Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 27 Maj 2025 20:23 

srebrny
https://www.priceless.com/shopping/prod ... clicktopay
https://www.mastercard.pl/pl-pl/click-to-pay.html
Wypełnij formularz!
1. Zarejestruj kartę, którą już zapisałeś w Click to Pay.
2. Pamiętaj, że możesz zarejestrować maksymalnie 5 kart – każdą zarejestruj oddzielnie.
3. Rejestracja zostanie potwierdzona mailem.
4. Zbieraj losy, by wygrywać nagrody. Każda transakcja zwiększa Twoją szansę na nagrody!
Rejestracja jest możliwa od 27 maja do 22 lipca 2025 r. Loteria trwa do 17 listopada 2025 r.
Regulamin: https://minio.upaid.pl/rpm/RPM_ADMIN_AP ... -pay-1.pdf
Regulamin nagród gwarantowanych: https://d5xydlzdo08s0.cloudfront.net/me ... wanych.pdf
10. Każdy Uczestnik, który dokonał prawidłowego zgłoszenia do Akcji zgodnie z postanowieniami Regulaminu i spełnił wszystkie warunki jest uprawniony do otrzymania Nagrody opisanej w ust. 11 poniżej.
11. W Akcji Organizator wydaje następujące Nagrody – kody do wykorzystania w salonach Empik oraz na empik.com o wartości 50 zł, ważne do 31.10.2025 r.,
12. Pula nagród w Akcji jest nieograniczona.
13. Nagrody są wydawane za pośrednictwem poczty email na adresy uczestników Akcji podane w formularzu zgłoszeniowym do Loterii, w terminie do 31.08.2025 r

Ostatnio edytowany przez Tulio 27 Maj 2025 21:37, edytowano w sumie 2 razy
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

Wypoczynek w Dubaju za 2829 PLN ☀️🏙️ Loty PLL LOT i noclegi w 4* hotelu Queen Elizbeth Wypoczynek w Dubaju za 2829 PLN ☀️🏙️ Loty PLL LOT i noclegi w 4* hotelu Queen Elizbeth
Egipt na wypasie 🏝️ 5* all inclusive nad Morzem Czerwonym za 2739 PLN Egipt na wypasie 🏝️ 5* all inclusive nad Morzem Czerwonym za 2739 PLN
#2 PostWysłany: 27 Maj 2025 21:21 
Awatar użytkownika

Loty: 37
Kilometry: 86 397
srebrny
Cytuj:
Uczestnik jest uprawniony do dokonania zgłoszenia do Akcji wyłącznie jeden raz w oparciu o jedną zarejestrowaną w Loterii kartę Mastercard i otrzymania jednej Nagrody w odniesieniu. Rejestracja większej liczby kart w Loterii nie powoduje uprawnienia do uzyskania więcej niż jednej Nagrody.

Jak to się ma do opisanych przez Ciebie 5 kart?

#3 PostWysłany: 27 Maj 2025 21:43 

Loty: 40
Kilometry: 33 710
niebieski
Jest info o 5 kartach

Załączniki:
IMG_20250527_214209.jpg
IMG_20250527_214209.jpg [ 152.59 KiB | Obejrzany 2646 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 27 Maj 2025 21:43 

srebrny
Są 2 regulaminy, ogólny i nagród gwarantowanch. Nagrodę gwarantowaną, czyli 50 zł do Empiku, dostaniesz jedną, niezależnie od ilości zarejestrowanych kart, ale rejestrowanie więcej niż jednej karty zwiększa szansę na zdobycie pozostałych nagród.
7. Fakt Zgłoszenia przez Uczestnika więcej niż jednej karty do Loterii powoduje, że warunki uczestnictwa w Loterii liczone są odrębnie dla każdej ze zgłoszonych kart.
8. Uczestnik dokonując Zgłoszenia przyjmuje do wiadomości, że w Loterii będą brać udział wszystkie zarejestrowane karty, Jednakże nie więcej niż 5 kart zgłoszonych w Loterii. Przekroczenie limitu 5 kart, skutkuje nieprzyznaniem losów w Loterii z tytułu wykonania Transakcji z użyciem tych kart.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 01 Sie 2025 13:55 

srebrny
Przychodzą SMSy i maile o nagrodach (wczoraj było losowanie), ja trafiłem II stopnia, czyli 100 zł.
Jak ktoś też jest powiadomiony, to należy pamiętać, że jest 5 dni na uzupełnienie danych.
 Profil Relacje PM off
zorro36 lubi ten post.

#6 PostWysłany: 01 Sie 2025 14:46 

Ja również trafiłem nagrodę drugiego stopnia, czyli 100PLN :), chyba czas skreślić szóstkę w Totka.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 03 Wrz 2025 09:17 

srebrny
@Tulio @zorro36
I dostaliście już przelew?
Ja też jestem w gronie szczęśliwców, ale przelewu ni widu ni słychu.
(tak wiem, że w regulaminie jest data 6X jako graniczna data wypłaty). - z ciekawości pytam :)
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 03 Wrz 2025 09:29 

srebrny
Nie. Trzeba spokojnie czekać, empik już dawno przyszedł w terminie.
 Profil Relacje PM off
bepa22 lubi ten post.
bepa22 uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości