Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Armenia - koniak
#1 PostWysłany: 20 Cze 2015 17:52 

Loty: 199
Kilometry: 289 509
niebieski
Mam pytania:
1. czy opłaca sie kupic koniak w Erewaniu w fabryce koniaku
2. czy da sie go wyslac do Polski majac pewnosc, ze sie nie potłucze ;)?

Dzieki za porade
 Profil Relacje PM off  

Wycieczka na Sycylię za 849 PLN 🌋🍝 Loty + noclegi ze śniadaniami w centrum Katanii ☀️🍊 Wycieczka na Sycylię za 849 PLN 🌋🍝 Loty + noclegi ze śniadaniami w centrum Katanii ☀️🍊
Egipskie all inclusive w 5* resorcie z parkiem wodnym 🌴🏊‍♂️ Wczasy od 2213 PLN Egipskie all inclusive w 5* resorcie z parkiem wodnym 🌴🏊‍♂️ Wczasy od 2213 PLN
 Temat postu: Re: Armenia - koniak
#2 PostWysłany: 20 Cze 2015 18:11 

niebieski
Z tego co zauwazylem, to cena nie byla szczegolnie inna od tych w sklepach i na lotnisku. Ja owinalem w swetry, skarpety i co nie tylko i nawet dolecialo. Innym razem kupilem na lotnisku i mialem w podrecznym.

Bardzo dobry ten koniak :)
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 22 Cze 2015 00:48 
Awatar użytkownika

Loty: 135
Kilometry: 223 003
niebieski
Cenna prawie ta sama co w markecie

Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka

#4 PostWysłany: 13 Lip 2015 11:43 

Loty: 183
Kilometry: 340 201
niebieski
Raczej cena w fabryce nie będzie niższa niż w supermarketach, chyba, że jest jakaś promocja.
Najtaniej kupowałem alkohol w tym koniak w sklepach Noyan Tapan - np. przy metrze Zoravar Andranik albo lokalnych sklepach/supermarketach, które można znaleźć w wielu miejscach poza centrum, np. koło metra barekamutyun.
Najdrożej będzie zawsze w supermarketach SAS.

Co do przewozu alkoholu w bażau podręcznym może być problem jeśli mamy przesiadkę. Leciałem z Erywania przez Wiedeń do Warszawy i butelka nie przeszła kontroli i musiałem zostawić ją na lotnisku w Austrii. Było to 2 lata temu, więc może coś się zmieniło.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 18 Mar 2018 08:27 

Na lotnisku w DF ormiańskie alk są w bardzo przyzwoitych cenach. Żałuję, że kupiłam wina w centrum, bo jedno (mimo zabezpieczenia) zostało uszkodzone (lot przez Kijów) W DF jest sporo promocji, więc często wychodzi taniej, ale tu wiadomo, trzeba mieć szczęście. Ja kupiłam 15latka taniej niż w centrum.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 08 Mar 2023 17:54 

Loty: 259
Kilometry: 344 651
niebieski
Czy ktoś może potwierdzić, że w Duty Free na lotnisku w Erywaniu są dobre ceny armeńskiego koniaku? Lecę i wracam z podręcznym z Wizz więc nie mogę zabrać z miasta.

#7 PostWysłany: 08 Mar 2023 18:23 
Awatar użytkownika

Loty: 70
Kilometry: 138 694
niebieski
Kilka lat temu, ceny były wyższe niż "na mieście". Spróbuj może ten "koniak" najpierw, ja próbowałem prawie najlepszy (5* czy jakoś tak) dla mnie niepijalny!

Tęcza jest Ważnym elementem religii judeo-chrześcijańskich, kolorami czakr, symbolem dzieciństwa i różnorodności w jedności, kolorami siedmiu kontynentów, a nie tylko flagą ruchu LGBT (btw 6. kolorów zamiast 7.). Zależy mi tylko na tym, aby pamiętać o różnorodności znaczenia tęczy.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 08 Mar 2023 18:47 

Loty: 259
Kilometry: 344 651
niebieski
znam dobrze ukraińskie, gruzińskie koniaki więc spodziewam się podobnej jakości:)

#9 PostWysłany: 08 Paź 2023 19:33 

Loty: 75
Kilometry: 136 048
niebieski
Delektowałem się napojem firmy Arma, *** koszt za 0,5l to 1750 AMD, ***** koszt za 0,5l to 2100 AMD.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość