Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 24 Maj 2026 11:34 

srebrny
  • Idealnie: TAS, NQZ, KGF lub CIT, lecz mogę też tanio dojechać do ALA, BSZ, SKD

Dokąd
  • Warszawa/Kraków (mogę też dojechać pociągiem lub autobusem z okolic Polski)

Data wylotu
  • 08.07.2026

Bagaż
  • Mały bagaż podręczny

Liczba pasażerów
  • 1

Sam znalazłem
  • 10 lipca ALA-EVN FlyOne (484 zł) + EVN-PRG Wizz Air (315 zł) + Leoexpress do Polski (66 zł) = 865 zł, albo CIT - TBS 9.07 (554 zł) + gruzińska marszrutka TBS - KUT (40 zł) + KUT - WAW 10.07 (274 zł) = 868 zł. Obie opcje są spoko i jak nic lepszego się nie uda znaleźć, to je zarezerwuję, ale jak się da, to chciałbym zapłacić mniej :D

Dodatkowe informacje
  • Muszę być w Warszawie lub Krakowie do godz. 12:00 11 lipca i potrzebuję wrócić tam jakoś z Astany. Wylot im później, tym lepiej (idealnie nie wcześniej niż 8 lipca).

Mam już zarezerwowane loty: NQZ-TAS 8 lipca 7:50-9:50 i RMO-WMI 9 lipca 22:50-23:35. Plan był taki, aby polecieć NQZ-TAS-RMO-WMI, natomiast FlyOne odwołał wszystkie loty na trasie TAS-RMO do października, więc muszę zarezerwować inne loty. Nie zależy mi na odwiedzeniu Taszkentu ani Kiszyniowa, więc mogę nimi nie polecieć, jeśli tak będzie taniej.
 Profil Relacje PM off  

Loty Etihad Airways do Singapuru z Warszawy od 2556 PLN ✈️🧳 Oferta first minute Loty Etihad Airways do Singapuru z Warszawy od 2556 PLN ✈️🧳 Oferta first minute
Wakacje w sercu południowej Transylwanii 🦇🏰 Wycieczka już od 497 PLN ✈️🛌 Wakacje w sercu południowej Transylwanii 🦇🏰 Wycieczka już od 497 PLN ✈️🛌
#2 PostWysłany: 24 Maj 2026 12:19 

złoty
Może bezpośrednio do Warszawy - TAS-WAW-RIX LO za około 820 zł na ota, dostępne prawie codziennie w lipcu
 Profil Relacje PM off
2 ludzi uważa post za pomocny.

#3 PostWysłany: 24 Maj 2026 13:23 

srebrny
@terrop dzięki! Propozycja ciekawa, natomiast przez OTA obie opcje, które znalazłem, też się zbijają do niższych cen (a że są to dwa oddzielne bilety, to nawet lepiej niż jeden; ceny w poście były ze stron przewoźników), i wtedy LOT przez OTA wychodzi niestety ok. 200 zł drożej. A przy takiej różnicy cenowej wolę już trochę dłużej polatać, bo i tak dotrę na czas, a z Astany później w ten sposób i tak nie wylecę :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość