Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 187 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Następna
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 21 Lis 2013 01:25 
Awatar użytkownika

Zbanowany
Dziękuję serdecznie za wrzutkę z tym -30% i 200 zł. w bonie, już miałem zamawiać z Grupera tylko z -30%, ale obydwa ID vouchera były nieprawidłowe. :evil:
Zamówienie mam w fazie " weryfikacji ręcznej ".

Wziąłem Nokia Lumia 920 przy 48,93 zł. ( 69,90 zł. ) za 49 zł.
Koszt generalny na dwa lata: 48,93*24 = 1174,32 zł. + 49 zł. za telefon + 50 zł. aktywacja = 1273,32 zł.
Telefon można sprzedać za około 800 zł. + 200 zł. wartość vouchera = 1000 zł. , 1273,32 - 1000 = 273,32 / 24 = 11,39 zł.
Taki koszt abonamentu wychodzi " na czysto " poza telefonem i bonem. :)

Egipt z prywatną plażą 🏖️ 5* Azur One Eleven 🌴 All inclusive za 2332 PLN Egipt z prywatną plażą 🏖️ 5* Azur One Eleven 🌴 All inclusive za 2332 PLN
Weekend na Malcie za 539 PLN 🏝️🌞 Loty z Warszawy (sobota-niedziela) + 4* hotel 😎 Weekend na Malcie za 539 PLN 🏝️🌞 Loty z Warszawy (sobota-niedziela) + 4* hotel 😎
#22 PostWysłany: 21 Lis 2013 20:37 

Dla ciekawskich dodam, że dostaje się 20 % więcej minut przez 24 miesiące jeśli przenosi się numer z innej sieci. Ja jestem na etapie rejestracji numeru z POPa, potem uciekam do play i biorę abo w orange za -30% z kartą 200zł i 20% więcej minut;p
Mam nadzieję, że uda mi się wyrobić ze wszystkim do 30.11.13.
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 21 Lis 2013 21:13 

niebieski
Witam. Ile czasu czekaliście na potwierdzenie/weryfikację/ umowy? Pozdrawiam

#24 PostWysłany: 22 Lis 2013 11:23 
Awatar użytkownika

srebrny
Tak przy okazji. Można jeszcze dostać 5000 punktów pejbeka za przeniesienie numeru do orange, czy są jakieś kruczki ?

#25 PostWysłany: 22 Lis 2013 12:13 

Ja również jestem tego ciekawa, bo umowa mi się kończy w play i chcę się przenieść łącznie z tymi punktami:)
 Profil Relacje PM off  

#26 PostWysłany: 24 Lis 2013 23:56 
Awatar użytkownika

petit35 napisał(a):
Dziękuję serdecznie za wrzutkę z tym -30% i 200 zł. w bonie, już miałem zamawiać z Grupera tylko z -30%, ale obydwa ID vouchera były nieprawidłowe. :evil:
Zamówienie mam w fazie " weryfikacji ręcznej ".

moje nie przeszło, też na lumię 920, a dziś jest już niedostępna... :evil:
kupiłem 3 rabaty
dziś złożyłem kolejne zamówienie na inny numer i inny telefon, już zmieniło status z "nowe" na "weryfikacja ręczna", ciekawe czy to też odpadnie...
mam tylko nadzieje że to nie przez problemy z przeniesieniem numeru, wszystkie trzy abonamenty już dawno są spłacone (w T-debile)
 Profil Relacje PM off  

#27 PostWysłany: 25 Lis 2013 00:02 

Owies, a jaki abonament wybrales? Mi odrzucili zamowienie z abonamentem 159,90zl, mimo iz jestem od kilkunastu lat w innej sieci i wszystko jest poplacone na biezaco. Slabo orange sie stara o nowych klientow. Dzisiaj zlozylam zamowienie na abonament 129,90zl i jak znowu odrzuca, to koncze przygode z pomaranczowa siecia.
 Profil Relacje PM off  

#28 PostWysłany: 25 Lis 2013 00:10 
Awatar użytkownika

69,90 + ta lumia,
dzisiaj kliknąłem na innym numerze 69,90 + xperia M

dane podałem chyba identyczne jak do T-mobile, chyba że mamie siędowód w międzyczasie zmienił to jedynie to moze być inne.
miałem natomiast wątpliwości co podać w opcji dokumentó przekazanych kurierowi, tam zaklikałem "potwierdzenie przelewu" i była jeszcze jedna opcja gdzie były warianty dot przeniesienia numeru i tu też niewiedziałem co wstawić, jakaś formułka "po zakończeniu okresu promocyjnego" czy coś tam, może trzeba było wybrać "z konkretną datą" ?

jutro się dowiem czemu odrzucili...

ja wiem czy słabo się stara, dzisiaj widzę, że t-debile mają nareszcie jakaś sensowną odpowiedź na orange... (http://www.abonamenty.pl/wybrane-smartf ... mobile-pl/)

dziś też dzwonił ktoś z boku T na jeden z tych numerów któę chcę przenieść i proponował warunki przedłużenia, jak usłyszał co w orange dają to jedyne co z siebie wykrztusił było "niemożliwe, my taką lumię mamy za 1400zł, w takim niskim abonamencie... ? niemożliwe"

no i to chyba faktycznie nie będzie możliwe.
 Profil Relacje PM off  

#29 PostWysłany: 25 Lis 2013 00:20 
Awatar użytkownika

srebrny
Ja kupiłem iPhone 5S 16GB za 1700zł w abo 89,90 czyli po rabacie 62zł. Iphone poszedł za 2700, więc 1000zł na czysto + 200 w karcie ma przyjść + 200zł z mokazji powinno wpaść. Tak więc całkowity koszt abonamentów przez 24 miesiące to około 1480zł, a 1400zł odzyskałem, co daje coś około 2,5zł miesięcznie za abonament z 840minutami miesięcznie i 1,5gb danych i darmowe rozmowy i SMSy z Orange :D

Jeśli ktoś chce się w to pobawić to jedyny minus to w sumie to, że ceny 5S lecą z dnia na dzień, no i trzeba mieć 1700zł w gotówce co by wyłożyć na parę dni ;)

#30 PostWysłany: 25 Lis 2013 00:57 
Awatar użytkownika

właśnie dostałem powiadomienie że lumia 920 jest znów dostępna, ponowiłem zamówienie.
ciekawe tylko czy nie popierniczyłem kodów, bo nie wiem który wpisywałem za pierwszym razem a który dziś... :evil:

też tak myślałem, wezmę LG G2 za złotówkę w abo 159,90 i sprzedać, ale raczej byłoby mi go zbyt żal oddać a jak sprzedam to po co mi 2,5GB netu skoro nie mam obecnie innego dobrego smartf do zabawy :P
więc wciąż się waham co ze swoim, ostatnim numerem zrobić... pewnie przejdę do nju na kartę :mrgreen:
 Profil Relacje PM off  

#31 PostWysłany: 26 Lis 2013 00:21 

Witam, mam pytanie. Czy skorzystał ktoś z tej oferty z Citeam.pl (-30% abonament i bon na 200zł do bp,sodexo,orange itp) ?
Wypełniłem wszystko zgodnie z zaleceniami, i na stronie http://oferty.orange.pl/citeamvoucher/ wypełniłem formularz, lecz nie było tam możliwości wyboru jaki bon chcę. Były jedynie 3 pola na wypełnienie numeru zlecenia, nr Citeam i maila. Przyślą mi losowy bon czy jest możliwość wyboru? W regulaminie nie ma mowy o tym że bony mogą się skończyć albo że przysyłają losowe. Jest wiadomość o wyborze tego który się chce.
 Profil Relacje PM off  

#32 PostWysłany: 26 Lis 2013 00:35 

niebieski
Witam. Czy w tej ofercie, w taryfie Smart Plan Multi jest 1 GB internetu? Pozdrawiam

#33 PostWysłany: 26 Lis 2013 00:44 

"Kto szuka ten znajdzie" :)

Z oferty Orange. Smart Plan Multi.
Od najniższego abo za 49,90 do najwyższego abo, z każdym kolejnym ilość GB wzrasta o 0,5 GB.
Pakiet danych w prezencie: 0.5 GB, 1 GB , 1.5 GB , 2 GB , 2,5 GB
 Profil Relacje PM off  

#34 PostWysłany: 26 Lis 2013 00:51 

niebieski
Dziękuję. Jakoś w przesłanej mi dokumentacji, umowie tego nie znalazłem a konsultant /tak mi się wydawało/ mówił o 1GB. dziękuję. Niestety posiadam starą kartę SIM i muszę ją wymienić na micro a to zapewne dodatkowy koszt. Pozdrawiam

#35 PostWysłany: 26 Lis 2013 00:53 

Jak jest w Orange - tego nie wiem. Ja w Plusie za wymianę karty na micro, zapłaciłem bodajże 12zł, więc w Orange też nie powinien to być niewiadomo jaki wydatek. Całość trwała 10min w salonie.
 Profil Relacje PM off  

#36 PostWysłany: 26 Lis 2013 00:59 

niebieski
Jutro napiszę jak jest w orange. Pozdrawiam

#37 PostWysłany: 26 Lis 2013 01:07 
Awatar użytkownika

srebrny
orfik11 napisał(a):
Jutro napiszę jak jest w orange. Pozdrawiam

Jeśli zamawiałeś telefon obsługujący microsim to dostaniesz microsima. Jeśli masz jakieś kombinowanie to w orange wymiana to koszt około 25zł (dokładnie nie pamiętam), ale jak się ładnie uśmiechniesz do Pani w salonie na twoją prośbę wpisze, że karta uszkodzona i wymieni za darmo :D

#38 PostWysłany: 26 Lis 2013 17:25 

odnośnie tego jaki bon (w regulaminie jest mowa o bonie do BP,IKEI,Orange lub sodexo) otrzyma się rejestrując na stronie http://oferty.orange.pl/citeamvoucher/ , Citeam odpowiedziało żebym skontaktował się z Orange, bo to oni są organizatorem. Zadzwoniłem do Orange i zostałem delikatnie mówiąć "wyśmiany", i poradzono mi żebym skontaktował się z Citeam, bo Orange tylko obniża abonament o 30%, a bon wydaje Citeam... Więc dalej nic nie wiem.
<uśmiech połączony z irytacją> :)
 Profil Relacje PM off  

#39 PostWysłany: 26 Lis 2013 23:19 
Awatar użytkownika

krycha00 napisał(a):
odnośnie tego jaki bon (w regulaminie jest mowa o bonie do BP,IKEI,Orange lub sodexo) otrzyma się rejestrując na stronie http://oferty.orange.pl/citeamvoucher/

ciekawostka polega na tym, że jeśli wyświetlisz pozornie tą sama stronę:
http://oferty.orange.pl/voucherciteam/
to nagle okaże się że masz wybór.
w moim kuponie był właśnie ten link.

dwie moje umowy są już w trakcie realizacji.
 Profil Relacje PM off  

#40 PostWysłany: 27 Lis 2013 00:33 

Wiem, też to zauważyłem, ale najpierw wysłałem zgłoszenie z tej którą miałem podaną w gruponie, a tam możliwości nie było. Dopiero później wzialem ten link który podałeś, z poprzedniej oferty, i również wysłałem. Ciekawe jak Citeam to rozegra i co mi przyślą.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 187 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość