Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 17 Lis 2013 14:35 

Hej!
Czy rezerwował ktoś kiedyś bilety na autobus/pociąg z lotniska w Londynie przez stronę Ryanaira? Zrobiłam rezerwację, wpisałam nr karty, kliknęłam zapłać i... nic. Ani na maila nie przyszło mi potwierdzenie, ani nie wyskoczył żaden ekran mówiący, że rezerwacja została przyjęta, ani że czekają na odpowiedź z banku. Nie wiem teraz czy zrobić rezerwację jeszcze raz? Nie chcę płacić dwa razy. ;P Wydaje mi się, że miałabym informację gdyby wszystko poszło dobrze i podejrzewam, że mnie po prostu wyrzuciło z systemu. Sprawa jest pilna, bo wylatuję już we wtorek bladym świtem, a płatności internetowe to ciągle dla mnie trochę czarna magia, jako że nie mam wielkiego doświadczenia. Karty kredytowej używam po raz pierwszy, nawet nie wiem jak sprawdzić czy konto zostało obciążone (nie, nie jestem epoki kamienia łupanego wbrew pozorom ;p). Jeśli macie jakieś rady, piszcie jak najszybciej. To mój pierwszy wyjazd i czuję, że włącza mi się nerwówka. ;)

Ostatnio edytowany przez Niva, 17 Lis 2013 17:21, edytowano w sumie 1 raz
Zmieniam nazwę tematu.
 Profil Relacje PM off  

Luksusowy wypoczynek w 5* hotelu w Turcji 🏝️🏊‍♀️ All inclusive za 1916 PLN Luksusowy wypoczynek w 5* hotelu w Turcji 🏝️🏊‍♀️ All inclusive za 1916 PLN
🔥M-E-G-A❗🔥 Tanie loty na Maltę od 160 PLN ☀️🌊 🔥M-E-G-A❗🔥 Tanie loty na Maltę od 160 PLN ☀️🌊
#2 PostWysłany: 17 Lis 2013 14:45 

niebieski
Jesli nie potrafisz sprawdzic czy Ci zablokowali w banku srodki pod ta transakcje to zadzwon do banku, ktory karte wydal. Z reguly mozna to robic 24h na dobe.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 17 Lis 2013 17:20 

Sprawa załatwiona, więc miałam usuwać temat, ale może komuś się jeszcze przyda. ;) Najwyraźniej strona nationalexpress ma tendencję do wyrzucania z systemu rezerwacji bez informowania o błędzie, i to tuż pod koniec, kiedy nie wiadomo do końca, czy się udało czy nie. Trzeba próbować do skutku, czyli do momentu w którym wyraźnie nam napiszą, że obciążyli nasze konto. Mi się to udało dopiero za czwartym razem. Pozdrawiam ;)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 17 Lis 2013 18:52 
Awatar użytkownika

Zbanowany
Kupowałem normalnie przez ich stronę bilety na autobus Londyn - Leeds.
Płatność kartą kredytową M&M przeszła za pierwszym razem. :)

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 3 gości