Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: PL / BER - MIA
#1 PostWysłany: 04 Paź 2025 16:17 
Awatar użytkownika

srebrny

Dokąd
  • MIA

Data wylotu
  • 21.01.2026

Data powrotu
  • 01.02.2026

Długość pobytu
  • 7-8 dni

Bagaż
  • Duży bagaż podręczny

Liczba pasażerów
  • 4

Sam znalazłem
  • 1605pln BER-MIA-BER (TAP), 2200 WAW-MIA-WAW (BA)

Dodatkowe informacje
  • Hej, poszukuję lotu do Miami, sam znalazłem loty z Berlina TAPem w bardzo dobrej wg mnie cenie, trochę się obawiąm 1h30 na przesiadkę w LIS na locie TAM, ale do przeżycia, jednak chciałbym aby podróż kończyła się lub zaczynała w PL a najlepiej w Warszawie. GF wyszukuję połączenia SASem z powrotem do Berlina, ale wg pana na czasie SAS są niekupowalne ze względu na za dużą odległość między WAW a BER. Może ktoś lubujący się w fikołkach jest w stanie coś sklecić.
    Oczywiście nie pogardzę też typowym RT z Polski jednak poniżej 2200 nic nie jestem w stanie znaleźć, jako że bilety idą z mojego budżetu to każda różnica w cenie jest razy 4.

Image
 Profil Relacje PM off  

Tydzień na słonecznym Zakintos 🇬🇷🤗 4* hotel Margarita z all inclusive za 2132 PLN Tydzień na słonecznym Zakintos 🇬🇷🤗 4* hotel Margarita z all inclusive za 2132 PLN
🔥Tajlandia tańsza niż Bałtyk❓🔥 Wycieczka na Phuket za 2165 PLN 🌺😍 Loty + ⭐⭐⭐ hotel z basenem 💦👙 🔥Tajlandia tańsza niż Bałtyk❓🔥 Wycieczka na Phuket za 2165 PLN 🌺😍 Loty + ⭐⭐⭐ hotel z basenem 💦👙
 Temat postu: Re: PL / BER - MIA
#2 PostWysłany: 04 Paź 2025 17:10 
Awatar użytkownika

Loty: 357
Kilometry: 492 607
srebrny
Może OJ PL-MIA-CPH?
Na screenshocie przykład z WAW, ale wchodzą też inne miasta.
Załącznik:
Screenshot 2025-10-04 at 17.08.09.png
Screenshot 2025-10-04 at 17.08.09.png [ 194.13 KiB | Obejrzany 617 razy ]
kubus571 lubi ten post.

#3 PostWysłany: 04 Paź 2025 17:19 
Awatar użytkownika

srebrny
No tylko są tak samo niekupowalne na stronie przewoźnika na jednej rezerwacji jak powrót do BER. Przynajmniej wg czatu SAS. Kupienie tego jako 2xOW jest kompletnie nieopłacalne.
Widziałem że OTA sprzedaje takiego typu połączenia ale chciałbym tego uniknąć i jestem w stanie za to dopłacić parę zł.

Image
 Profil Relacje PM off
Szyn3k lubi ten post.

#4 PostWysłany: 05 Paź 2025 10:49 

Loty: 81
Kilometry: 161 046
W zeszłym roku leciałem TAPem z Warszawy do Miami i udało się przesiąść w Lizbonie w 1,5 godziny. Wylot do Miami pewnie i tak będzie opóźniony. Ja na Twoim miejscu brałbym TAP z Berlina w tej cenie.
 Profil Relacje PM off
kubus571 uważa post za pomocny.

#5 PostWysłany: 08 Paź 2025 08:03 
Awatar użytkownika

srebrny
Zrobiłem tak jak mówisz, dzięki.

Image
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości