Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 22 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 27 Kwi 2025 20:52 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Rząd Pakistanu podejmuje trzecią próbę prywatyzacji Pakistan International Airlines w ramach nowego EOI.

https://www.airwaysmag.com/new-post/pak ... vatization
 Profil Relacje PM off  

🚨Cyber Week🚨 w Ryanair 😱 Loty po Europie z aż 7 polskich lotnisk od 164 PLN ✈️🤩 🚨Cyber Week🚨 w Ryanair 😱 Loty po Europie z aż 7 polskich lotnisk od 164 PLN ✈️🤩
🚨 Black Friday w Etihad Airways 🚨 Zbiór dalekich lotów do Azji i Afryki od 1793 PLN 🌏🌴 🚨 Black Friday w Etihad Airways 🚨 Zbiór dalekich lotów do Azji i Afryki od 1793 PLN 🌏🌴
#22 PostWysłany: 25 Sie 2025 23:41 

Anonymous napisał(a):
Kupowałem przed chwilą bilet w AirBlue, od razu rada dla pozostałych, gdyby ktoś, kiedyś: wybierajcie drugą opcję z listy płatności.
Ten pierwszy operator polskich kart kredytowych nie przepuszcza (przynajmniej żadna z moich MC nie przeszła, kart Visa nie sprawdzałem bo gorsze kursy).
Sam zakup biletu idzie sprawnie: ETIX od razu na mailu, rezerwacja widoczna na stronie linii, gdzie można zmienić miejsca (trochę zablokowanych, ale już takie 3A dostępne) i dane paszportowe.

Potwierdzam, dziś kupiłam Islamabad - Skardu. Płatność Revolutem, bez problemu. Od razu wybrałam drugą opcję z możliwych płatności, pozostałych nie sprawdzałam
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 22 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość