Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 19 Kwi 2013 22:46 

Loty: 20
Kilometry: 67 605
niebieski
witam. Wlasnie dostalam maila z ebookers, ze Air Europa zmienila mi lot o jeden dzien, moge wybrac: dzien wczesniej lub dzien pozniej. Nie moge leciec dzien wczesniej natomiast dzien pozniej nie moze leciec moja corka (wazny egzamin). Czy jest mozliwosc skasowania tylko rezewacji mojej corki czy tez skasuja cala. Zadzownie do ebookers dopiero jutro rano. Czy ktos mial taki przpadek? oczywiscie wszyscy jestesmy na jednej rezerwacji.

Ostatnio edytowany przez mashacra, 15 Maj 2014 19:25, edytowano w sumie 1 raz
poprawa tytułu, literówki
 Profil Relacje PM off  

🔥Warto❗🔥 Rewelacyjna wyprzedaż w Ryanair ⚡✈ Słoneczne kierunki od 133 PLN ☀️🔥😍 🔥Warto❗🔥 Rewelacyjna wyprzedaż w Ryanair ⚡✈ Słoneczne kierunki od 133 PLN ☀️🔥😍
Weekend na Malcie za 599 PLN ❗😲 Loty sobota-niedziela i hotel ze śniadaniem ☕🍽️ Weekend na Malcie za 599 PLN ❗😲 Loty sobota-niedziela i hotel ze śniadaniem ☕🍽️
#2 PostWysłany: 19 Kwi 2013 23:21 

platynowy
Tak, jest możliwość rozdzielenia rezerwacji i zwrotu dla 1os a zmiany dla drugiej. Jednak nie wiem czy ebookers nie pobiera swojej prowizji za takie coś i czy agenci u nich są w miarę kumaci. Bo np. z Expedią taki manewr by oznaczał co najmniej 3 rozmowy tel. po 30min każda.

#3 PostWysłany: 19 Kwi 2013 23:27 

niebieski
dzieki, czyli jakas nadzieja jest :)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 20 Kwi 2013 11:03 

niebieski
juz wiem wszystko. Zadzwonilam do Air Europa, bez problemu mila Pani Polka rozdzielila rezerwacje, przesunela nas na nast dzien a corce autoryzowala refund. Zadzwonilam do ebookers poniewaz przez nich bukowalam, mam czekac na refund 8 tyg.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości