Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 27 Lis 2013 15:35 

niebieski
28.01.2014-30.01.2014
Cena 208 zl(chyba najnizsza jaka byla do Tel-Aviv-u

Cena dla czlonkow WDC

Wkleił bym print screen ze znaleziskiem ale nie umiem wkleic czesci strony:)

https://www.instagram.com/without_a_guide/
 Profil Relacje PM off  

Teneryfa all inclusive za 2449 PLN🍹🍴 Tygodniowy relaks na Wyspach Kanaryjskich 🌴☀️ Teneryfa all inclusive za 2449 PLN🍹🍴 Tygodniowy relaks na Wyspach Kanaryjskich 🌴☀️
Korfu na bogato w świetnej cenie od 1999 PLN ✨💎 Luksusowe ⭐⭐⭐⭐⭐ all inclusive 🥂😎 Korfu na bogato w świetnej cenie od 1999 PLN ✨💎 Luksusowe ⭐⭐⭐⭐⭐ all inclusive 🥂😎
#2 PostWysłany: 27 Lis 2013 15:47 

Świetne znalezisko i rzeczywiście rekord cenowy na tej trasie. Bilety w tej cenie zostały wrzucone w ostatniej godzinie! Po godz 13 ich jeszcze nie było:)

Przyjazna wyszukiwarka tanich lotów SamolotemTaniej.pl
Dyskusja na forum o wyszukiwarce tutaj
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 27 Lis 2013 15:53 
Awatar użytkownika

srebrny
Świetna cena!

http://mamasaidbecool.pl/
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 28 Lis 2013 12:11 

Ta oferta to chyba pomyłka cenowa Wizzaira była. A dokładniej "celowa pomyłka" aby wypromować połączenie.
Od godziny nie ma ani jednego biletu w tej cenie. Natomiast pomiędzy 13:00 wczoraj a ~10:00 dzisiaj dostępnych było bardzo dużo terminów i biletów w tytułowej cenie.
Teraz najtańsze oferty są 100zł (czyli 50%) droższe.

Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 28 Lis 2013 13:01 

jacakatowice, we wszystkich portalach informacja o tytułowej cenie wciąż wisi jako mega hit i zero aktualizacji.

Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 28 Lis 2013 15:04 

Loty: 960
Kilometry: 1 495 798
niebieski
Anonymous napisał(a):
maciejwroclaw napisał(a):
Ta oferta to chyba pomyłka cenowa Wizzaira była. A dokładniej "celowa pomyłka" aby wypromować połączenie.
Od godziny nie ma ani jednego biletu w tej cenie. Natomiast pomiędzy 13:00 wczoraj a ~10:00 dzisiaj dostępnych było bardzo dużo terminów i biletów w tytułowej cenie.

A ja już poinformowałem [bez sprawdzania samemu] znajomych o tej cenie. Teraz będą myśleć ,że coś kręcę. I bądż tu dobry człowieku ;)

:D ja tak samo, puściłem wici, parę osób już się wczoraj napaliło, urlopy pobrało, a tu dzisiaj kicha... :(
trudno.. tak to bywa z okazjami.. do następnego razu..
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 28 Lis 2013 15:24 

DMW napisał(a):
Anonymous napisał(a):
maciejwroclaw napisał(a):

A ja już poinformowałem [bez sprawdzania samemu] znajomych o tej cenie. Teraz będą myśleć ,że coś kręcę. I bądż tu dobry człowieku ;)

:D ja tak samo, puściłem wici, parę osób już się wczoraj napaliło, urlopy pobrało, a tu dzisiaj kicha... :(
trudno.. tak to bywa z okazjami.. do następnego razu..

bo cena 308 zł RT jest skandalem na tym kierunku?.... (swoją drogą trochę się dziwię, że tak doświadczeni forumowicze liczą, że takie ceny ostaną się w liczbie co najmniej kilka po 24 godzinach od ich nagłośnienia)
 PM off  

#8 PostWysłany: 28 Lis 2013 15:32 

Loty: 960
Kilometry: 1 495 798
niebieski
A ja już poinformowałem [bez sprawdzania samemu] znajomych o tej cenie. Teraz będą myśleć ,że coś kręcę. I bądż tu dobry człowieku ;)[/quote]

trudno.. tak to bywa z okazjami.. do następnego razu..[/quote]

bo cena 308 zł RT jest skandalem na tym kierunku?.... (swoją drogą trochę się dziwię, że tak doświadczeni forumowicze liczą, że takie ceny ostaną się w liczbie co najmniej kilka po 24 godzinach od ich nagłośnienia)[/quote]

Cena w tych datach które wybrali moi znajomi wynosi dzisiaj ok. 500 zł co porównując do wczorajszych 200-250 zł jest już sporo więcej. Co do okazji - to różnie bywa, sam kupowałem czasem po kilku dniach/tygodniach i cena była bz. A czy Ty jesteś w stanie przewidzieć który "hit" zniknie po kilku godzinach a który będzie jeszcze długo wisiał?
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 28 Lis 2013 15:36 

DMW napisał(a):
A czy Ty jesteś w stanie przewidzieć który "hit" zniknie po kilku godzinach a który będzie jeszcze długo wisiał?

Jeśli chodzi o bezpośrednie Katowice - Tel Aviv RT za 208 zł to duże TAK, wiem że długo się nie ostaną tym bardziej po nagłośnieniu choćby tylko na tym forum bo to był rzeczywisty HIT z powodu pogody i temperatur tu i tam
http://www.fly4free.pl/tanie-przeloty-b ... -tel-awiw/
 PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] oraz 6 gości