Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Podczas zamieszczania postów w tym temacie prosimy o skorzystanie z następującego szablonu:

Kod:
Nazwa hotelu: [b].......[/b]

Twój status w programie lojalnościowym: [b].......[/b]

Rodzaj zarezerwowanego pokoju: [b].......[/b]

Przywileje otrzymane w związku ze statusem: [b].......[/b]

Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG): [b].......[/b]

Czy w hotelu jest salonik (executive lounge)? [b].......[/b]

Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś): [b].......[/b]

Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?: [b].......[/b]

Inne uwagi: [b].......[/b]

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1845 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 93  Następna
Autor Wiadomość
#681 PostWysłany: 27 Kwi 2016 14:44 

Loty: 66
Kilometry: 93 454
niebieski
karder napisał(a):
Nazwa hotelu: Ibis Styles Bielsko - Biała
Inne uwagi: UWAGA: Recepcjonistka poinformowała mnie że od lutego NIE BĘDZIE ŻADNYCH UPGRADE'ÓW

Był ktoś od lutego w ISBB?
Faktycznie nie można ugrać upgrade chociaż o jeden poziom?
Wiem, że zmienił się regulamin. Chodzi mi o to jak to wygląda od stronny uznaniowej.
 Profil Relacje PM off  

Egipski wypoczynek w trakcie ferii 🔥 4* hotel z all inclusive i aquaparkiem w Szarm el-Szejk od 2779 PLN Egipski wypoczynek w trakcie ferii 🔥 4* hotel z all inclusive i aquaparkiem w Szarm el-Szejk od 2779 PLN
🌊 Zimowa ucieczka na Dżerbę 🏖️ All inclusive w 4* hotelu przy plaży za 1951 PLN 🌊 Zimowa ucieczka na Dżerbę 🏖️ All inclusive w 4* hotelu przy plaży za 1951 PLN
#682 PostWysłany: 27 Kwi 2016 22:15 
Awatar użytkownika

Loty: 679
Kilometry: 773 646
niebieski
Jako stały gość tego hotelu potwierdzam - od lutego byłem tam 3 razy i ani razu nie dostałem lepszego pokoju, niezależnie od recepcjonistki. Za ostatnim razem nawet zapytałem czy jest szansa na superior ale "zdarta płyta" zadziałała i cytat z regulaminu był że ibis styles nie oferuje upgradów niezależnie od statusu.
scorpion1077 uważa post za pomocny.

#683 PostWysłany: 27 Kwi 2016 22:53 
Awatar użytkownika

Loty: 506
Kilometry: 736 023
złoty
Nazwa hotelu: Mercure Toruń
Twój status w programie lojalnościowym: Platinum
Rodzaj zarezerwowanego pokoju: Standard
Przywileje otrzymane w związku ze statusem: brak upgrade ze względu na 100% obłożenie, 2 x drink powitalny (lista drinków, wino, piwo), wstawka (pierniki)
Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG): pełna ze śniadaniami z ubiegłorocznej promocji 40% + śniadania
Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś): N/D
Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?: Śniadania w porządku, chociaż czegoś tam brakowało. Przy rzekomo 4* liczyłem zdecydowanie na więcej
Inne uwagi: Łóżka dwuosobowe mają zaledwie 135 cm szerokości. Ponoć, w niektórych pokojach są wymienione na szersze.

Nazwa hotelu: Mercure Bydgoszcz Sepia
Przywileje otrzymane w związku ze statusem: Upgrade do Privelege (Nespresso i 5 darmowych napojów z lodówki + 2 wody za status), 2 x drink powitalny (lista drinków, wino, pyszne piwo belgijskie), zniżka na wybrane danie w restauracji
Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG): punkty + dopłata (z 30% zniżką)
Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś): N/D
Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?: Tak tak tak! Życzę wszystkim pobytu w takich hotelach jak ten. Jak na razie to mój nr 1 jeżeli chodzi o całą grupę Accor (nie nocowałem jeszcze w hotelach premium). Miła i uśmiechnięta obsługa, niestety mieliśmy stawkę bez śniadań, więc nie wiem jak one wyglądają
Inne uwagi: Po wcześniejszym noclegu w Mercure Toruń, czułem się tu jak w pałacu. Te hotele dzieli przepaść. Z chęcią tu wrócę w drodze z/nad morze.
 Profil Relacje PM off
kacper451 uważa post za pomocny.

#684 PostWysłany: 30 Kwi 2016 10:50 
Awatar użytkownika

niebieski
Nazwa hotelu: IBIS Amsterdam City West

Przywileje otrzymane w związku ze statusem: późne wymeldowanie o godz. 17, welcome drink x1 (jednak przy zamawianiu dostaliśmy oboje, mieliśmy straszną ochotę na ciepłą herbatę)

Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG): punkty plus dopłata

Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś): brak saloniku

Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?: Obsługa recepcji naprawdę sympatyczna, bezproblemowe przedłużenie wymeldowania (darmowe przy posiadanym statusie, standardowo płatne), pokój nowocześnie urządzony, czysty, łazienka również (z prysznicem), wygodne łóżka Sweet Bed, winda na kartę, standardowo brak czajnika, darmowe WiFi. Koło recepcji można ze stojaka pobrać fiszki ze zniżkami np. 3 euro taniej za bilet do Van Gogh Muzeum. Przy meldowaniu dodatkowo mapka Amsterdamu przygotowana specjalnie przez Accor. Hotel wart polecenia, choć dość drogi ale jak wszystko w Amsterdamie. Przy naszej stawce zapłaciliśmy za noc dodatkowo 4,44 euro podatku.

Inne uwagi: Hotel znajduje się w odległości 10 minut piechotą od stacji Sloterdijk centralnie przed którą zatrzymuje się Flixbus i Megabus, dojście do hotelu najszybciej przez stację, potem wzdłuż torów i w lewo. Na stacji kilka sklepików, koło niej SPAR z wyciskarką soków (mniam) w budynku HIX. Bilet jednorazowy kupiony w obie strony do centrum miasta 5,40 euro, pociągi kursują co chwila, kurs w kilka minut. Hotel znajduje się w dzielnicy biznesowej więc ciężko z innymi sklepami, przy nim zaraz Burger King. Amsterdam bezapelacyjnie wart odwiedzenia.
 Profil Relacje PM off  

#685 PostWysłany: 30 Kwi 2016 22:23 

Loty: 139
Kilometry: 183 310
niebieski
Nazwa hotelu:Mercure Moscow Baumanskaya

Twój status w programie lojalnościowym:Gold

Rodzaj zarezerwowanego pokoju:Standard

Przywileje otrzymane w związku ze statusem:upgrade do Privilege, list powitalny, wstawka (czekolada i sok)

Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG):pełna

Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś):brak

Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?:hotel jest naprawdę świetny, dostaliśmy upgrade do pokoju Privilege (powiększony, na środku pokoju 2 telewizory - 1 skierowany na część odpoczynkową, drugi na łóżko; szlafroki, kapcie; 2 butelki wody mineralnej + darmowy minibarek z softami, ekspres Nesspresso.
obsługa mega uprzejma i pomocna
w pobliżu hotelu supermarkety, restauracje (jest bardzo fajna gruzińska) i stacja Metra (2 stacje do centrum, 6 min), można też tramwajem 50 dojechać do dworca Leningradzkiego, Kazańskiego i Jarosławskiego.

Inne uwagi:hotel w rankingu tripadvisora jest na 4 miejscu w Moskwie, na bookingu ma 9.2, według mnie to jest jeden z najlepszych Mercurów i bez wątpienia najlepszy hotel w Moskwie w tej półce cenowej
 Profil Relacje PM off  

#686 PostWysłany: 01 Maj 2016 21:58 

Loty: 1083
Kilometry: 1 070 970
platynowy
Kovalsky napisał(a):
To się nazywa fachowo „ Katalog napojów objętych voucherem” : ))) [/b]

Taki katalog napojów to chyba też nowa polityka, jak 2 drinki dla 2 gości. W Mercure Warsaw Airport również takowy mają i w dodatku całkiem spory wybór wszelakich drinków alkoholowych o śmiesznawych nazwach (typu "Platinum Lady").
Można więc powiedzieć, że chociaż jedna zmiana na + w tych ciężkich czasach.
Kovalsky lubi ten post.

#687 PostWysłany: 02 Maj 2016 09:52 

niebieski
Nazwa hotelu:Mercure Kasprowy Zakopane

Twój status w programie lojalnościowym:GOLD

Rodzaj zarezerwowanego pokoju:Standardowy

Przywileje otrzymane w związku ze statusem:mały upgrade pokoju - do standardowego z widokiem na góry, 2x welcome drink, woda w pokoju i ciasteczka

Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG):-40%+sniadanie

Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś):1) Hotel swoje lata świetności ma za sobą, ale obecnie trwa tam remont na 2 ostatnich piętrach więc idzie ku lepszemu. 2) Obsługa na recepcji taka nijaka, chciałem uzyskać późne wymeldowanie o 17:00 to dostałem odpowiedź że najpóźniej moge wyjechac o 13:30. I to nie dlatego że duże obłożenie hotelu, tylko że sprzątaczka musi doprowadzić pokój do normalności.
3) Welcome drinki - to tak jak przedmówcy mówili, chyba nowa polityka Accor-a bo w tym hotelu też była lista napojów które można sobie wybrać. Dowolne piwo, wino- wytrawne, i bodajże 6 rodzaji drinków alkoholowych.
4) Śniadania bardzo urozmaicone, jest naprawde duży wybór, od oscypków, lokalnych wędlin przez standardową jajecznicę, kiełbaski itp
5) Dla każdego gościa darmowe korzystanie z basenu, sauny, centrum fitness. Basen rozsądnych rozmiarów, sauna podzielona w sensie osobno kobiety i meżczyźni.
6) Jakby ktoś miał ochotę pooglądać TV a będzie w pokoju standardowym, to życzę powodzenia. Stary TV pamiętający poprzednią epokę, a jak się go włączyło to obraz tak migotał, że można było dostać "oczopląsów"
7) Łazienka w pokoju jest miniaturowa można dostać klaustrofobii

Inne uwagi:Pobyt ogólnie określam jako udany, pozostał mi niedosyt że nie dostałem większego upgradu oraz późnego wymeldowania. Jednak cena rekompensuje - 180zł za pokój z śniadaniem jest całkiem ok.

Parking płatny 35zł / 24h, lub strzeżony 50zł, a garaż 60zł. Dla członków Le club są osobne miejsca do parkowania (2szt) tuż przy wejściu na recepcję.

Do Krupówek ok 15 minut pieszo.

#688 PostWysłany: 02 Maj 2016 11:11 

Zbanowany
niebieski
Myślę, że to mogła być kwestia statusu - przy platynowym statusie w Mercure Kasprowy dają bez szemrania upgrade do dwupokojowego apartamentu z dwoma telewizorami LCD.
 Profil Relacje PM off  

#689 PostWysłany: 02 Maj 2016 11:30 

Loty: 139
Kilometry: 183 310
niebieski
@flus
teoretycznie tak nie powinno być, nigdzie nie ma zastrzeżone np. że Goldom przysługuje upgrade do następnej kategorii a Platinium dla najwyższej dostępnej. :?
 Profil Relacje PM off  

#690 PostWysłany: 02 Maj 2016 11:49 

Trochę dziwne bo w marcu dostałem upgrade do superior z widokiem na góry.
 Profil Relacje PM off  

#691 PostWysłany: 02 Maj 2016 23:36 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Loty: 385
Kilometry: 548 672
Nazwa hotelu: Novotel Vilnius Centre
Przywileje otrzymane w związku ze statusem: rezerwowaliśmy osobno dwa pokoje i robiliśmy online check-in. Odbierały to różne osoby (poznaliśmy po różnych charakterach pisma) i jedno z nas dostało drinka na 2 osoby a drugie na jedną. Oprócz tego dostaliśmy... pendrive w formie karty kredytowej z logo Accor i napisem Le Club Platinum o pojemności 16GB. Będzie pamiątka :D A także ręcznie pisany list powitalny. Nie dali upgrade pokoju, powiedzieli że hotel pełny :cry:
Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG): 1 pokój pełna, drugi z dopłatą do pkt. obywa w taryfie CityBreak (min 2 noce ze śniadaniami).
Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?:

No więc zszokowała mnie nieco cena tego hotelu. Z ulicy to 175e. 800 na nasze, czy jakoś tak blisko... Spoglądając kilka razy przed rezerwacją widywałem go na stronie Accora po 400+. Drogoooo... ale i Ibis Styles Vilnius też był w tym terminie b. drogi. Może rzeczywiście mieli na majówkę max obłożenie. Jakoś tam trafiłem promo i z bólem zapłaciłem po ok. 68e za dobę (nieco obniżyłem pkt). I teraz sam pokój na recepcji, w barze i w restauracji spoko, fajny. Jednak na korytarzach nieco trąci myszką (ale tylko nieco) i podobnie w pokojach niby wszystko jest, ale jakoś tak... szału nie robi i nieco ta myszka się rzuca w oczy. Łazienka w porzo, tzn jest osobny prysznic i wanna, jednak drzwi prowadzą wprost na wyro. A i drzwi są symboliczne... Więc tak hipotetycznie, jeśli przytrafi się wam tsunami, a luba leży w łożu, to nie ma opcji, żeby nie usłyszała :mrgreen: :oops: I odwrotnie. ... Jest zestaw do kawy i herbaty. Lokalizacja za to boska. Wszędzie blisko. Tuż obok knajpy fast food i normalne, również czynne w nocy, market blisko, na spacerze w okolicach w godzinach wieczornych prywatna inicjatywa proponuje też niepytana wizytę osobników płci przeciwnej prosto do drzwi pokoju :lol: Ceny w okolicy bardzo umiarkowane, na pewno nie ma mowy o jakimś szoku cenowym, właściwie b. zbliżone do naszych. W hotelu jest sauna, ale nie znalazłem. Teoretycznie dają szlafroki, ale ich też nie znalazłem w jednym z pokoi. Nieoczekiwanie blokują 60 euro na karcie przy check inie... Na konto przyszłych wydatków (z minibaru jak rozumiem) :o Czy poleciłbym ten hotel? Hmm tak na dwoje babka wróżyła. Niby wszystko ok, ale jakoś te pokoje nie do końca przekonują. Jeśli trafi wam się promocja, to bierzcie, jeśli nie, to sprawdźcie Ibis Styles.
 Profil Relacje PM off  

#692 PostWysłany: 02 Maj 2016 23:55 

niebieski
@Roku

ale Ibis Styles w Wilnie jest ponad 5km od centrum, na wylotówce z miasta - co to za alternatywa dla Novotelu w centrum?
 Profil Relacje PM off  

#693 PostWysłany: 03 Maj 2016 00:10 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Loty: 385
Kilometry: 548 672
Nom... niby tak. Ale jak masz spędzić powiedzmy 3 dni za 450-500 w Ibisie, albo w tym Novotelu za 1200 to trochę jest róznica. A co się tyczy Ibisa, to faktycznie jest on w szczerym polu ale... 1) dojście do archikatedry na piechotę to raptem 1h. Do Ostrej Bramy raptem 45 min. Dojazd do archikatedry autobusem spod hotelu to raptem 30 minut. Przystanek jest o 250m od hotelu. I na koniec oferują shuttle busa (jak np Novotel West w Krakowie) do miasta. Co się - moim zdaniem - również nieźle sprawdza. Więc jakaś tam alternatywa jest. Novotel Vilnius jest drogi po prostu. A za pokoje (za inne rzeczy tak) niekoniecznie jestem przekonany, że zasługuje z czystym sumieniem na 4*. Aaa nie dopisałem jeszcze o śniadaniach w Novotelu. Śniadania w porzo i zasługują na 4* :) Jest sporo jedzonka.
 Profil Relacje PM off  

#694 PostWysłany: 04 Maj 2016 08:27 

niebieski
Nazwa hotelu: Mercure Opole

Przywileje otrzymane w związku ze statusem: upgrade do apartamentu, list powitalny, wstawka (piwo Namysłów, Opolanki, jabłko), przy meldunku pudełeczko czekoladek, vouchery na drinka

Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG) :pełna (promocja Sweet Mercure)

Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś):brak

Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?: po mojej pierwszej wizycie w hotelu w ubiegłym roku miałem mieszane uczucia, czy rezerwować nocleg w tym hotelu, ale w sumie to ten pobyt poprawił wizerunek hotelu mocno. Dostałem upgrade do apartamentu - ubikacja z umywalką przy wejściu, salonik z telewizorem (stary cyklop), wygodna kanapa, biurko, zestaw do parzenia kawy i herbaty z czajnikiem, oprócz tego ekspres Nespresso z 3 kapsułkami, 2 butelki wody mineralnej. Sypialnia przedzielona zasuwanymi drzwiami, w sypialni telewizor i przejście do łazienki. W łazience wanna z hydromasażem i 2 umywalki. Do tego 2 szlafroki z kapciami.

Inne uwagi:personel bardzo życzliwy, cierpliwy wobec gości na recepcji. W restauracji pracują bardzo mili i kontaktowi ludzie. Przy wymeldowaniu recepcjonistka zadała kilka pytań na temat zadowolenia z pobytu. Ogólnie bardzo miły pobyt. Przed przyjazdem do hotelu zatelefonowałem z pytaniem jak wygląda sprawa parkingu. Na terenie hotelu jest parking strzeżony, cena 30 złotych za dobę. Przy hotelu można parkować na ulicy, parking jest objęty Opolską Strefą Parkowania. Praktycznie parkowanie płatne jest w godzinach od 8 do 17 w dni robocze. Korzystałem z tego parkingu na ulicy. Jak mówiła pani z recepcji, niedaleko hotelu jest posterunek policji, koło hotelu jeżdżą częste patrole.
 Profil Relacje PM off  

#695 PostWysłany: 04 Maj 2016 10:18 
Site Admin
Awatar użytkownika

Nazwa hotelu: Mercure Terminus Nord (Paryż)

Przywileje otrzymane w związku ze statusem: upgrade do apartamentu, darmowy minibarek z softami

Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG): punkty + dopłata

Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś): brak

Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?: Tak, hotel dobrze z zewnątrz wygląda, położenie świetne (od drzwi obrotowych do wejścia do metra jest około 10 kroków, czyli powiedzmy ze metrów), mamy 3 linie RER oraz 2 linie metra, świetny widok tuż po wyjściu (ładny dworzec). Polecam

Inne uwagi: personel bardzo życzliwy, przyjechałem do hotelu o 7:30, pokój jeszcze nie był dostępny, ale zostawiliśmy bagaże u bagażowego (jest!) i poszliśmy na miasto bez tego. Hotel świetnie wygląda, recepcja jest elegancka. Po powrocie dostaliśmy karty, poszliśmy do pokoju, po 2 minutach przyszły nasze bagaże (byłem pod wrażeniem, że taki etat u nich istnieje, że nawet napiwek zostawiłem :lol: ). Upgrade do apartamentu, salonik z TV, lodówka z darmowymi softami (codziennie uzupełniana), 2x woda, Cola, Cola light, sok. Dodatkowo Nespresso z 6 kawami, kubeczki papierowe na "Coffee to go". Drugi pokój to sypialnia, całość była dość mała, ale bardzo zgrabna, łazienka z wanną. Pokój miał w paru miejscach oznakę czasu, nie było widoku na dworzec, tylko na wewnętrzne patio, ale przez to było bardzo cicho, ciszej niż w ibis Kielce nawet po otwarciu okna na oścież (a też patrząc po planie ewakuacji dostaliśmy największy możliwy pokój na tym piętrze).
Brakło trochę Welcome Drinka oraz wstawki, ale uznałem już, że nie będę się o to kłócić mając codziennie uzupełniany barek :P (chociaż w ankiecie o tym napiszę).

tl;dr: było spoko, fajny upgrade, polecam
 Profil Relacje PM off  

#696 PostWysłany: 04 Maj 2016 10:33 

Loty: 243
Kilometry: 456 364
niebieski
Nazwa hotelu:Ibis Styles Krabi Ao Nang

Twój status w programie lojalnościowym:Platinium

Rodzaj zarezerwowanego pokoju:standard

Przywileje otrzymane w związku ze statusem:upgrade do pokoju na wysokim piętrze z widokiem na basen, osobiste przywitanie przez menadżera, wczesny check-in, wstawka do pokoju - sporo egzotycznych owoców i odręcznie napisany list powitalny, dwa dowolne drinki z baru (wzięliśmy Mojito), late check-out

Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG):punkty plus dopłata

Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś):nie ma

Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?:bardzo polecam, wyszedł do nas menadżer, odprowadził do windy, dał swoją wizytówkę w razie problemów. Hotel znajduje się 15 min spacerem od plaży Ao Nang, bo godzinę oferowany jest transfer na plażę, bardzo fajne drinki przy basenie, od 17-19 promocja 2 w cenie 1 o wychodzą po niecałe 10 zł. Śniadanie bardzo w porządku, sporo owoców, sałatki.

Inne uwagi:Całkiem spory basen na zewnątrz, zaraz obok jest też masaż. Blisko do marketu. Naprzeciwko meczet :D
 Profil Relacje PM off
michal24 uważa post za pomocny.

#697 PostWysłany: 04 Maj 2016 10:41 

Loty: 119
Kilometry: 254 856
niebieski
ile dni byłeś i czy 3 noce to świat i ludzie w tej okolicy?

#698 PostWysłany: 04 Maj 2016 11:02 

niebieski
Ile razy miałem w pokoju otwarty barek, to vouchera na napoje do baru nie dostawałem. Myślę, że jest to zasada w Accor, dość zrozumiała. Albo voucher na jeden napój, albo barek do dyspozycji.
 Profil Relacje PM off  

#699 PostWysłany: 04 Maj 2016 13:37 

Nazwa hotelu: Mercure Roma Centro Colosseo
Twój status w programie lojalnościowym: Gold
Przywileje otrzymane w związku ze statusem: Upgrade do pokoju z widokiem na koloseum, 2 x drink powitalny,
Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG): pełna
Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?: Sympatyczny hotel z widokiem na koloseum z barem i basenem na dachu. Dobra lokalizacja – blisko stacji metra. Niestety hotel nieco ciasny ale taki już urok niezbyt dużej działki.

Nazwa hotelu: Mercure Grand Warszawa
Przywileje otrzymane w związku ze statusem: Upgrade do pokoju superior, 1 x drink powitalny
Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?: Godny polecenia w dobrej lokalizacji, duże pokoje.

Nazwa hotelu: Mercure Lublin Centrum
Rodzaj zarezerwowanego pokoju: Superior
Przywileje otrzymane w związku ze statusem: 2 x drink powitalny, zniżka 50% na dania w restauracji w dniu przyjazdu, list powitalny, wstawka
Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?: Pokoje typu superior bardzo przyjemne, hotel w dobrej lokalizacji naprzeciwko parku w pieszym dystansie od centrum miasta. Nie wiem jak prezentują się pokoje standardowe – superior jest godny polecenia. Nieco boli jedynie brak upgrade pomimo dostępności tego dnia.

Nazwa hotelu: Mercure Zamość Stare Miasto
Przywileje otrzymane w związku ze statusem: Upgrade do pokoju z zestawem do parzenia herbaty i kawy, 2 x drink powitalny, list powitalny, wstawka
Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?: Genialna lokalizacja, ale pokoje, i łazienki mogłyby przejść już remont. Na plus darmowy parking i bardzo sympatyczna obsługa.
 Profil Relacje PM off  

#700 PostWysłany: 04 Maj 2016 13:41 
Site Admin
Awatar użytkownika

anzo napisał(a):
Nieco boli jedynie brak upgrade pomimo dostępności tego dnia.

U nich to norma
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1845 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 93  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości