Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 06 Paź 2016 00:46 
Awatar użytkownika

Loty: 223
Kilometry: 606 442
złoty
Cześć,

Potrzebuję nietypowej pomocy - wiem, pierdoła ale dla innych może okazać się całkiem ważna:)

Otóż będąc ostatnio na wakacjach i czekając w kolejce do zrobienia zdjęcia przed ciekawym punktem widokowym, spotkaliśmy parę młodych Włochów, którzy byli w podróży poślubnej. Jako że mieli ze sobą tylko aparat w telefonie to zaoferowaliśmy, że zrobimy im zdjęcia naszą lustrzanką po czym wzięliśmy do nich mejla, aby wysłać zdjęcia... Mejla zapisałem na szybko jako "wersja robocza" smsa we własnym telefonie...

Zapomniałem o powyższym fakcie a że po powrocie musiałem telefon wyczyścić, to wcześniej zrobiłem kopię zapasową no i kompletny "format". Okazało się jednak, że Samsung nie przywraca wersji roboczych smsów z kopii zapasowej...

Efekt jest taki, że mamy dla nich kilka zdjęć ale nie mamy jak ich przekazać. Wiemy tylko tyle, że są Włochami ale gdzie mieszkają w Italii - nie mamy zielonego pojęcia. Czy jest jakaś szansa, żeby ich odnaleźć? Nie lubię nie dotrzymywać danych obietnic i będzie mnie to gryzło bardzo długi czas... ;)
 Profil Relacje PM off  

Tanio i daleko❗😮 USA, Meksyk oraz RPA od 1449 PLN ✈️🗽🌤️🏖️ Tanio i daleko❗😮 USA, Meksyk oraz RPA od 1449 PLN ✈️🗽🌤️🏖️
First minute: all inclusive na greckiej wyspie Zakintos za 1788 PLN ☀️🍹 Loty + tydzień w hotelu niedaleko plaży 🏖️ First minute: all inclusive na greckiej wyspie Zakintos za 1788 PLN ☀️🍹 Loty + tydzień w hotelu niedaleko plaży 🏖️
#2 PostWysłany: 06 Paź 2016 01:43 
Awatar użytkownika

niebieski
sprobuj uploadowac ich zdjecie tutaj: https://www.google.com.au/imghp?hl=pl&a ... EKouCAIoAQ
mozesz sprobowac tez obrobic zdjecie i wrzucic oddzielnie twarze kazdego z nich

a nuz sie zdarzy tak ze byli gdzies kiedys w gazecie albo maja google plus
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 06 Paź 2016 02:11 
Awatar użytkownika

Loty: 223
Kilometry: 606 442
złoty
Dzięki, niestety brak rezultatów.
Sprawę komplikuje fakt, że na zdjęciach są w okularach przeciwsłonecznych, ech...

Sądzę, że nie dam rady ich znaleźć, cóż...
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 06 Paź 2016 02:23 
Awatar użytkownika

niebieski
Mozesz napisac na FB group lub forum:

Mialnu oraz Juventusu, bardzo prawdopodobne ze ktos ich bedzie znal. Obie te druzyny zbieraja mnostwo wlochow.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości