Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 22 Sty 2017 15:56 

W lutym lecę na Filipiny z dziewczyną i mam kilka lotów pomiędzy wyspami tylko z z bagażem podręcznym.
Wcześniej przylatujemy do Manili z Wietnamu i będziemy mieć pamiątki przewożone jako rejestrowany.
Znacie może jakieś miejsce najlepiej niedaleko lotniska w Manili, gdzie można małym kosztem zostawić bagaż na tydzień,
albo dobrą miejscówkę na jego ukrycie? 8-)
 Profil Relacje PM off  

Gruzja z weekendem 😍🇬🇪 Loty z Warszawy, transfery i noclegi w Tbilisi za 543 PLN 😎 Gruzja z weekendem 😍🇬🇪 Loty z Warszawy, transfery i noclegi w Tbilisi za 543 PLN 😎
All inclusive na greckiej wyspie Tasos 🏝️🍹 3* hotel z widokiem na Morze Egejskie za 2509 PLN All inclusive na greckiej wyspie Tasos 🏝️🍹 3* hotel z widokiem na Morze Egejskie za 2509 PLN
#2 PostWysłany: 22 Sty 2017 16:22 
Awatar użytkownika

niebieski
Napisz do gościa prowadzącego ten przybytek:

http://www.angelfire.com/biz2/townhousehotelmanila/

Jeżeli spędzisz u niego nocke, to możesz zostawić za free. Jeżeli masz inne plany, to jakoś się odgadacie - nie ma sztywnego cennika.

Na NAIA jest przechowalnia za 300php/doba

#3 PostWysłany: 22 Sty 2017 16:42 

Jak blisko lotniska - ekstra ;)
Tak zarezerwowaliśmy loty, że nocka nam niepotrzebna 8-)
Zostawiałeś tam bagaż, wiesz może w jakich przedziałach może cenowo to wyglądać? (ogólnie musimy zostawić bagaż 3razy na tydzień czasu) :)

Przechowalnie widziałem w necie, ale wydaje się nieopłacalna, już lepiej bagaż rejestrowany wyjdzie :)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 24 Sty 2017 14:49 

Jak chcesz, mozez zostawic u mnie ale musisz dojechac do Pasay,i dokladnie mi powiedziec kiedy zostawiasz kiedy wracasz,Jak cos odezwij sie na priv,odpowiedz w ciagu tygodnia bo musze leciec.:)
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 18 Lut 2018 17:21 
Awatar użytkownika

Loty: 104
Kilometry: 143 742
niebieski
Hej, przylatuje na NAIA 4 ok 13:30. Wylot mam o 21 z NAIA 3. Mam wiec jakies 5-6h zeby na cmentarz północny pojechac i jeszcze obadac jakies centrum handlowe (pamiatki). Co moge zrobic z bagażem w tym czasie (plecak 12kg)? Jakieś rady zeby nie jezdzic w te i z powrotem po terminalach? A moze w jakims centrum handlowym sa przechowalnie?
Ktore centrum handlowe najlepsze/najtansze na pamiatki jedzeniowe?

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość