Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 187 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następna
Autor Wiadomość
#101 PostWysłany: 13 Gru 2013 16:12 
Awatar użytkownika

a dostał ktoś jakiś extra prezent ?

około wtorku kurier przywiózł w kopercie pendrive`a (składany 4GB, bez żadnego logo jedynie drobnymi literkami grawerowane Goodram), z podziękowaniami za skorzystanie ze sklepu online.

Nadawca oczywiście PTK Centertel.
 Profil Relacje PM off  

🇮🇹 Ucieknij na przedłużony weekend do Rzymu za 771 PLN ☀️✈️ Loty, 4⭐ hotel i klimat świąt 🎄 🇮🇹 Ucieknij na przedłużony weekend do Rzymu za 771 PLN ☀️✈️ Loty, 4⭐ hotel i klimat świąt 🎄
Z Polski prosto pod Taj Mahal 🇮🇳💖 Bezpośrednio PLL LOT do Nowego Delhi i Mumbaju od 1974 PLN 🌏✈️ Z Polski prosto pod Taj Mahal 🇮🇳💖 Bezpośrednio PLL LOT do Nowego Delhi i Mumbaju od 1974 PLN 🌏✈️
#102 PostWysłany: 13 Gru 2013 16:24 

ten pendrive był tylko za podpisanie umowy? w osobnej przesylce niz bony?
 Profil Relacje PM off  

#103 PostWysłany: 13 Gru 2013 16:28 
Awatar użytkownika

Za co... ? Nie wiem, widać mnie lubią a podziękowanie identyczne jak to z bonów. Przy umowie nie było nic o takim gratisie.
Wszystko woził DPD i zawsze poprzedzone SMS`em.
 Profil Relacje PM off  

#104 PostWysłany: 13 Gru 2013 16:40 

U mnie sms o wysłaniu przesyłki z telefonem i umową, dostałem... 3 dni po podpisaniu umowy.
Dzisiaj też nie było żadnych smsów od Dpd, a bony dostałem. Więc ten serwis sms nie zawsze u nich działa.
 Profil Relacje PM off  

#105 PostWysłany: 13 Gru 2013 16:48 
Awatar użytkownika

srebrny
A nie podpisywales ostatnio umowy w NJU? Bo pendrive mial byc za podpisanie umowy z NJU... A jak NJU wysyla paczki to nadawca tez jest zawsze ten sam co orange, bo to ta sama firma.

#106 PostWysłany: 13 Gru 2013 17:18 
Awatar użytkownika

Interesowałem się NJU, ale w żaden sposób nie wpisywałem numeru telefonu który mógł być pokojażony z obdarowanymi osobami. Na drugą osobę też przyszedł prezent, ale już nie będę nikogo denerwował jaki. Może to jakaś forma podziękowania za to że przeniosłem dwie osoby do ich sieci mieszkające pod jednym adresem ?
Aż strach pomyśleć co byłoby gdyby i trzeci numer udało się przenieść...

Nie pytajcie skąd to się bierze bo nie mam bladego pojęcia!
 Profil Relacje PM off  

#107 PostWysłany: 14 Gru 2013 12:34 

Pytanie do osób, które wybrały bony Sodexo: czy na waszych bonach również widnieje data ważności 30/06/2015? Pytam, bo w regulaminie był zapas, iż bony należy wykorzystać do końca roku.

#108 PostWysłany: 14 Gru 2013 13:33 

Moje również są do 30/06/2015.
Fakt, w kuponie z którego skorzystałem jest zapis "Kartę 200 zł wykorzystasz do 31.12.13", ale nie sądzę żeby to tyczyło się bonów Sodexo, które same z siebie mają datę ważności wydrukowaną na sobie. Ta data do konca roku tyczyła się chyba karty Orange lub karty do BP. Tak mi się wydaje.
 Profil Relacje PM off  

#109 PostWysłany: 14 Gru 2013 21:51 

niebieski
owies napisał(a):
Wczoraj i do mnie dotarły karty za dwie umowy na BP, oferta citeam. Aktywacja 28/9.11 a umowa podpisana chyba 25

Co ciekawe karty trzeba aktywować na stronie BP (w moim przypadku) aby można było z nich skorzystać!

Witam. Nie pamiętam oferty citeam. Czy należy aktywować kartę BP/na ich stronie/? Pozdrawiam

#110 PostWysłany: 15 Gru 2013 20:37 

Mam pytanie do właścicieli bonów do BP i Sodexo. Czy są jakieś ograniczenia w ich wykorzystaniu? Tzn.
-czy bony do BP można wydać na paliwo?
-jaki rodzaj bonu Sodexo otrzymaliście? (z tego co wiem są różne typy)

Właśnie musze wybrać jeden z oferowanych bonów na grouponie i rozważam która opcja będzie najodpowiedniejsza
 Profil Relacje PM off  

#111 PostWysłany: 15 Gru 2013 21:09 

niebieski
Witam. Dotarłem do oferty Citeam i nie znalazłem informacji o konieczności aktywowania karty BP. Czy juz ja ktoś wykorzystał? Pozdrawiam

#112 PostWysłany: 15 Gru 2013 21:09 

KeramSzal napisał(a):

Tak, możesz wydać na paliwo, myjnie, czy zakupy na BP.

KeramSzal napisał(a):
-jaki rodzaj bonu Sodexo otrzymaliście? (z tego co wiem są różne typy)

Ja otrzymałem 2 x po 100zł Premiowy Pass

A tak ogólnie, zamówienie złożyłem 28.11, przesyłkę i umowę otrzymałem około 3-4 dni później, a 13.12 otrzymałem kupony 200zł Sodexo.
 Profil Relacje PM off  

#113 PostWysłany: 16 Gru 2013 12:39 
Awatar użytkownika

krycha00 napisał(a):
Ta data do konca roku tyczyła się chyba karty Orange lub karty do BP. Tak mi się wydaje.

orfik11 napisał(a):
Witam. Dotarłem do oferty Citeam i nie znalazłem informacji o konieczności aktywowania karty BP. Czy juz ja ktoś wykorzystał? Pozdrawiam

A ja nie szukałem, żona wykukała że pod zdrapką jest jakiś pin a na stronie BP o aktywacji karty wiec uczyniła takową. Może nie był to obowiązek, nie mniej wolałem nie sprawdzać bo żadna to przyjemność krążyć na darmo po stacji.
Dzisiaj zrealizowałem jedną z kart BP
pressit napisał(a):
KeramSzal napisał(a):

Tak, możesz wydać na paliwo, myjnie, czy zakupy na BP.

nie do końca, tylko na paliwo, kasjerka zaproponowała mi kawę a że dziś wszystko było na wariackich papierach zgodziłem się i transakcja nie przeszła "Błąd systemu" i na nic się zdało że i tak dopłacałem bo lałem do pełna. Po odjęciu kawy poszło bez problemu.

Na stacji dowiedziałem się że sama krata ma 2 lata ważności, można ją wykorzystać jednorazowo lub "na raty" ale wyłącznie na paliwo. Można też dopłacić bez problemu jeżeli "przeleje się" powyżej 200zł czy po prostu tankując do pełna jak ktoś ma duży zbiornik - to akurat mój przypadek. Dopłata kartą czy gotówką, bez różnicy.
A co do ważności... niby w promocji było napisane żeby wykorzystać prezent do końca roku, ja raczej nie będę czekał do nowego żeby się o tym przekonać i ewentualnie stracić.

edit:

doczytałem na paragonie ze stacji, data ważności 2014-11-25 więc wychodzi rok od podpisania umowy z orange.
druga sprawa, skoro to są karty przedpłacone to orange już wydało na nie pieniądze a nie zwraca do BP w momencie gdy ktoś wykorzystuje środki na karcie - teoretycznie ten termin ważności z rachunku wydaje się być osiągalny ale to tylko moje domysły.
 Profil Relacje PM off  

#114 PostWysłany: 31 Gru 2013 14:29 
Awatar użytkownika

srebrny
Czy ktoś w ogóle dostał kartę prepaid 200zł? Miała być to zwykła VISA z 200zł do wykorzystania gdziekolwiek. To była promocja 2 tygodnie przed bonami BP, Sodexo itp., bony wszyscy dostali, a o prepaidach cisza? Czy ktoś pisał reklamację?

#115 PostWysłany: 31 Gru 2013 15:03 

niebieski
Nigdy NIC od Orange, pamiętajcie
 Profil Relacje PM off  

#116 PostWysłany: 31 Gru 2013 23:52 

No właśnie, jestem wkurzony bo karty nie dostałem. Na maile nikt nie odpowiada. Na infolinii mówią, że to należy do działu reklamacji i one nie mają podgladu. Pisałem dwa zgłoszenia reklamacyjne i cisza.
 Profil Relacje PM off  

#117 PostWysłany: 01 Sty 2014 03:32 
Awatar użytkownika

srebrny
Jeśli dostałeś potwierdzenie zgłoszenia reklamacji, to po określonym czasie bez odpowiedzi reklamacja zostaje uznana.
 Profil Relacje PM off  

#118 PostWysłany: 01 Sty 2014 20:18 

chetnie odkupię kupon
 Profil Relacje PM off  

#119 PostWysłany: 03 Sty 2014 23:31 

kupię kupon 30% pisać na pw lub paradisegtx@gmail.com
 Profil Relacje PM off  

#120 PostWysłany: 04 Sty 2014 20:36 

szymonpoznan1 napisał(a):
Czy ktoś w ogóle dostał kartę prepaid 200zł? Miała być to zwykła VISA z 200zł do wykorzystania gdziekolwiek. To była promocja 2 tygodnie przed bonami BP, Sodexo itp., bony wszyscy dostali, a o prepaidach cisza? Czy ktoś pisał reklamację?

Tak, karta nie przyszła, reklamacja nie podjęta od 2 tyg., może po świętach tzn. po 6-tym stycznia coś się ruszy.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 187 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość