Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Podczas zamieszczania postów w tym temacie prosimy o skorzystanie z następującego szablonu:

Kod:
Nazwa hotelu: [b].......[/b]

Twój status w programie lojalnościowym: [b].......[/b]

Rodzaj zarezerwowanego pokoju: [b].......[/b]

Przywileje otrzymane w związku ze statusem: [b].......[/b]

Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG): [b].......[/b]

Czy w hotelu jest salonik (executive lounge)? [b].......[/b]

Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś): [b].......[/b]

Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?: [b].......[/b]

Inne uwagi: [b].......[/b]

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1845 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 93  Następna
Autor Wiadomość
#421 PostWysłany: 17 Paź 2015 19:24 

srebrny
W Poznaniu też są przekąski przez cały dzień, a wieczorem przez 2-3 godziny gorący bufet, choć wybór niewielki.
Alkoholi rzeczywiście brak, ale soft drinki i kawa jest.

Oczywiście, nie jest to lounge jak w 5* hotelu, ale jednak jest i wstęp przysługuje tylko na kartę platinum. Nie ma więc co powielać błędu i informować, że w Polsce takiego saloniku nie ma...
 Profil Relacje PM off  

Relaks na wyspie wiecznej wiosny za 2399 PLN 💚☀️ Loty na Maderę + ⭐⭐⭐⭐ hotel z 🍽 Relaks na wyspie wiecznej wiosny za 2399 PLN 💚☀️ Loty na Maderę + ⭐⭐⭐⭐ hotel z 🍽
HIT❗🔥 Czarterowy lot na grecką wyspę Kos w jedną stronę za 24 PLN 🤯😱 (+ inne propozycje) 😍 HIT❗🔥 Czarterowy lot na grecką wyspę Kos w jedną stronę za 24 PLN 🤯😱 (+ inne propozycje) 😍
#422 PostWysłany: 17 Paź 2015 21:06 

niebieski
W kontekscie Budapesztu mowicie o Sofitel Chain Bridge? Warszawska Victoria nie ma saloniku? Bida:(
 Profil Relacje PM off  

#423 PostWysłany: 17 Paź 2015 21:21 
Awatar użytkownika

Loty: 123
Kilometry: 110 954
niebieski
Lounge bez alkoholu to jak kawiarnia bez kawy ;)

W Victorii nie ma.
Rockriderr lubi ten post.

#424 PostWysłany: 17 Paź 2015 21:28 

srebrny
ok, gdzie moge zobaczyc gdzie sa saloniki w niemczech ?
 Profil Relacje PM off  

#425 PostWysłany: 18 Paź 2015 19:13 

srebrny
Oficjalnej listy z wyszczególnieniem wszystkich hoteli chyba nie ma, ale na pewno w Novotelach w Monachium są saloniki. Byłem w tym w centrum (Muenchen City) i był tam dla 'platynowców' pokój bardzo podobny do tego w Poznaniu, też bez alkoholu, ale z przekąskami, soft-drinkami i automatem do kawy dostępnym przez cały dzień.

Salonik jest też w Novotel Muenchen Airport, ale tam nie nocowałem, więc szczegółów nie napiszę.
 Profil Relacje PM off  

#426 PostWysłany: 18 Paź 2015 20:00 

niebieski
Rozumiem, ze nie ma co liczyc na specjalna ikonke informujaca o saloniku w dziale "Practical information"?

Gdzie konkretnie pisza o tej usludze?
 Profil Relacje PM off  

#427 PostWysłany: 18 Paź 2015 20:11 

srebrny
Najczęściej trzeba szukać w opisie pokojów.
Np. jeśli chodzi o Novotel Muenchen Airport
http://www.accorhotels.com/gb/hotel-671 ... room.shtml

'Our Executive Rooms offer plenty of space along with various extras such as a free minibar, free premium WIFI, Nespresso machine, cable TV, desk and bathrobe, as well as access to our Executive Lounge.'
 Profil Relacje PM off  

#428 PostWysłany: 18 Paź 2015 20:30 
Site Admin
Awatar użytkownika

ibis Częstochowa, status gold

- welcome drink x2 :O :O :O
- późny check out

ogólnie przyjemny typowy ibis
 Profil Relacje PM off  

#429 PostWysłany: 18 Paź 2015 20:41 

niebieski
Mercure Mrągowo Resort&Spa
pobyt dwudniowy / 2 osoby
Gold

- upgrade do superior
- voucher na napój powitalny x 2 (najpierw otrzymalem jeden, ale po moim zagajeniu, ze wczesniej bylo inaczej i w razie czego zona tez ma karte - recepcjonista przyznal, ze obecne wytyczne sa glupie i dal drugi) Dostep do pelnej oferty baru, oprocz półki z 12-letnimi metaxami itp.
- 2 wody butelkowane w pokoju (uzupelnione drugiego dnia)
- pralinki i list powitalny
- zestaw do kawy/herbaty ale to standard
- 2 szlafroki i 2 zestawy pantofli od razu w pokoju
 Profil Relacje PM off  

#430 PostWysłany: 18 Paź 2015 20:49 

Mercure Airport Warszawa
Pobyt na 2 doby/2osoby
- brak upgrade mimo dostępnych superiorow
- welcome drink dla 1 osoby (małe piwo)
- wczesny check in i późny check out
 Profil Relacje PM off  

#431 PostWysłany: 18 Paź 2015 20:52 

srebrny
A czy przypadkiem nie dostałeś rodzinnego? Jest zawsze nieco większy niż standardowy. Byłem w tym hotelu 2x i zawsze upgrade dostawałem, ale tylko do rodzinnego, do superiora nigdy.
Poza tym o ile pamiętam, to w ramach welcome drink też mogła być lampka dowolnego wina, albo dowolny soft-drink, a nie tylko i wyłącznie małe piwo.
 Profil Relacje PM off  

#432 PostWysłany: 18 Paź 2015 20:57 

Loty: 1083
Kilometry: 1 070 970
platynowy
Ja też byłem w Mercure Airport w zeszły weekend, 2 osoby na 2 doby.

Dostałem lepszy pokój, tamże woda (uzupełniona następnego dnia), list powitalny z ciasteczkami i owocami oraz szlafroki i kapcie.

Drink powitalny tylko na jedną osobę z przeprosinami, że to nowe wytyczne centrali i inaczej nie mogą.

Nie potrzebowałem wcześniejszego/późniejszego zameldowania/wymeldowania, ale zakładam, że nie byłoby problemu.

Status: Gold

#433 PostWysłany: 18 Paź 2015 21:09 
Awatar użytkownika

Loty: 123
Kilometry: 110 954
niebieski
ibis Warszawa Stare Miasto
GOLD

Niby wszystkie pokoje takie same (obok się meldowali ludzie i dostawali propozycje wyżej/niżej a na pytanie który pokój lepszy odp: takie same), a ja dostałem taki duży pokój z sofą, miał lekką rączką co najmniej 30m2 :)
Do tego widok na Stare Miasto (6 piętro) i taras :)

1 butelka wody w pokoju, 1 drink powitalny (z alko małe piwo/kieliszek wina)

polecam :)
scorpion1077 lubi ten post.

#434 PostWysłany: 18 Paź 2015 22:21 

niebieski
Silver

ibis Lisboa Jose Malhoa - drink powitalny x1
in 12:00, out 16:00
 Profil Relacje PM off  

#435 PostWysłany: 18 Paź 2015 23:09 

sranda napisał(a):
A czy przypadkiem nie dostałeś rodzinnego? Jest zawsze nieco większy niż standardowy. Byłem w tym hotelu 2x i zawsze upgrade dostawałem, ale tylko do rodzinnego, do superiora nigdy.
Poza tym o ile pamiętam, to w ramach welcome drink też mogła być lampka dowolnego wina, albo dowolny soft-drink, a nie tylko i wyłącznie małe piwo.

Jeśli rodzinny ma jednopodwojne łóżko to może i tak ;)
 Profil Relacje PM off  

#436 PostWysłany: 19 Paź 2015 00:41 

Loty: 115
Kilometry: 113 271
Ja byłem już kilka razy w Mercure Warszawa Airport i za każdym razem dostaje upgrade do pokoju z końcówką 02. Są to takie duże pokoje, z trzema oknami, dużym łóżkiem i sofą. Wyposażone jak superiory, z ekspresem na kapsułki, szlafrokiem i lodówką. Za każdym razem dostaję wstawke, kiedyś piwo z orzeszkami, ostatnio mini ciastka plus owoce. Z wcześniejszym zameldowaniem czy późnym wymeldowaniem zwykle nie ma problemu. Poza tym polecam hotel ze względu na obsługę recepcji, prawie wszystko da się załatwić, pomogli mi na przykład przy promocji punktowej naliczajac minimalną liczbę punktów przy płatności voucherem z minimalną dopłatą, dzięki czemu uniknalem reklamacji i zabawy z Accorem.
 Profil Relacje PM off  

#437 PostWysłany: 19 Paź 2015 08:55 

smuti99 napisał(a):
Ja byłem już kilka razy w Mercure Warszawa Airport i za każdym razem dostaje upgrade do pokoju z końcówką 02. Są to takie duże pokoje, z trzema oknami, dużym łóżkiem i sofą. Wyposażone jak superiory, z ekspresem na kapsułki, szlafrokiem i lodówką. Za każdym razem dostaję wstawke, kiedyś piwo z orzeszkami, ostatnio mini ciastka plus owoce. Z wcześniejszym zameldowaniem czy późnym wymeldowaniem zwykle nie ma problemu. Poza tym polecam hotel ze względu na obsługę recepcji, prawie wszystko da się załatwić, pomogli mi na przykład przy promocji punktowej naliczajac minimalną liczbę punktów przy płatności voucherem z minimalną dopłatą, dzięki czemu uniknalem reklamacji i zabawy z Accorem.

To ja mam jakiegoś pecha. Było jedno okno, brak sofy. Jedny plus to express.
Szlafrokow tez nie było. Wstawka... u mnie to była śliwka i mini ciastko
 Profil Relacje PM off  

#438 PostWysłany: 19 Paź 2015 09:34 

Loty: 2
Kilometry: 9 598
niebieski
Karta Platinum

Ibis Barcelona Meridiana: drink powitalny dla 2 osób

Ibis Barcelona Mollins de Rei: drink powitalny dla 1 osoby

Ibis Barcelona Santa Coloma: drink powitalny dla 1 osoby
 Profil Relacje PM off  

#439 PostWysłany: 19 Paź 2015 09:44 

niebieski
koza91 napisał(a):
smuti99 napisał(a):

To ja mam jakiegoś pecha. Było jedno okno, brak sofy. Jedny plus to express.
Szlafrokow tez nie było. Wstawka... u mnie to była śliwka i mini ciastko

Ale wogole sie upomniales? Co Ci powiedzieli?
 Profil Relacje PM off  

#440 PostWysłany: 19 Paź 2015 16:39 

Tak. Powiedzieli ze są zajęte. A jak powiedziałem, że są możliwe do rezerwacji to nagle niby nie są gotowe, ale wg recepcji nie różnią się niczym od standardowych prócz sofy

Ostatnio edytowany przez Roku, 22 Paź 2015 00:43, edytowano w sumie 1 raz
Cytowanie - nie cytuj całego postu poprzednika jeżeli zaraz pod nim odpowiadasz
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1845 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 93  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość