularniejsza, ale nie zawsze najtańsza.
Tanich linii jest w USA sporo, wymienić można chociażby: JetBlue, Southwest Airlines, Spirit Airlines, Virgin America.
Najlepszą sieć połączeń mają z tych powyższych JetBlue i Southwest Airlines
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 25 Mar 2012 13:24 

Sprawdziłem podanych przez Was przewoźników i najtaniej w obie strony wychodzi 410$. Orientujecie się czy podane linie prowadzą sprzedaż promocyjną typu Szalona Środa? Czy 410$ to dobra cena?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości