Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Podczas zamieszczania postów w tym temacie prosimy o skorzystanie z następującego szablonu:

Kod:
Nazwa hotelu: [b].......[/b]

Twój status w programie lojalnościowym: [b].......[/b]

Rodzaj zarezerwowanego pokoju: [b].......[/b]

Przywileje otrzymane w związku ze statusem: [b].......[/b]

Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG): [b].......[/b]

Czy w hotelu jest salonik (executive lounge)? [b].......[/b]

Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś): [b].......[/b]

Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?: [b].......[/b]

Inne uwagi: [b].......[/b]

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1845 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 93  Następna
Autor Wiadomość
#561 PostWysłany: 31 Gru 2015 12:55 

Loty: 44
Kilometry: 65 890
niebieski
IMHO każda nawet powielona recenzja jest pomocna, to oznaka tego że nic sie sie zmienia EOT
 Profil Relacje PM off
suszek lubi ten post.

🌴 Floryda jak z filmu ☀️🎬 Loty do Miami, hotel przy plaży i auto za 3323 PLN ✈️+🏨+🚗 🌴 Floryda jak z filmu ☀️🎬 Loty do Miami, hotel przy plaży i auto za 3323 PLN ✈️+🏨+🚗
🍕Do serca Kampanii na weekend za 799 PLN🇮🇹✨ City break w Neapolu 🏛️ Loty i 4* hotel 😎 🍕Do serca Kampanii na weekend za 799 PLN🇮🇹✨ City break w Neapolu 🏛️ Loty i 4* hotel 😎
#562 PostWysłany: 31 Gru 2015 12:59 

srebrny
Faktycznie wątek puchnie i można by rozważyć chociaż podzielenie na dwa: kraj i zagranica.
 Profil Relacje PM off
Raphael lubi ten post.

#563 PostWysłany: 31 Gru 2015 13:37 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Loty: 385
Kilometry: 548 672
Nazwa hotelu: Ibis Styles Bielsko-Biała

Twój status w programie lojalnościowym: Platinum

Rodzaj zarezerwowanego pokoju: zwykły

Przywileje otrzymane w związku ze statusem: 1x drink powitalny (wszystko do wyboru, wzięliśmy Martini), 6x woda w pokoju (3 doby), upgrade do apartamentu dwupokojowego z widokiem na osiedle blokowe i Beskid Śląski)

Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG): pkt + dopłata

Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś): brak

Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?: Tak, mam świadomość, że nie jest to wybitny hotel, ale czysty, schludny, pokój w porządku, apartament całkiem do rzeczy (widzieliśmy ze trzy typy pokoi bo było nas 10 sztuk).

Inne uwagi:
Cytuj:
Byłem w listopadzie (upgrade do apartamentu, welcome drink do wyboru z karty "na bogato") , wracałem z dobrą opinią,

No właśnie tak miałem na święta Bożego Narodzenia. Za tę cenę 9/10 (zawsze może być lepiej). W cenie śniadanie, kawa, herbata bez limitu. Komputer dla gości do dyspozycji.

Misiatek napisał(a):
Faktycznie wątek puchnie i można by rozważyć chociaż podzielenie na dwa: kraj i zagranica.

Wystarczy przecież wpisać w pole przeszukaj temat nazwę miasta i już masz interesujące dane.

Ostatnio edytowany przez suszek, 01 Sty 2016 13:49, edytowano w sumie 1 raz
pogrubienie
 Profil Relacje PM off
gruby_inversia lubi ten post.

#564 PostWysłany: 31 Gru 2015 17:29 
Awatar użytkownika

Loty: 15
Kilometry: 58 252
srebrny
Zadaje się, że razem z @kasiat robiliśmy podobny tour de points :D
Chyba pierwszy raport o upgrade do Apartamentu.

Nazwa hotelu:Mercure Cieszyn

Twój status w programie lojalnościowym:2x Platinum

Rodzaj zarezerwowanego pokoju:2x standard

Przywileje otrzymane w związku ze statusem:up do apartament+superior, list, 2x duże Prince Polo, woda 4+2, wstawka bakalie do apartamentu, 2x piwo Brackie w apartamencie, 2x jabłko ;) , 2x welcome drink (do wyboru napoje, wino z butelki, nie z kartonu jak w BB, białe/różowe/czerwone, piwo, w tym Brackie które wybraliśmy)

Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG):pełna

Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś):---

Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?:Na plus miły upgrade, i darmowa "wypożyczalnia" rowerów. Na minus słabe śniadanie dokupione na miejscu (tak jak pisze @kasiat podobne do ISBB, a nawet bym napisał, że w BB lepsze :P ), woda nie uzupełniona w pokoju, sprzątanie "po łebkach", rewelacyjna Pani Ewa na recepcji, ale reszta recepcjonistek także bardzo pomocna i kompetentna.
Trochę daleko do "centrum" i warto mieć ze sobą samochód, ale z buta i na rowerze też da radę.

Inne uwagi:Sporo rejestracji stolicznych przed hotelem, no kto by pomyślał ;)
 Profil Relacje PM off
kasiat lubi ten post.

#565 PostWysłany: 04 Sty 2016 09:00 
Site Admin
Awatar użytkownika

Nazwa hotelu:Novotel Łódź Centrum

Twój status w programie lojalnościowym:Platyna

Rodzaj zarezerwowanego pokoju:Standard

Przywileje otrzymane w związku ze statusem:Executive

Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG):pełna, promocja śnaidaniowa

Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś): -

Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?:Zdecydowanie, pokój jest świetny (podobała mi się leżanka zamiast fotelu w pokoju), bardzo miła obsługa, wszystko było przygotowane wcześniej, bez proszenia się, wielka łazienka z fajną ścianą (po wciśnięciu przycisku ściana wewnętrzna między pokojem, a łazienką stawała się przeźroczysta). Otrzymałem 2x welcome drink (początkowo na 1, ale po pytaniu dorzuciła jeszcze drugi, wybór standardowy), upgrade, wstawkę, list od maganera, Nespresso, 2x szlafrok w pokoju, iRadio ( ;) ). Późny check-out do 14 bez problemu (nawet bez statusowców by dali)

Inne uwagi:Pusto było! Widziałem przez cały weekend tylko 7 gości, śniadanie właściwie sami jedliśmy
 Profil Relacje PM off  

#566 PostWysłany: 04 Sty 2016 14:29 

niebieski
Nazwa hotelu: Ibis Warszawa Ostrobramska

Rodzaj zarezerwowanego pokoju: Standard

Przywileje otrzymane w związku ze statusem: voucher na napój dla 1 osoby

Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG):pełna (stawka IBIS Business), promocja śnaidaniowa

Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś): -

Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?: Nie był to pierwszy pobyt w tym hotelu, pokój standardowy jak to w Ibis. Otrzymałem pokój na 6 piętrze, narożny.

Inne uwagi: pierwszy raz pozostawiłem podczas śniadania jedzenie na talerzu. Jajecznica była śmierdząca. Zgłosiłem to przy wymeldowaniu z hotelu na recepcji. Teraz rozumiem dlaczego nie otrzymałem ankiet do wypełnienia. Poza tym, nie naliczyli mi punktów z indywidualnej promocji stay more earn more.

Nazwa hotelu: Ibis Warszawa Stare Miasto

Rodzaj zarezerwowanego pokoju: Standard

Przywileje otrzymane w związku ze statusem: voucher na napój dla 1 osoby, pokój na 6 piętrze, trochę większy niż standardowy z balkonem

Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG):pełna (stawka IBIS Business), promocja śnaidaniowa

Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?: Pierwszy pobyt w tym hotelu, ogólne wrażenie bardzo pozytywne, dostałem trochę większy pokój niż standardowy dodatkowo wyposażony w kącik wypoczynkowy. Plusem był balkon z widokiem na południe.

Inne uwagi: nie naliczyli mi punktów z indywidualnej promocji stay more earn more, podczas pobytu restauracja była czynna tylko w czasie serwowania śniadań, można było burgery zamawiać w barze , podczas śniadania obsługa sama od siebie roznosiła pogrzaną szarlotkę do stolików
 Profil Relacje PM off  

#567 PostWysłany: 04 Sty 2016 14:50 
Awatar użytkownika

Nazwa hotelu:Mercure Kasprowy Zakopane

Twój status w programie lojalnościowym:Gold

Rodzaj zarezerwowanego pokoju:zwykły - najtańszy bez widoku na tatry i balkonu

Przywileje otrzymane w związku ze statusem:upgrade do pokoju z widokiem na Kasprowy Wierch z balkonem + 2 vouchery na welcome drink (dowolny z oferty baru) + upominek

Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG):punkty + doplata 50PLN

Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś):brak

Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?:Hotel ma swoje lata ale poziom obsługi, strefa rekreacji (basen+sauny) na dobrym poziomie. Ogólnie polecam. Zdecydowanie ze względu na widoki z hotelu.

Inne uwagi:Jest wiele opinii nt. obsługi która ponoć jest niemiła oraz standardu hotelu. Ze strony obsługi mogę ich ocenić na 5. Wszelkie prośby nie stanowiły dla nich problemu. Pokoje stare i wymagające remontu ale ten widok z okna... Poza tym należy pamiętać że to tylko 3 gwiazdki
 Profil Relacje PM off  

#568 PostWysłany: 04 Sty 2016 19:21 

Loty: 113
Kilometry: 222 169
Nazwa hotelu:Novotel Gdańsk Centrum

Rodzaj zarezerwowanego pokoju:Superior

Przywileje otrzymane w związku ze statusem:Upgrade do Executive, welcome drink, wcześniejsze zameldowanie (przed 12) oraz późniejsze wymeldowanie (o 16), ciasteczka w pokoju

Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG):punkty + dopłata

Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś):brak

Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?:Przyjemny hotel w dobrej lokalizacji (trochę na uboczu, a tuż obok głównych atrakcji Gdańska). Miła obsługa.

#569 PostWysłany: 04 Sty 2016 19:35 
Awatar użytkownika

niebieski
@mashacra no to już wiem kto mi zajął apartament :)

Nazwa hotelu:Marcure Cieszyn

Twój status w programie lojalnościowym:Platinum

Rodzaj zarezerwowanego pokoju:standard

Przywileje otrzymane w związku ze statusem:2x welcome drink, późny check-out (niezastąpiona Pani Ewa – nie stresujcie się, zostańcie do której chcecie), upgrade brak - pełne obłożenie sylwestrowe

Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG):punkty + dopłata

Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś):brak saloniku

Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?:Mój ulubiony hotel w Polsce w stosunku cena/jakość, no i mam w miarę blisko

Inne uwagi:Pod nowym dyrektorem na razie zmiany jeszcze bardziej na plus, wymiana telewizorów na LCD, plany wymiany windy (jest kartka że nieczynna ale można spokojnie zjechać do sauny), podwójny welcome drink – nieskromnie napiszę że po moim ostatnim pobycie i zwróceniu uwagi w ankiecie odnośnie miłego gestu wręczania dwóch voucherów dyrektor odpisał że oczywiście tak będzie i słowa dotrzymał
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#570 PostWysłany: 05 Sty 2016 02:43 

Loty: 66
Kilometry: 93 454
niebieski
Nazwa hotelu:Ibis Warszawa Stare Miasto

Rodzaj zarezerwowanego pokoju:standard

Przywileje otrzymane w związku ze statusem:2x welcome drink(małe piwo, wino,softy), późny check-out do godziny 20. Upgrade do "apartamentu".

Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG): punkty + dopłata

Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?:Tak. Ponad standard ibisa obsługa, oraz większe pokoje z balkonem.
Upgrade z automatu bez zbędnych sugestii. Plus za mineralną w pokoju, co w ibisach jest rzadkością

Ostatnio edytowany przez suszek, 05 Sty 2016 09:16, edytowano w sumie 1 raz
Literówka
 Profil Relacje PM off  

#571 PostWysłany: 05 Sty 2016 17:17 
Awatar użytkownika

srebrny
Nazwa hotelu:Novotel Budapest City

Twój status w programie lojalnościowym:Platyna

Rodzaj zarezerwowanego pokoju:Standard z osobnymi łóżkami-najtańszy

Przywileje otrzymane w związku ze statusem:Podwyższenie standardu do executive room (pomimo pełnego obłożenia), wczesny check-in (po 8:00 rano), 1 drink powitalny (powiedziałem, że żona też ma platynę to dali drugi voucher-piwo, wino, kawa itp.)

Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG):tylko punkty

Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś):nie ma

Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?:Ogólnie spoko.W hotelu waliło trochę chemią. Pokój duży "z salonem", klima nie działała tzn. grzała, a nam ciepło było w zimie :roll: . Duża woda w pokoju. 1 szlafrok :? Bardzo dużo wycieczek włoskich emerytów. Śniadania nie najgorsze. Wybór na ciepło: 6 dań.

Inne uwagi: Poprosiliśmy o śniadanie w dniu zameldowania, zamiast wymeldowania- nie było problemu. Całość zapłacona voucherami (ok 20zł więcej niż powinno być)- nie było problemu, ale piwa za te 20zł nie zaproponował :P Punkty zwykłe i promocyjne po pobycie dostałem . Zrobił depozyt na minibar 1000000...ileś tam forintów (ok 40euro),przy zameldowaniu zapomniałem sobie, że w tej kategorii pokoju minibar jest darmowy, ale nie korzystałem, bo po pierwsze - depozyt i nie chciałem później tego prostować, po drugie - wiele tam nie było: 4 wody mineralne, 2 kiepskie wina, 1 piwo i 3 małe paczki orzeszków.
Lokalizacja hotelu fajna, niby daleko, ale blisko, jeżeli się ma bilet dzienny. Blisko do PolskiegoBusa, autobusem 139- 6 min jazdy+krótki spacer. Do Astorii autobusy:8,110,112 i nocny 908. Przy hotelu centrum handlowe MOM Park i SPAR. Przy hotelu również wypożyczalnia rowerów MOLBUBI http://molbubi.bkk.hu/ 30min jest darmowe, więc do centrum można też na rowerku.
A parkować za darmo można tu https://goo.gl/maps/JJT9hkNswVQ2 na prawo (nie ma tych betonowych klocków i łańcuchów), po lewej są rogatki płatnego parkingu hotelowego.

#572 PostWysłany: 05 Sty 2016 17:43 
Site Admin
Awatar użytkownika

Od kiedy w executive minibar jest za darmo? :O

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off  

#573 PostWysłany: 05 Sty 2016 17:50 
Awatar użytkownika

srebrny
Od kiedy to nie wiem, ale, że darmowy to taki kiepski.

Załączniki:
darmo.jpg
darmo.jpg [ 19.08 KiB | Obejrzany 2045 razy ]
vivere lubi ten post.

#574 PostWysłany: 05 Sty 2016 18:01 

Loty: 2
Kilometry: 9 598
niebieski
My po nowym roku nocowaliśmy w Novotelu Gerland w Lyonie i też cały minibar był wliczony w cenę pokoju executive - w liście pisało "complimentary".
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#575 PostWysłany: 05 Sty 2016 18:10 
Awatar użytkownika

srebrny
michzak napisał(a):
Od kiedy w executive minibar jest za darmo? :O

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Np. w Novotel Warszawa Airport też jest darmowy.

#576 PostWysłany: 05 Sty 2016 18:27 
Awatar użytkownika

Loty: 249
Kilometry: 415 497
srebrny
a w środku coś więcej się zdarza niż wino/piwo które w mercurze ze statusem dostanie się jako wstawkę?
 Profil Relacje PM off  

#577 PostWysłany: 05 Sty 2016 18:36 

W Sofitel Wrocław też jest darmowy w pokoju luxury, ale jeśli dostaje się ten pokój w ramach podwyższenia za status to wtedy jest płatny. Także lepiej zawsze dopytać, żeby się nie zdziwić rachunkiem
 Profil Relacje PM off  

#578 PostWysłany: 05 Sty 2016 18:37 
Site Admin
Awatar użytkownika

Moje pytanie dotyczyło upgrade z racji statusu, nie z zarezerwowanego pokoju :) a czy wtedy na recepcji o tym informują?
 Profil Relacje PM off  

#579 PostWysłany: 05 Sty 2016 19:05 

niebieski
W Sofii w novotel po upgradzie z pokoju standardowego do executive tez był minibar za free. Dodam że chyba najbogatszy z tych darmowych które mnie spotkały w accorze.
 Profil Relacje PM off
tasma uważa post za pomocny.

#580 PostWysłany: 05 Sty 2016 19:06 

W Sofitelu nawet nie wspomnieli, że jest płatny, a w pokoju nie było cennika
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1845 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 93  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości