Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.



 [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 04 Maj 2022 13:24 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 26 Lip 2010
Posty: 3103
srebrny
czy ktoś się orientuje czy jest miejsce (knajpa?) na lotnisku we Wrocławiu gdzie da się w miarę godnie popracować? Głównym wyzwaniem jest dla mnie podłączenie laptopa do sieci energetycznej (ten do pracy niestety ma kiepską baterię), internet zapewnię sobie sam z telefonu.

Jeśli nie ma takiej knajpy, to czy gdzieś jest miejsce siedzące z dostępem do sieci elektrycznej? ławka czy cokolwiek, obojętnie czy na airside czy landside.

Dzięki z góry.
_________________
"lepiej nie jechać i nie żałować niż jechać i żałować" - Tony Halik
Image
Góra
 Relacje PM off  
 
#2 PostWysłany: 04 Maj 2022 13:53 

Rejestracja: 26 Cze 2012
Posty: 954
Loty: 155
Kilometry: 370 915
srebrny
Z tego co pamietam to gniazdka są pod ławkami w częsci airside, nie wiem czy w landside różnież.
_________________
Image
Góra
 Relacje PM off
Abcn lubi ten post.
rw30 uważa post za pomocny.
 
 
#3 PostWysłany: 04 Maj 2022 14:23 

Rejestracja: 06 Mar 2012
Posty: 1506
Loty: 227
Kilometry: 242 508
złoty
w airside są gniazdka. W saloniku oczywiście też są i da się tam nawet pracować.
_________________
//Bartek
Image
Góra
 Relacje PM off
Abcn lubi ten post.
rw30 uważa post za pomocny.
 
 
#4 PostWysłany: 04 Maj 2022 14:52 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 26 Lip 2010
Posty: 3103
srebrny
-- 04 Maj 2022 13:51 --

co trzeba zrobić żeby móc wejśc do saloniku we WRO?

-- 04 Maj 2022 13:52 --

już mam, nieważne
_________________
"lepiej nie jechać i nie żałować niż jechać i żałować" - Tony Halik
Image
Góra
 Relacje PM off  
 
#5 PostWysłany: 04 Maj 2022 14:59 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 17 Sty 2011
Posty: 996
złoty
+1 do saloniku - jak byłem ostatnio we WRO to popracowałem tam przez 2-3h.
Góra
 Relacje PM off
rw30 uważa post za pomocny.
 
 
#6 PostWysłany: 04 Maj 2022 15:04 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 26 Lip 2010
Posty: 3103
srebrny
@abelincoln tak, zobaczę jak to będzie szło na airSide po prostu, a jak będzie szlo słabo to wbiję do saloniku wtedy. To tylko ok. 2 godz więc jakoś oblecę.
_________________
"lepiej nie jechać i nie żałować niż jechać i żałować" - Tony Halik
Image
Góra
 Relacje PM off  
 
#7 PostWysłany: 05 Maj 2022 07:43 

Rejestracja: 13 Lis 2018
Posty: 2393
złoty
Tak jak pisał @rattaman , gniazdka są pod krzesłami na airside. Dwa na każdy rząd.
Góra
 Relacje PM off
rw30 uważa post za pomocny.
 
 
 [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)


Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: CommonCrawl [Bot] oraz 0 gości


Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum
Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum
Nie możesz edytować swoich postów na tym forum
Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum
Nie możesz dodawać załączników na tym forum

  
phpBB® Forum Software © phpBB Group