Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 21 Lip 2013 04:03 

Loty: 94
Kilometry: 237 949
Witajcie drodzy forumowicze, tak jak w tytule szukam bilety w danym kierunku.
Czas: 14 dni (+3 dni opcjonalne w ramach lepszej ceny) Sierpien-wrzesien
Z PL ceny nie spadaja ponizej 5600, z Berlina na poczatku wrzesnia ok 3100-3400, ale moze znajdzie sie cos lepszego.

Tripsta mnie zawodzi bo nawet jak znajde cos ciekawego to po kliknieciu wyskakuje cena co najmniej dwa razy wyzsza.
Flipo y empiktravel tez nie bardzo. Aero.pl w miare ok, a na kayaku i skyscanerze tez jakos mi nie wychodzilo.

Miejsce wylotu specjalnie mi nie robi roznicy. PL albo tam gdzie mozna doleciec za jednym zamachem z PL Ryanem albo wizzem albo jedzie PB, bo pozniej koszty lowcostow sie robia dosyc "ciezkie", multicity tez mi nie straszne.

Sam lubie szukac tanich biletow ale akurat dla tego kierunku jest mega ciezko bo MVD to ani GRU ani EZE

Z gory wielkie dziekiz jaka kolwiek pomoc.

Cheers
 Profil Relacje PM off  

Tydzień na greckiej wyspie z wyżywieniem za 1829 PLN 🏖️🌊 Tydzień na greckiej wyspie z wyżywieniem za 1829 PLN 🏖️🌊
All inclusive na Wyspach Kanaryjskich za 2387 PLN 🌤️🌋👙🍹 Wulkany, plaże i nisko lądujące samoloty All inclusive na Wyspach Kanaryjskich za 2387 PLN 🌤️🌋👙🍹 Wulkany, plaże i nisko lądujące samoloty
#2 PostWysłany: 21 Lip 2013 09:37 
Awatar użytkownika

Loty: 67
Kilometry: 146 355
srebrny
Jest AA z Madrytu za ~2900zł, ale przesiadka w Miami więc wiza konieczna, i chyba aż tak dużo taniej niż to, co masz z Berlina, nie będzie.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 29 Lip 2013 23:02 

Loty: 94
Kilometry: 237 949
Hej moze inne pytanko w tym temacie, znalazlem cos z Brux za 3200 powiedzmy ze jeszcze ujdzie, ale przez USA w miami spowrotem:
MVD-MIA-MAD-BRU.

W razie czego musze wize zalatwiac za przesiadke w MIA? Cos slyszalem kiedys ze chyba czasem konieczne, ale nie wiem....

Dzieki za info z gory
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 29 Lip 2013 23:25 

Loty: 545
Kilometry: 1 226 030
złoty
wiza jest konieczna

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość