Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 09 Cze 2019 12:09 
Awatar użytkownika

Witam.

Mam bilet z przesiadką w Rybniku z Breclawia (CZ) do Wrocławia.

Jestem teraz w pociągu, a nie mam możliwości wydrukować go.

Zauważyłem dopiero teraz w pociągu, że bilet ten jest nieważny na polskim odcinku, jeżeli nie ma stempla od czeskiego konduktora.

Jakieś porady? Czy czeski konduktor może my dać jakieś potwierdzenie, że ten bilet na komórce został sprawdzony?

PS: Nie jestem Polakiem, i jeszcze uczę się polskiego
 Profil Relacje PM off  

Promocja na wyjazd do Hiszpanii 👙⛱️ Lloret de Mar za 659 PLN z lotami i ⭐⭐⭐⭐ hotelem Promocja na wyjazd do Hiszpanii 👙⛱️ Lloret de Mar za 659 PLN z lotami i ⭐⭐⭐⭐ hotelem
Wyspy pełne słońca 🏝️👒 Sardynia lub Sycylia od 234 PLN do 289 PLN 💚🤍❤️ Wyspy pełne słońca 🏝️👒 Sardynia lub Sycylia od 234 PLN do 289 PLN 💚🤍❤️
#2 PostWysłany: 09 Cze 2019 20:30 

srebrny
Kup nowy bilet na polski odcinek.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości