Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Podczas zamieszczania postów w tym temacie prosimy o skorzystanie z następującego szablonu:

Kod:
Nazwa hotelu:[b].......[/b]

Twój status w programie lojalnościowym:[b].......[/b]

Rodzaj zarezerwowanego pokoju:[b].......[/b]

Przywileje otrzymane w związku ze statusem:[b].......[/b]

Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG):[b].......[/b]

Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś):[b].......[/b]

Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?:[b].......[/b]

Inne uwagi:[b].......[/b]

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1507 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 76  Następna
Autor Wiadomość
#821 PostWysłany: 27 Lip 2021 22:42 

Loty: 46
Kilometry: 151 136
srebrny
Nazwa hotelu: Hampton by Hilton Poznan

Twój status w programie lojalnościowym:Gold

Rodzaj zarezerwowanego pokoju:king guest room

Przywileje otrzymane w związku ze statusem:Upgrade do pokoju narożnego , voucher na jednego drinka w barze (wino lub piwo )

Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG):pełna

Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś):N/D

Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?:Hotel położony na Starym Mieście. Lokalizacja świetna dla zwiedzających. Na szybki pobyt biznesowy to średnio. Obecnie trwa remont drogi przy hotelu. Parking hotelowy należy zarezerwować wcześniej, ja się nie zalapalem i skorzystałem z parkingu zewnetrznego współpracującego z hotelem 65 zł za dobę. Śniadania naprawdę dobre, samoobsługa, bez restrykcji covidowych. Nie polecam natomiast wieczornych przekąsek. Hamburger był niejadalny. (Pierwszy raz zdarzyło mi się zwrócić uwagę w takim wypadku kelnerowi) ogólnie hotel OK
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.
oskiboski uważa post za pomocny.

City break we Włoszech 🍝 Loty do Bari i hotel za 609 PLN 🇮🇹 City break we Włoszech 🍝 Loty do Bari i hotel za 609 PLN 🇮🇹
Rewelacja 🔥 Loty na Azory z Warszawy od 1158 PLN 😍 Również na wakacje ☀️ Rewelacja 🔥 Loty na Azory z Warszawy od 1158 PLN 😍 Również na wakacje ☀️
#822 PostWysłany: 02 Sie 2021 12:17 

złoty
Nazwa hotelu:The Royal Senses Resort & Spa Crete, Curio Collection by Hilton

Twój status w programie lojalnościowym:Diamond

Rodzaj zarezerwowanego pokoju:King Deluxe room

Przywileje otrzymane w związku ze statusem:Upg. do King Family Suite, wstawka, late checkout (do 13.00).

Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś):brak

Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?:Hotel otwarto w czerwcu tego roku, więc wszystko jest jeszcze nowe. W kilku miejscach prowadzone są ciągle prace budowlane, ale nie wpływa to na komfort pobytu. Hotel wybudowano na stromym zboczu, co robi olbrzymie wrażenie. Każdy pokój posiada widok na morze. Do pokoi dowozi kolejka. Do tego dzisiątki wind, mostów. Wygląda jakby architekt miał absolutnie nieograniczony budżet.
Obsługa jest bardzo sympatyczna, ale nie do końca zaznajomiona z zasadami hiltona (pewnie po pierwszym audycie z centrali wywrócą im hotel do góry nogami).
W hotelu znajdują się dwa dużę baseny ze słoną wodą. Co najmniej kolejne dwa są w budowie. Jest też aqua park, ale nie wiem czy działa.
Przy bliźniaczym hotelu The Royal Blue Resort goście Curio mogą korzystać z darmowych leżaków.
Jedzenie w restauracjach hotelowych w cenach całkiem przystępnych. Burgery i pizza po około 10 EUR, dania obiadowe15-25 EUR.
Generalnie wrażenia z pobytu nad wyraz pozytywne. Bardzo polecam.

Inne uwagi:Hotel znajduje się w połowie drogi między Heraklionem a Chanią. Z Heraklionu dojazd trwa około godzinę samochodem, zakładam, że z Chanii podobnie. Taksówką pewnie około 50-60 EUR.

Załącznik:
1.jpg
1.jpg [ 410.56 KiB | Obejrzany 2129 razy ]

Załącznik:
2.jpg
2.jpg [ 425.16 KiB | Obejrzany 2129 razy ]

Załącznik:
3.jpg
3.jpg [ 443.33 KiB | Obejrzany 2129 razy ]

Załącznik:
4.jpg
4.jpg [ 311.23 KiB | Obejrzany 2129 razy ]

Załącznik:
5.jpg
5.jpg [ 458.34 KiB | Obejrzany 2129 razy ]

Załącznik:
6.jpg
6.jpg [ 323.18 KiB | Obejrzany 2129 razy ]

Załącznik:
7.jpg
7.jpg [ 355.57 KiB | Obejrzany 2129 razy ]

Załącznik:
8.jpg
8.jpg [ 219.4 KiB | Obejrzany 2129 razy ]
16 ludzi lubi ten post.
4 ludzi uważa post za pomocny.

#823 PostWysłany: 02 Sie 2021 14:01 

HON fly4free
@tasma: a jak śniadania?
 Profil Relacje PM off  

#824 PostWysłany: 02 Sie 2021 19:04 
Król Ż
Awatar użytkownika

Loty: 570
Kilometry: 1 186 935
Nazwa hotelu:DoubleTree by Hilton Łódź/b]

Twój status w programie lojalnościowym:[b]diamond.

Przywileje otrzymane w związku ze statusem:śniadanie,welcome drink w barze na dole

Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG):ukryta

Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś):brak

Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?:Pokój wyglądał na zużyty i to mocno. Obdrapane obicie łóżka, dywan który czasy świetności ma już za sobą. Gdybym widział tylko fotki to mógłby to być i Hampton. Recepcja dosyć szorstka. Moze dlatego,że wpadłem tam w kurtce p.deszczowej,czapce z daszkiem i kaloszach (padało a ja szedłem na koncert pod chmurką) i taki strój nie przystoi do takiego statusu. Na pożegnanie też tylko zimne- musi Pan opłacic pobyt. Hello captain obvious ! Ale dwie rzeczy w tym hotelu spowodowały,że mógłbym tam wrócić dosyć szybko.
1. Śniadanie - Największy wybór jaki widziałem kiedykolwiek w historii swoich nocy w hotelach. Od gofrów,tacosów z wołowiną,wyciskarki do soków po kilka rodzajów wędzonych ryb,skrzydełek pieczonych po szakszukę i prosecco. wszystko w bemarach, trzeba założyć rękawiczki i miec maseczkę przy ladach ale full self-service. Bardzo pyszne to wszystko a obsługa dokladała sprawnie brakujące elementy.
2. Pani barmanka w Gold Bar. Jedni chodzą do baru się napier.. inni chodzą dla kontaktu z innymi. Jeśli nie mamy nikogo ze sobą tymi innymi jest właśnie barman/ka. To nie jest poemat miłosny więc do rzeczy. Bardzo lubię jak osoby pracujące na barze zagadują. W tym konkretnym przypadku barmanka uratowała całe hospitality tego hotelu i powinna być jego twarzą lub wyszkolić pozostałych, że w hotelach pewnej klasy wystarczy zwykły uśmiech i niewymuszona serdeczność by wszyscy byli zadowoleni.

Inne uwagi:.......
11 ludzi lubi ten post.
3 ludzi uważa post za pomocny.

#825 PostWysłany: 02 Sie 2021 20:26 

niebieski
Co to zastawka ukryta?
 Profil Relacje PM off  

#826 PostWysłany: 02 Sie 2021 22:09 

złoty
marek2011 napisał(a):
@tasma: a jak śniadania?

Dobrze. Poziom powiedzmy Hiltona Świnoujście.
Przy wejściu bierze się jednorazowe rękawiczki i można nabierać samemu.
Nie ma ekspresów do kawy, ale zamawia się ją u kelnerów, również latte, cappucina i inne. Wszystko oczywiście bez dodatkowych opłat.
Mnóstwo typowo greckich produktów, dań na ciepło i lokalnych słodkości. Był też duży wybór świeżo wyciskanych soków (nie tylko pomarańcza, ale też granat, grejpfrut i jeszcze chyba 2-3 inne). Do tego standard Hiltona, czyli omlety, jajka, owoce itp.
3 ludzi lubi ten post.
4 ludzi uważa post za pomocny.

#827 PostWysłany: 02 Sie 2021 22:25 
Król Ż
Awatar użytkownika

digger napisał(a):
Co to zastawka ukryta?

okno główne Hiltona - > special rates :)

#828 PostWysłany: 03 Sie 2021 00:52 

-- 03 Sie 2021 00:33 --

Nazwa hotelu: Hilton Garden Inn Sevilla

Twój status w programie lojalnościowym:GOLD

Rodzaj zarezerwowanego pokoju: Quinn Room with sofa bed / Two Double Bed Room

Przywileje otrzymane w związku ze statusem : 2 butelki wody + śniadanie

Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym? Hotel położony na przedmieściach Sevilli przy biurowcach. Do godziny 15-16 główna ulica obstawiona samochodami, po 16.00 pełno wolnych miejsc, więc nie trzeba płacić dodatkowo za parking podziemny. W hotelu byłem pod koniec czerwca i obłożenie było dość słabe. Turystów praktycznie nie było. Raczej głównie panowie w trakcie wyjazdów służbowych. Śniadanie bardzo podstawowe nakładane przez obsługę. Byłem nawet trochę rozczarowany po tym co można dostać w Polsce. Można zjeść też na otwartym powietrzu przy basenie. W czasach covid korzystała z tej możliwości zdecydowania większość gości. Mieliśmy otrzymać pokój z rozkładają sofą dla dziecka. Okazało się, że zapomnieli i nie było obsługi po 22 by przynieść pościel. Recepcjonista zaproponował zmianę pokoju na Two Double Bed Room, które początkowo nawet liczyłem że dostanę upa. Przy meldowaniu nawet nie było rozmowy o jakichkolwiek upgradach. Pokój okazał się większy i miał widok na basen i betoniarnię która jest za płotem (nie jest uciążliwa) Niestety łóżka były dość wąskie jak na Double Bed i gdybym miał zostać dłużej niż 2 noce wolałbym wrócić do poprzedniego pokoju. Basen zaskakująco mały i płytki (1.20 m) jak na zdjęcia dostępne w necie. Popływać można, ale szału nie ma. Przy basenie kilka leżaków.
Generalnie hotel za swą cenę 55 euro prezentuje się dobrze do tej wartości. Pewnie gdybym miał wydać 100 i więcej wolałbym coś bliżej centrum. Do starówki jest dobre 15 min jazdy autem. Autobusem ponoć 30-40 minut. Blisko hotelu KFC, i inne fastfoody, 500 metrów do Mercadona. Mając wypożyczone auto można rozważać ten hotel.

-- 03 Sie 2021 00:52 --

Nazwa hotelu: Hampton by Hilton Świnoujście

Twój status w programie lojalnościowym:GOLD

Rodzaj zarezerwowanego pokoju: Quinn Room with sofa bed

Przywileje otrzymane w związku ze statusem : 1 snack i 1 napój bezalkoholowy

Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG):punkty

Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym? Hotel odwiedzony pod koniec lipca i kupiony za pkt, które w szczycie sezonu warto tu wydawać a nawet kupić w promo 100 %, gdyż cena ponad 700 złotych za dobę mocno wygórowana. w pkt 20.000 Mimo tego hotel w pełni obłożony, głownie klientelą z Niemiec. Obsługa generalnie niezainteresowana twoim statusem. Masz pokój, śniadanie od 6.30 do 10.30. możesz wziąć snaka. Do widzenia. Sam pokój czysty, ale widać już lekkie zużycie. Warto zaznaczyć, że rezerwując pokój z sofą dla dziecka należy wybrać 2 osoby, gdyż przy wyborze opcji 2 +1 pokój nie jest dostępny i dodać informację o chęci skorzystania z rozkładanej sofy. Tym razem w przeciwieństwie do Sevilli wszystko było przygotowane. Sprzątanie tylko na żądanie. Na śniadaniu bardzo dobry wybór, bardzo wysoki poziom, szybko uzupełniane braki. Restauracja pełna gości, chwilami kolejka by wejść na śniadanie. Hotel położony ok. 1,5 km od plaży. Obok Biedronka, Żabka kilka restauracji i MC Donalds. W hotelu można wypożyczyć rower cena 34 zł za cały dzień. Zniżek dla statusów brak. Serwis plażowy niedostępny. NIe wygrali przetargu. Late check out niemożliwe z uwagi na duże obłożenie. Proszę przyjechać we wrześniu. Hotel mocno nastawiony na Niemców. Sprzątaczki witają Cie "Hallo".

Hotel spełnia swą rolę biorąc astronomiczne ceny noclegów w Świnoujściu w szczycie sezonu. Natomiast w tym hotelu żaden status nic nie znaczy przynajmniej w lipcu i sierpniu.
 PM off
5 ludzi lubi ten post.
2 ludzi uważa post za pomocny.

#829 PostWysłany: 07 Sie 2021 21:48 
Król Ż
Awatar użytkownika

Nazwa hotelu:Hilton Garden Inn Riga Old Town

Twój status w programie lojalnościowym:diamond

Rodzaj zarezerwowanego pokoju:twin room

Przywileje otrzymane w związku ze statusem:śniadanie + voucher na dwie pozycje ze sklepiku. Wszystkie piwa tam po 5E więc wartość to 10E mimo,że hotel posiada bar

Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG):pełna chociaż dziwnie niska bo sprawdzam wszystkie inne terminy i jest drożej o 30-40e/noc

Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?:Hotel w świetnej lokalizacji rzut beretem od "imprezowej" ulicy ale jednak na uboczu od niej. 50 metrów od przystanku lotniskowego. Bardzo uprzejma i zaangażowana obsługa. Śniadania bardzo dobre ale jednak bardzo klasyczne(jajecznica, bekon, parówki,owsianka) mogliby dorzucić jakieś wędzone rybki i ciemny chleb. Aby zjeść śniadanie należy okazać potwierdzenie szczepienia, nie pytałem co w wypadku gdybym nie miał. Brak upgrade ponieważ ten hotel nie posiada "lepszych" twin więc nie ma się do czego przyczepić. Ciekawe,że to jedyny hotel sieci Hilton w mieście podczas gdy Radissonów naliczyłem, że 3

Inne uwagi:.......
6 ludzi lubi ten post.
marek2011 uważa post za pomocny.

#830 PostWysłany: 13 Sie 2021 10:58 

oskiboski napisał(a):
Nazwa hotelu:DoubleTree by Hilton Łódź/b]

Twój status w programie lojalnościowym:[b]diamond.

Przywileje otrzymane w związku ze statusem:śniadanie,welcome drink w barze na dole

Szczerze mówiąc jestem zaskoczony Twoimi doświadczeniami - moje są zupełnie inne za każdym razem, gdy tam jestem. Nie zdarzyło mi się nie dostać upgrade'u (też mam status Diamond), a w trakcie ostatniego pobytu dostałem upgrade do Suite mimo całkowitego obłożenia hotelu (Sold Out w aplikacji). Za każdym razem obsługa jest na najwyższym poziomie, a w pokoju czeka wstawka powitalna (najczęściej Żubrowka z sokiem jabłkowym). To chyba mój ulubiony hotel sieci Hilton w Polsce właśnie z uwagi na hospitality.

Będę tam pod koniec sierpnia, mam nadzieję że Twoje doświadczenia to jednorazowa wpadka, a nie nowy standard.
 Profil Relacje PM off
4 ludzi lubi ten post.

#831 PostWysłany: 13 Sie 2021 13:34 

HON fly4free
Ja też zawsze miałem upa w Łodzi, zwykle do apartamentu plus wstawki itp. Musiałeś mieć pecha, albo tak obniżyli loty w tym roku.
 Profil Relacje PM off  

#832 PostWysłany: 13 Sie 2021 15:43 

Loty: 118
Kilometry: 218 127
niebieski
@Greg1291 jesli chodzi o recenzje Hampton Świnoujście to mamy całkowicie inne odczucia (ja, jak zresztą od wielu lat, jestem b. zadowolony) ale o gustach i subiektywnych odczuciach sie nie dyskutuje :)
Uważam tylko, ze warto sprostować Twoja informację, iż serwis plażowy jest niedostępny - jak najbardziej jest dostępny i do tego jest darmowy dla gości z Diamondem (jak zresztą co roku) i za połowę ceny dla Goldów.
Wydaje mi sie ze mylisz przegranie przetargu na beach bar (co ma miejsce :( ) z serwisem plażowym.
Pzdro
 Profil Relacje PM off  

#833 PostWysłany: 13 Sie 2021 17:22 
Awatar użytkownika

Loty: 506
Kilometry: 736 023
złoty
Jaki serwis plażowy jest darmowy dla Diamond?
 Profil Relacje PM off  

#834 PostWysłany: 13 Sie 2021 17:48 

@Janek pytałem właśnie o serwis plażowy.

Odpowiedź była, że nie mamy już żadnego. Jeżeli było to kłamstwo to jeszcze gorzej świadczy to o obsłudze, tylko czemu mieli by kłamać.

Zastrzeżenia miałem co do podejścia do statusów i olewania tego. Hotel sam w sobie jest przyzwoity z dobrymi śniadaniami, ale za 750 złotych doba poważnie bym się zastanowił.
 PM off  

#835 PostWysłany: 13 Sie 2021 18:03 

Loty: 118
Kilometry: 218 127
niebieski
Serwis plażowy jest identyczny jak w ost. latach (tylko, ze nie powiazany z barem co w sumie tez ma swoje plusy bo mozna miec swoje napoje/jedzenie) czyli leżaki, parasole i baldachimy w wydzielonej części plaży.
 Profil Relacje PM off  

#836 PostWysłany: 17 Sie 2021 12:36 

niebieski
-- 17 Sie 2021 12:23 --

Nazwa hotelu: Hilton Garden Firenze Novoli
Twój status w programie lojalnościowym: Diamond
Rodzaj zarezerwowanego pokoju: Standard Room - Upgrade do Deluxe Room (Suite wyprzedane)
Przywileje otrzymane w związku ze statusem: Sniadanie
Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG) : BRG (55 Euro)
Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś): Brak
Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?: TAK
Tramwaj znajduje sie 100m od hotelu - 6 przystankow do samego centrum. Bilet 1.5 EUR

-- 17 Sie 2021 12:36 --

Nazwa hotelu: Doubletree Luxemburg
Twój status w programie lojalnościowym: Diamond
Rodzaj zarezerwowanego pokoju: Standard Room - Upgrade do King Suite
Przywileje otrzymane w związku ze statusem: Sniadanie
Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG) : BRG (45 Euro)
Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś): Brak
Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?: NIE
Hotel nie znajduje sie w centrum. 20min jazdy busem do centrum.
Hotel brudny i nie zadbany. Na balkonie lezaly papierosy itd. Na korytarzach potargane papiery, jakies resztki jedzenia,...
Basen czynny tylko na 30min na 1 osobe w ciagu dnia - max 8 osob moze sie znajdowac na basenie.
Obsluga na basenie nie mowi po angielsku - tylko po francusku. Zglosilem to i w zamian dali mnie w rekompensacie 2 Cole.
Chcialem sie zapisac na basen na niedziele lecz bylem zdziwiony - Pani na recepcji mi powiedzila ze basen w niedziele jest nie czynny ze wzgledu ze ratownik w niedziele ma wolne!!!
Sniadanie tragedia - jajecznica, kielbaski, chleb, croissant, 2 rodzaje marmelady, jeden rodzaj szynki i sera (kazdy plasterek na osobnym talerzyku zawiniety!) Brak warzyw!
4 ludzi lubi ten post.
3 ludzi uważa post za pomocny.

#837 PostWysłany: 19 Sie 2021 21:58 
Awatar użytkownika

srebrny
Nazwa hotelu:HILTON Świnoujście

Twój status w programie lojalnościowym:Diamond

Rodzaj zarezerwowanego pokoju:najtańszy :D

Przywileje otrzymane w związku ze statusem:brak UPa, bo środek sezonu i 100% obłożenie, poza tym Aquapark no limit, późniejsze wymeldowanie, śniadania za free, darmowy klub dla dziecka, wstawka w postaci owoców, czekoladek i wina - co ciekawe winko 0,7l a nie jakieś mini.

Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG):30k pkt/noc (czyli 540zł licząc punkty kupione w promocji 2x) natomiast za gotówkę cena pokoju wynosiła 1200zł i to przez kilka minut, a większość czasu jeśli coś było na ten termin to 1500-2200 zł)

Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?:Chyba najlepszy Hilton w PL IMO. Nowe pokoje, czyste, fajna wstawka za status, do braku upa nie mogę mieć zastrzeżeń bo było 100% obłożenia i i tak cieszę się że dzień przed sierpniowym 'długim' weekendem wyrwałem stawkę 30k pkt za noc :) Trzeba było z 2h posiedzieć przy komputerze, bo większość czasu albo nie było nic, albo 120-240k pkt :lol:
Fajny Aquapark, sala zabaw dla dzieci też na plus, można zostawić dziecko samo pod opieką 2 opiekunek, bardzo miły personel na każdym etapie, śniadania do pokoju dość duże, a w restauracji wybór naprawdę konkretny.

Inne uwagi:Chyba jeden z droższych parkingów w PL w hotelu, 85zł za noc - nie skorzystałem, obok hotelu na ogólnodostępnych miejscach w parkomacie 40zł/noc a weekendy za free ;)
Śniadanko do pokoju (jeśli ma się w cenie lub za status) opłąta 20zł za serwis. Niby oczywiste dla wszystkich, ale w DT w Warszawie często korzystałem z tej opcji, a ostatnim razem odmówiono mi podania go do pokoju za tą opłatą tylko żądano zapłaty 2x85zł za śniadanie + 20zł za dostawę pomimo posiadania śniadania w cenie.
95% obsługi w restauracji to obcokrajowcy, nie Ukraińcy a raczej bardziej egzotyczny kierunek. Dla mnie to żaden problem, ale w sumie trochę zabawne jest to że zamawiając omleta w Polskim hotelu trzeba robić to po angielsku ;)

Załączniki:
Zrzut ekranu 2021-08-19 o 21.52.10.png
Zrzut ekranu 2021-08-19 o 21.52.10.png [ 941.87 KiB | Obejrzany 1123 razy ]
Zrzut ekranu 2021-08-19 o 21.51.31.png
Zrzut ekranu 2021-08-19 o 21.51.31.png [ 959.69 KiB | Obejrzany 1123 razy ]
Zrzut ekranu 2021-08-19 o 21.51.54.png
Zrzut ekranu 2021-08-19 o 21.51.54.png [ 969.05 KiB | Obejrzany 1123 razy ]
Zrzut ekranu 2021-08-19 o 21.52.04.png
Zrzut ekranu 2021-08-19 o 21.52.04.png [ 1009.66 KiB | Obejrzany 1123 razy ]
Zrzut ekranu 2021-08-19 o 21.51.24.png
Zrzut ekranu 2021-08-19 o 21.51.24.png [ 846.37 KiB | Obejrzany 1123 razy ]
Zrzut ekranu 2021-08-19 o 21.51.46.png
Zrzut ekranu 2021-08-19 o 21.51.46.png [ 923.59 KiB | Obejrzany 1123 razy ]
11 ludzi lubi ten post.
2 ludzi uważa post za pomocny.

#838 PostWysłany: 20 Sie 2021 06:24 
Awatar użytkownika

Loty: 201
Kilometry: 399 152
niebieski
Troche sa niekonsekwentni w tym Swinoujsciu. Ja np dostałem swietny upgrade, ale o Aquaparku nikt nic nie wspominal. A bylem w czasie obostrzen, ze podczas naszej wizyty lacznie w aquaparku bylo mniej niz 10 osib.

#839 PostWysłany: 20 Sie 2021 09:38 
Awatar użytkownika

Loty: 679
Kilometry: 773 646
niebieski
@cz4444 Minister Puda tez nie byl zadowolony z DT w Lux
https://wiadomosci.radiozet.pl/Polska/G ... a-lotnisku
te pety na balkonach to zenada! Pisalem do nich dwukrotnie, moj znajomy zauwazyl to samo.
Rockriderr lubi ten post.

#840 PostWysłany: 20 Sie 2021 09:44 

niebieski
Minister utknął w kolejce do odprawy i nie polecial? Czyli jak sie coś wiecej niż to co mówi "obiektywne" dziennikarstwo to pieniactwo p.ministra nie wygląda już tak strasznie
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1507 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 76  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] oraz 1 gość