Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 02 Cze 2015 13:09 

hej w styczniu 2016 planujemy kolejną podróż na Filipiny...Palawan zaliczyliśmy w tym roku więc ten rejon już odpuszczamy.
lądujemy w Cebu - i tu pierwsza prośba - chcemy dwa dni spędzić na Boholu - ale jak się tam dostać z Cebu...poczytałam trochę - wiem , że kursuje OceanJet do Tagbiliranu - ale nigdzie nie mogę znaleźć info skąd odpływają (wg google maps Pier 1) i gdzie można kupić bilety...czy tylko przed wypłynięciem czy jest możliwość on-line..? przyznam , że mało czytelną mają stronę..
tak jak pisałam wcześniej - dwa dni zostajemy na Boholu - chcemy zobaczyć wzgórza czekoladowe i rezerwat wyraków.
potem płyniemy na Pamilican... maluteńka wysepka z dobrą rafą , możliwością zobaczenia delfinów i rekinów wielorybich...
tam 5 dni - potem z powrotem do Tagbiliranu -i promem do Dumangatte albo od razu na SiquiJor - tam - 6 dni . chcemy robić wypady na Apo - lub stacjonować na Apo 2-3 dni...
na zakończenie lot z dumangate do cebu - tam nocka - i rano cebu-kong-kong
jedziemy z dziećmi - tym razem zabieramy dwójkę ( w tym roku był tylko starszy) - 6 i 11 lat
macie jakieś sugestie - może pomożecie ogarnąć te promy?:)
aga
 Profil Relacje PM off  

Zanzibar w 4* hotelu przy plaży 🏝️ 😎 (z wyżywieniem) za 4563 PLN Zanzibar w 4* hotelu przy plaży 🏝️ 😎 (z wyżywieniem) za 4563 PLN
Ryanair ogłosi kilkanaście nowych tras z 2 lotnisk w Polsce! Dokąd poleci? 2 egzotyczne kraje na celowniku Ryanair ogłosi kilkanaście nowych tras z 2 lotnisk w Polsce! Dokąd poleci? 2 egzotyczne kraje na celowniku
#2 PostWysłany: 02 Cze 2015 13:25 

złoty
Z lotniska w Cebu Maticlan mozecie pojechać taksówką.
Kierowca będzie wiedział gdzie was zawieźć.
Jest tam kilka przystani.
Bilety kupuje się wyłącznie w kasie, nie spotkałem się z opcją zakupu przez internet.
Oprócz promów to Tagbilaranu możecie popłynąc do Tubigonu.
Stamtąd jest bliżej do czekoladowych wzgórz.

Polecam jeszcze jaskinię na Panglao.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 16 Lis 2015 12:09 

dzięki- wszystko mamy już ogarnięte - wylot 14.01 ....:)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość