Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 15 Maj 2012 21:22 

Witam!
Mam bilet na mecz ćwierćfinałowy w Gdańsku 22 czerwca.
Niestety tego dnia również przytrafił mi się egzamin w Katowicach o 14.00 :cry: ,
jedyne połączenie na jakie zdąże to lot z Krakowa o 18.45, lądowanie z Gdańsku o 20.00, podróżuję bez bagażu podręcznego,
czy ktoś wie ile mniej więcej zajmie mi dotarcie do PGE Areny? Licząc od wysiadki z samolotu do dotarcia do stadionu? Oczywiście może być dojazd taxi, i liczę się z tym że się spóźnie, jednak fajnie byłoby zobaczyć jak najwięcej meczu:)
Pozdrawiam!
 Profil Relacje PM off  

Okołoweekendowa wycieczka do Portugalii 🌊🌴 3 dni w Algarve za 799 PLN 🇵🇹 Okołoweekendowa wycieczka do Portugalii 🌊🌴 3 dni w Algarve za 799 PLN 🇵🇹
Podróż do raju 🏝️ Polinezja Francuska + zwiedzanie San Francisco od 3818 PLN 😎 Podróż do raju 🏝️ Polinezja Francuska + zwiedzanie San Francisco od 3818 PLN 😎
#2 PostWysłany: 15 Maj 2012 21:38 
Awatar użytkownika

Loty: 371
Kilometry: 601 471
kalislawa napisał(a):
Witam!
Niestety tego dnia również przytrafił mi się egzamin w Katowicach o 14.00 :cry: ,
jedyne połączenie na jakie zdąże to lot z Krakowa o 18.45, lądowanie z Gdańsku o 20.00, podróżuję bez bagażu podręcznego,
czy ktoś wie ile mniej więcej zajmie mi dotarcie do PGE Areny? Licząc od wysiadki z samolotu do dotarcia do stadionu? Oczywiście może być dojazd taxi, i liczę się z tym że się spóźnie, jednak fajnie byłoby zobaczyć jak najwięcej meczu:)
Pozdrawiam!

Najpierw zastanowilbym sie jakie jest prawdopodobienstwo punktualnego lotu :)
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 15 Maj 2012 21:42 

Zbanowany
kalislawa napisał(a):
Witam!
Pozdrawiam!

W tych godzinach to jazda z dobrym złotówą 15 minut. Jeśli nie będzie oczywiście korków. :D

#4 PostWysłany: 15 Maj 2012 21:50 

Rodżer napisał(a):
kalislawa napisał(a):
Witam!
Pozdrawiam!

W tych godzinach to jazda z dobrym złotówą 15 minut. Jeśli nie będzie oczywiście korków. :D

15 minut??? Moim zdaniem to biorąc pod uwagę światła we wrzeszczu (Grunwaldzka), korki na słowackiego itp. to pomimo że to ok 15km to stawiałbym że trafisz tam Taxą może w 25-30 min. Plus nie liczyłbym na to że dowiezie cie pod sam stadion bo na euro w okolicach stadionów (czytaj ok 5km) ma być zamkniety ruch.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 15 Maj 2012 22:07 

Miejscowy taksiarz się dogada :D

#6 PostWysłany: 15 Maj 2012 22:14 

lukasz1 napisał(a):
Miejscowy taksiarz się dogada :D

no oby:P inaczej pobiegnę ostatnie 5km :D albo będę łapać na stopa samochody obsługi:D
No ale chyba musi być jakiś specjalny transport pod stadion, bo pozostali kibice też muszą się jakoś dostać w strefę 5km..trzeba będzie to sprawdzić ;)
A co do punktualnego lotu, to już inna bajka:)
dzięki za odp!
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 18 Maj 2012 16:32 

Kolego zapomnij o taksówce i tak nie dojedziesz pod stadion:

Z myślą o kibicach, którzy przylecą na lotnisko w Gdańsku Rębiechowie, wytyczono dwie dedykowane linie autobusowe. Jedna o długości 15 kilometrów prowadzi do centrum miasta, do którego będzie można dotrzeć w ciągu 18 minut. Druga na PGE Arenę Gdańsk jest o dwa kilometry krótsza, ale jej pokonanie zajmie prawie 27 minut. W ciągu godziny autobusy będą mogły przewieźć na obu trasach po 1500 osób.
:mrgreen:
tu masz cały artykuł
http://m.sport.pl/euro2012/1,114137,11635032.html
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości