Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 22 Gru 2017 10:35 

Cześć wszystkim :)
Mam na imię Ola mam 19 lat na początku lutego lecę do Tajlandii. Będzie to długa podróż bo 3 mieisiace, planuje z Bangkoku pojechać na północ potem zwiedzić trochę wschód, na koniec wyspy, może wstąpię do Kambodży, Malezji i najprawdopodobniej polecę tez na Filipiny. Będę brała udział w paru (2-3) projektach z workup (jeden trwa około 1-2 tygodni) w różnych miejscach, ale wszystko jest mega elastycznej, w każdej chwili można zmienić. Jestem młoda, ale przy tym bardzo dojrzała, można za mną porozmawiać na każdy temat, zawsze wesoła, spontaniczna, lubię przygody, ale wszystko z rozsądkiem. Szukam towarzyszki/towarzysza na jakikolwiek odcinek tej podróży, bo zdaje sobie spraw ze ciężko będzie znaleźć kogoś na 3 mieisiace, jak ktoś chętny to pisać!! :P :D
Pozdrawiam :)

Ostatnio edytowany przez Japonka76 22 Gru 2017 16:14, edytowano w sumie 2 razy
ciach zdjęcia i link
 Profil Relacje PM off  

🏝️ Egipt na wyciągnięcie ręki 😎 All inclusive w 5* hotelu z aquaparkiem za 2575 PLN 🏝️ Egipt na wyciągnięcie ręki 😎 All inclusive w 5* hotelu z aquaparkiem za 2575 PLN
Rajskie Malediwy na wyciągnięcie ręki 🌴🏝️ Loty i 7 noclegów w hotelu ze śniadaniami za 3609 PLN 🤿 Rajskie Malediwy na wyciągnięcie ręki 🌴🏝️ Loty i 7 noclegów w hotelu ze śniadaniami za 3609 PLN 🤿
#2 PostWysłany: 22 Gru 2017 22:38 

Hej Ola,
widzę, że mamy podobny termin i plan! Lecę do Bangkoku 20.01 (powrót 01.03), chciałem zobaczyć północ Tajlandii, Kambodżę/Birmę, może Filipiny i wyspy na południu Tajlandii. Taki mocno ramowy plan, jak coś to jestem otwarty na propozycje i spontaniczne zmiany trasy :D Chętnie się zgadam na wspólną część wypadu!

Pozdrawiam,
Michał, 22, Gdańsk
 Profil Relacje PM off
Olaa123 lubi ten post.

#3 PostWysłany: 22 Gru 2017 22:59 

niebieski
dopiero co bylo

poszukuje-towarzyszki-do-azji-luty-marzec-2018,249,121801
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości