Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Nowa Zelandia
#1 PostWysłany: 22 Paź 2023 15:26 

Hej, w listopadzie lecę do Nowej Zelandii - lot z W-wy do LHR Londyn - Can Kanton - AKL Aucland, powrót tą samą trasą. W drodze powrotnej mam stop w Kantonie ok. 21 godz. Przelatuję do Kantonu o godz. 17:00 a dnia następnego o godz 13:20 mam lot do Londynu. Czy może ktoś ma doświadczenia z podróży ze długim stopem w Kantonie?
- jakie są możliwości uzyskania wizy 24 godz.
- czy linie lotnicze China Southem Airlins proponują jakieś atrakcje na czas oczekiwania na lot ( wycieczki, hotel)
- czy jeżeli zarezerwuje hotel przy lotnisku to będę mógł opuścić lotnisko i jest to podstawa do otrzymania wizy
- bagażu nie będę odbierał na czas stopu ?
Pozdrawiam: GMG
 Profil Relacje PM off  

🏝️10 dni na rajskim Zanzibarze za 3222 PLN ✨😱 Loty z dużym bagażem i hotel z prywatną plażą 🏖️🌴 🏝️10 dni na rajskim Zanzibarze za 3222 PLN ✨😱 Loty z dużym bagażem i hotel z prywatną plażą 🏖️🌴
Tydzień na Dżerbie 🏝️🌞 All inclusive w 4* hotelu z aquaparkiem za 1431 PLN Tydzień na Dżerbie 🏝️🌞 All inclusive w 4* hotelu z aquaparkiem za 1431 PLN
 Temat postu: Re: Nowa Zelandia
#2 PostWysłany: 23 Paź 2023 10:18 
Awatar użytkownika

Loty: 192
Kilometry: 367 645
srebrny
Fajny temat wiadomości. Zupełnie nie dotyczy treści. Równie dobrze mogłeś napisać Australia, Filipiny, Byleco albo Wszystko_mi_jedno.

A co do pytań - wszystko zostało już powiedziane:
bezwizowy-tranzyt-w-chinach-72-144h-bez-wizy,1135,32620?start=500#p1067859
china-southern-airlines-opinie-recenzje,226,99601
Warto używać funkcji: szukaj.
Lądy i morza przemierzam, kulę ziemską z otwartym czołem. Polski mam paszport na sercu. Skąd, pytam, skąd go wziąłem? A wziąłem go z dumy i trudu, ze znoju codziennej pracy, ze stali, z żelaza, z węgla. A węgiel to koks, to antracyt.
 Profil Relacje PM off
4 ludzi lubi ten post.
GMG uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości