Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 16 Paź 2012 22:04 

Byłam już na Majorce w tym roku i zjeździliśmy wszystko oprócz zachodniej części. Tak się zastanawiam jak wyglądają tereny na południowy zachód od Palmy? Chcielibyśmy się znowu wybrać na Majorkę ( z dwójką dzieci) i tereny zatoki Alcudii baaardzo się nam podobały ( ze wzgl na plaże ) jednak bliskość Palmy oraz samego dojazdu do lotniska na 6 rano skłania nas do zastanowienia się nad terenami przy Paguerze itd. Czy ktoś z forumowiczów mógłby ocenić czy plaże na południowym zachodzie, przejrzystość wody oraz same miasteczka są warte pobytu, czy też Alcudia będzie jednak lepsza dla rodziny z dziećmi?
Co do zatoki przy Palmie ( część wschodnia) to wogóle się nam nie podobała, woda mętna,plaża fatalna i same hotele-bloki...
 Profil Relacje PM off  

🏛️Stolica filozofów i słońca ☀️🇬🇷 Przedłużony weekend w Atenach za 739 PLN ✈️💙 🏛️Stolica filozofów i słońca ☀️🇬🇷 Przedłużony weekend w Atenach za 739 PLN ✈️💙
OKAZJA❗ Tydzień w Nowym Jorku od 3100 PLN 🇺🇸 Loty i ⭐⭐⭐⭐hotel przy Times Square 😱🤩 OKAZJA❗ Tydzień w Nowym Jorku od 3100 PLN 🇺🇸 Loty i ⭐⭐⭐⭐hotel przy Times Square 😱🤩
#2 PostWysłany: 16 Paź 2012 22:35 
Awatar użytkownika

Loty: 133
Kilometry: 206 956
Objechałem całą Majorkę w lecie 2011. Wrażenia mam podobne do Ciebie - Formentor i okolice cudo, okolice Palmy nieszczególne, a s'Arenal to jak dla mnie Lloret de Mar bis....
Moim subiektywnym zdaniem południowy zachód nie zastąpi Ci północnego wschodu wyspy. Jedyny plus to bliżej do Valdemossy, którą warto odwiedzić, ale to jeden dzień...

#3 PostWysłany: 16 Paź 2012 23:41 
Awatar użytkownika

srebrny
majorka-ktory-region-wybrac-na-9-nocy,155,17550
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 16 Paź 2012 23:50 

niebieski
jutro lece na majorkę na pełny tydzień - przeszkadza wylot o 6 rano?? ja robię przesiadkę w brukseli

co do noclegów i zwiedzania to auto mam zarezerwowane na cały tydzień - nie ma problemu zwrotu rano a nocował będę w 3 miejscach - dwa noclegi w cala dor, dwa niedaleko alcudii i trzy w santa ponca

więcej szczegółów po powrocie

pozdrawiam

https://www.youtube.com/watch?v=cNfBn4Fn1Hw
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 17 Paź 2012 21:26 

No tak, auto też miałam na cały tydzień, mieszkaliśmy w Cala Ferrera na południowo-wschodnim wybrzeżu,które jest bardzo malownicze.
Wątki o Majorce przeczytałam ( bardzo dziękuję). Musiałabym jednak poczekać na loty w przyszłym roku i obserwować te z przesiadkami ( np w Brukseli). Czy możecie mniej więcej podać jakie były godziny lotów z przesiadką z KRK?
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 18 Paź 2012 23:09 

Kto jest na Majorce 21-24.10?? chetnie do przylaczenia sie na zwiedzanie autem 2 osoby
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 21 Paź 2012 17:11 

platynowy
Miniemy się, przylatujemy 24.10. na cztery dni.
Gdyby ktoś potrzebował transportu, to będziemy jechać autem w okolice Alcudii.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 25 Paź 2012 00:02 

niebieski
dziś wróciłem i powiem szczerze że powrót był całkiem przyjemny choć to mój pierwszy powrót z przesiadką - lot z majorki do brukseli 10.45 na miejscu o 13

potem parę chwli na zatłoczonym lotnisku - trzeba siadać jak idzie nie wybierać miejsc ;)

i lot np do krakowa 17.30 i w krakowie jesteśmy za 15 dwudziesta

polecam

zyskujemy dłuższy sen, auto można normalnie oddać bez dopłat, komfortowy dojazd do lotniska

https://www.youtube.com/watch?v=cNfBn4Fn1Hw
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość