Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 02 Mar 2023 14:34 

Dokąd
  • NYC - metropolia Nowy Jork

Data wylotu
  • 07.08.2023

Data powrotu
  • 22.10.2023

Długość pobytu
  • +/- 60 dni

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Liczba pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • Do tej pory loty z 1 przesiadką i z bagażem rejestrowanym ( Economy ) w granicach 3200-3600PLN

Dodatkowe informacje
  • Hej!
    Szukam porady odnośnie poszukiwań lotów do Nowego Jorku. Biorę pod uwagę wszystkie okoliczne lotniska metropolii. 2 osoby.

Start (wylot): najwcześniej 7.08 max 18.08.2023r. z dowolnego lotniska w Polsce, mam też dogodne połączenie do Berlina.

Do kiedy (powrót): najlepiej miedzy 9.10 a 17.10.2023r. max do 22.10.2023r.
    Potrzebuję też bagażu rejestrowanego na pewno na powrocie, szukałem lotów z max. 1 przesiadką.
    LOT masakrycznie kosztuje 4600PLN na dziś.
    Do tej pory (obserwacje cen przez połowę stycznia i lutego) na Skyscanner i Momondo ceny wahają się w granicach 3200-3700 PLN.
    Kiedyś gdzieś wyczytałem że luty dla lotów w sierpniu do USA będzie najkorzystniejszy jednak ceny nie spadły. Czy uważacie że niestety musze zwiększyć budżet, czy da radę coś ogarnąć w granicach 2-2.5k w takich terminach? Czy ja po prostu zle szukam, moje IP juz jest na celowniku😂?
    Chciałbym też bardzo uniknąć przesiadki na terenie US więc odrzucałem loty z 2 przesiadkami.

Co radzicie, wstrzymywać się jeszcze, z bólem kupić to co jest czy może zastosować gdzieś jakiś trick/inną stronę bo są tańsze loty a ja ich nie znajduje?

Dzięki za pomoc! Pozdrawiam.
 Profil Relacje PM off  

Odkryj Kanary 😍 Loty na Teneryfę z Warszawy i noclegi z basenem za 1237 PLN 😎 Odkryj Kanary 😍 Loty na Teneryfę z Warszawy i noclegi z basenem za 1237 PLN 😎
Odwiedź Wietnam ✈️🧳 Loty do Hanoi z dużym bagażem od 2489 PLN 🇻🇳 🍛 Odwiedź Wietnam ✈️🧳 Loty do Hanoi z dużym bagażem od 2489 PLN 🇻🇳 🍛
#2 PostWysłany: 02 Mar 2023 20:13 
Awatar użytkownika

platynowy
Zastanawiam sie jak szukasz?
Bo np. z Berlina w datach 2023-08-16/2023-10-15 masz takie ceny:

Załączniki:
Capture.JPG
Capture.JPG [ 31.17 KiB | Obejrzany 2260 razy ]
 Profil Relacje PM off
Chupacabra lubi ten post.

#3 PostWysłany: 03 Mar 2023 15:55 

Stricte opieram się na stronach skyscanner i na momondo z filtrami, i właśnie przy ustawionych złotówkach to żadnego lotu poniżej 2k nie widziałem jak ten powyżej:(
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 03 Mar 2023 17:00 
Site Admin
Awatar użytkownika

Ten lot powyżej z tego co widzę to jest na stronie linii lotniczej do kupowania, więc wejdź po prostu bezpośrednio na stronę AA i wyszukaj loty, to taka cena powinna się znaleźć

Ostatnio edytowany przez michzak, 06 Mar 2023 17:27, edytowano w sumie 1 raz
Literówka
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 03 Mar 2023 20:27 
Awatar użytkownika

platynowy
Screen z AA, wiec jak nie ma na BA badz jest drozej to sprobuj American Airlines bezposrednio.
 Profil Relacje PM off
michzak uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości