Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Podczas zamieszczania postów w tym temacie prosimy o skorzystanie z następującego szablonu:

Kod:
Nazwa hotelu:[b].......[/b]

Twój status w programie lojalnościowym:[b].......[/b]

Rodzaj zarezerwowanego pokoju:[b].......[/b]

Przywileje otrzymane w związku ze statusem:[b].......[/b]

Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG):[b].......[/b]

Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś):[b].......[/b]

Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?:[b].......[/b]

Inne uwagi:[b].......[/b]

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1504 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 76  Następna
Autor Wiadomość
#161 PostWysłany: 01 Maj 2016 17:27 

Loty: 130
Kilometry: 249 917
niebieski
Nazwa hotelu: Hilton Batumi (Gruzja)
Twój status w programie lojalnościowym: Diamond
Rodzaj zarezerwowanego pokoju: KING GUEST ROOM
Przywileje otrzymane w związku ze statusem: Upgrade do pokoju KING ONE BEDROOM SUITE WITH LOUNGE ACCESS
Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG): Pełna, z promocji -35%
Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś): Wczesny check-in (przyjazd z Kutaisi około 8.00). Pokój w przygotowaniu, więc dostałem od razu karty do executive lounge, by w nich poczekać. Zapytałem o możliwość skorzystania ze śniadania w momencie przyjazdu - nie było problemu. W saloniku przez cały dzień przekąski, alkohol i ciepły posiłek w godz. 17.00-20.00 (Happy Hours). Basen + sauny też w porządku.
Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?: Zdecydowanie warto skorzystać. Hotel nad samym Morzem Czarnym, trochę oddalony od centrum miasta, pieszo promenadą z 10 minut. Świetny, bo chyba wymiarowy (25 metrów) basen. Latem jest z pewnością otwarty taras z leżakami.
Inne uwagi: Hotel generalnie nowy, ma około roku. W pobliżu ulica Lecha i Marii Kaczyńskich :)

Kolega ze statusem Gold miał następujące przywileje:
Twój status w programie lojalnościowym: Gold
Rodzaj zarezerwowanego pokoju: KING GUEST ROOM
Przywileje otrzymane w związku ze statusem: Upgrade do pokoju KING EXECUTIVE SEA VIEW ROOM WITH LOUNGE ACCESS
Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG): Pełna, z promocji -35%

Reszta - jak wyżej

Zrealksuj się na Costa Brava 🌤️🌊 Urlop w Hiszpanii z wyżywieniem a 1590 PLN Zrealksuj się na Costa Brava 🌤️🌊 Urlop w Hiszpanii z wyżywieniem a 1590 PLN
Wyspa Afrodyty okołoweekendowo za 669 PLN 🌤️😎👣 Loty z Warszawy i 4 noce w hotelu Wyspa Afrodyty okołoweekendowo za 669 PLN 🌤️😎👣 Loty z Warszawy i 4 noce w hotelu
#162 PostWysłany: 04 Maj 2016 11:26 
Awatar użytkownika

srebrny
Nazwa hotelu: Doubletree Łódź
Rodzaj zarezerwowanego pokoju: King
Przywileje otrzymane w związku ze statusem: King One Bedroom Suite with Park View + śniadanko + checkout o 14:00 + 2x voucher na drinka w barze + wstawka do pokoju (owoce, list, dodatkowa woda)
Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG): BRG
Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś): brak saloniku
Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?: Dobry hotel, miła obsługa nie strzelająca fochów o BRG :D co ostatnio w Warszawie często się zdarza :) Fajne śniadania, kilka szczegółów, których również w WAW czy KRK nie spotkałem, np.: pancake'i, gotowe kanapki itp. Ogólnie bardzo pozytywnie ;)
Inne uwagi: Opinię pisze tylko dlatego, że dawno o Łodzi nic nie było, więc myślę że warto wspomnieć że nie pogorszyli standardu w związku ze zwiększoną ilością Diamentów ;)

ODDANE **Przy okazji jeśli ktoś się wybiera do DT Łódź - niech podeśle adres na PW, a wyślę pocztą dwa vouchery na drinka (nie ma tam żadnych terminów) gdyż nie miałem ochoty ani czasu skorzystać, a może komuś się przydają ;)
2 ludzi lubi ten post.

#163 PostWysłany: 04 Maj 2016 21:37 
Awatar użytkownika

srebrny
Nazwa hotelu: Hampton by Hilton Warsaw City Center
Rodzaj zarezerwowanego pokoju: Queen room
Przywileje otrzymane w związku ze statusem: pokój na ostatnim, 17. piętrze; voucher na dwa drinki powitalne (piwo, wino, softy); wymeldowanie o 15:00
Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś): brak
Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?: Hotel zlokalizowany w samym centrum, właściwie nowy, bo otwarty 1,5 roku temu. Serwują bardzo dobre śniadania, jak na takie wliczone w cenę dowolnego noclegu.
Inne uwagi: Cała recepcja zdziwiona obniżoną stawką i polityką BRG. Trzeba przygotować się, że patrzą jak na złodzieja ;)
 Profil Relacje PM off  

#164 PostWysłany: 05 Maj 2016 08:47 

niebieski
Nazwa hotelu: Hilton Warsaw Hotel & Convention Center
Rodzaj zarezerwowanego pokoju: king guest room
Przywileje otrzymane w związku ze statusem: upgrade wg wyboru do king executive room lub wybrany deluxe plus (ten pokój posiada sprzęt audio).
Stawka za rezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG): pełna w promo -30%
Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś): potwierdzam wcześniejsze raporty whisky (ballentines) jest obecny. Większy wybór alk niż DT.
Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?: trochę jestem niezadowolony z poziomu upgradu. W związku z tym że mam kolejną rezerwację w czerwcu wysłałem maila o możliwość upgradu do suita, na co odpisali "Zgodnie z polityką hotelu darmowe upgrade’ y oferujemy gościom, z kartami członkowskimi o statusie Diamond, o jedną/ dwie kategorie wyżej. Jeżeli zarezerwował Pan pokój typu standard, możemy zaoferować Panu upgrade do pokoju typu Executive. Jeżeli tylko dostępność w danym terminie na to pozwoli przychylimy się jednak do Pana prośby."
Inne uwagi: za rok koniecznie powinni zrobić odnowę pokoi. Dla tych którzy mają możliwość zjeść śniadanie w restauracji hotelowej (a nie jedynie w EL) polecam dopłatę 20 zł i zamówienie sobie śniadania do pokoju z karty. Jajka po benedyktyńsku - Inny świat ;)
 Profil Relacje PM off  

#165 PostWysłany: 09 Maj 2016 09:00 
Awatar użytkownika

Loty: 717
Kilometry: 989 932
platynowy
Nazwa hotelu: DoubleTree by Hilton Warsaw
Rodzaj zarezerwowanego pokoju: King Guest Room (najtańszy)
Przywileje otrzymane w związku ze statusem: Upgrade o jeden poziom pokoju King Deluxe + dostęp do Executive lounge.
Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG):"promocja" Ginger Regeneration
Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś): Nie było zupy ;-(
Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?: W Spa i recepcji twierdzili, że teraz Diamond również nie uprawnia do darmowego korzystania z saun Level up.
 Profil Relacje PM off  

#166 PostWysłany: 09 Maj 2016 18:28 

Loty: 189
Kilometry: 213 328
niebieski
Nazwa hotelu: Hilton Garden Inn Kraków Airport
Rodzaj zarezerwowanego pokoju: Twin
Przywileje otrzymane w związku ze statusem: upgrade do queen corner, śniadanie.
Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś): brak
Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?:
Inne uwagi: Bardzo przyjemny nowy hotel serwujący dobre śniadanie.

#167 PostWysłany: 09 Maj 2016 19:22 

srebrny
pabien napisał(a):
Nazwa hotelu: DoubleTree by Hilton Warsaw
Przywileje otrzymane w związku ze statusem: Upgrade o jeden poziom pokoju King Deluxe + dostęp do Executive lounge.

To Ci się nie poszczęściło z up'em. Mi w weekend system pokazywał King Deluxe One Bedroom Suite, ale zameldowanie chciałem koło 14-ej i jeszcze nie był gotowy. Zamienili mi więc na King One Bedroom Suite.
Ilość przyjęć komunijnych mnie tam zaskoczyła (na dole w restauracji jak i w kilkunastu salach na pierwszym piętrze oddzielne imprezy).
Jak ktoś przyjeżdża z dziećmi, to według mnie w majowe niedziele może liczyć na dodatkowe atrakcje z tym związane (dmuchana zjeżdżalnia, animatorzy).
 Profil Relacje PM off  

#168 PostWysłany: 09 Maj 2016 20:35 

Loty: 177
Kilometry: 387 374
niebieski
@pabien W DT Warszawa diamond nigdy nie dawał dostępu do "level up", słychać było, iż rozważane jest wprowadzenie takiego przywileju, ale nie zrobiono tego. W chwili obecnej najlepszy jest uśmiech podczas meldowania ;)
Zawsze można się umówić i wysłać kilka listów z prośbą wprowadzenia takiego przywileju, nawet gdzieś mam adres osoby częściowo odpowiedzialnej za to (mogę podać w PW).

#169 PostWysłany: 09 Maj 2016 20:40 
Awatar użytkownika

Loty: 717
Kilometry: 989 932
platynowy
@monus w poście nr 80 tego wątku Ty pisałeś, że było darmowe
 Profil Relacje PM off
TMB uważa post za pomocny.

#170 PostWysłany: 09 Maj 2016 21:00 

Loty: 119
Kilometry: 254 856
niebieski
Oczywiście że było. Przynajmniej tak informowała recepcja gdy miałem GOLD'a.
Pewnie było to bardzo krótko i jak porozdawali DIAMONDY to się z tego wycofali.

#171 PostWysłany: 09 Maj 2016 21:12 

Loty: 177
Kilometry: 387 374
niebieski
@pabien racja, napisałem. Podczas jednego z pobytów (zaraz po wprowadzeniu opłaty) dostałem taką informację, jednakże przy meldowaniu dwa tygodnie później okazało się, iż była to błędna informaca na recepcji (zapewne był to okres kiedy sami nie bardzo wiedzieli jak postępować). Wtedy też dostałem namiary do osoby do której należy pisać w tej sprawie.

Możliwe że nie trzeba też płacić 50 zł za osobę. Ostatnio w recepcji SPA zaproponowano nam wejście do level up za 30 zł, ale nie skorzystaliśmy bo mieliśmy wejścia za "uśmiech"

#172 PostWysłany: 13 Maj 2016 22:10 

Loty: 238
Kilometry: 450 739
niebieski
Nazwa hotelu: Hilton Garden Inn Milan Malpensa
Twój status w programie lojalnościowym:Diamond
Rodzaj zarezerwowanego pokoju: Twin Standard
Przywileje otrzymane w związku ze statusem: upgrade do apartamentu na najwyższym piętrze, śniadanie
Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?: bardzo przyjemny hotel, na plus na pewno bezpłatny transfer z/na lotnisko, do MXP 6km, czyli jakieś 15 minut jazdy. Obsługa bardzo przyjazna. Apartament w porządku, hotel nie jest nowy i to widać, ale jest dobrze utrzymany. Smaczne śniadania, pyszne croissanty i omlety na zamówienie. W pobliżu Zamek Viscontich, można w ładnych okolicznościach przyrody wypić winko z widokiem na Alpy :)
Inne uwagi:Nieźle wyposażona siłownia

Nazwa hotelu: Double Tree by Hilton Sukhumvit Bangkok
Rodzaj zarezerwowanego pokoju: King Guest Room
Przywileje otrzymane w związku ze statusem: upgrade do King Deluxe Room na jednym z najwyższych pięter, śniadanie, 2h happy hours w Cocktail Barze przy basenie - drinki za free, wstawka - owoce, doniesiono nam makarony i powitalne ciasteczka
Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG): punkty+dopłata
Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś): nie ma saloniku, 2h drinków dla statusu Gold i Diamond
Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?: Pokój bardzo ładny, czysty i nowy, jak cały hotel. Przechodziliśmy do DT przez Hiltona, bo te 2 hotele są połączone i DT jak dla mnie robi większe wrażenie. Rewelacyjna obsługa, bardzo miło. Jednak tak jak było opisane na FT, pokoje nie są zbyt duże, ale jakoś nam to nie przeszkadzało. Mimo braku saloniku 2h drinków w barze przy basenie trochę to rekompensują.
Największe wrażenie zrobiło na mnie jednak wrażenie. 6 kucharzy na naszych oczach przygotowywało przeróżne potrawy kuchni azjatyckiej, świetna sprawa. Spory wybór jedzenia plus niesamowite show. Niezły basen na 7. piętrze.

Inne uwagi: Dosyć droga dzielnica, nie napotkaliśmy jedzenia ulicznego, bez którego jakoś nie umieliśmy się w Bangkoku obejść i jeden jedyny raz jedliśmy w Tajlandii w restauracji. Blisko kolejki BTS.

Nazwa hotelu: Hilton Garden Inn Milan Malpensa
Rodzaj zarezerwowanego pokoju: Twin Standard
Przywileje otrzymane w związku ze statusem: upgrade do Junior Suite, śniadanie
Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG): BRG - 1. noc, 2. noc - punkty plus dopłata
Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?:Rezerwacja na konto dziewczyny. Pobyt udany, tak jak poprzedni. Tym razem dostaliśmy pokój z wanną na 3. piętrze.
Inne uwagi:Do najbliższego sklepu ok. 1km.
 Profil Relacje PM off  

#173 PostWysłany: 18 Maj 2016 01:08 

Loty: 25
Kilometry: 27 239
Nazwa hotelu: Hilton Warsaw
Twój status w programie lojalnościowym: gold
Rodzaj zarezerwowanego pokoju: King guest
Przywileje otrzymane w związku ze statusem: upgrade do King Deluxe, wi-fi
Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG): -25% sale
Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś): -
Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?: polecam, dobre śniadania, zadbany pokój
Inne uwagi: więcej nie zdążyłem skorzystać (siłownia itp)
 Profil Relacje PM off  

#174 PostWysłany: 26 Maj 2016 15:12 
Awatar użytkownika

Loty: 510
Kilometry: 1 229 791
niebieski
Nazwa hotelu:Waldorf Astoria Amsterdam
Twój status w programie lojalnościowym:Rezerwujacy Gold, goscie zaden.
Rodzaj zarezerwowanego pokoju:Standard Room Reward - KING SUPERIOR ROOM
Przywileje otrzymane w związku ze statusem:Upgrade pokoju
Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG):Reward certificate na darmowa noc
Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś):brak dostepu
Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?: Hotel otworzony w 2013r, wiec wszystko w miare nowe, wysoki standard, dobra jakosc, ladny widok z pokoju. Ceny dodatkowych uslug odstraszajace, jak to w WA.
Inne uwagi:Pobyt zarezerwowany przeze mnie dla kolezanek. Mimo, ze nie maja one zadnego statusu, to dostaly upgrade do KING GRAND PREMIER CANAL VIEW. Upgrade byl widoczny w systemie tego samego dnia rano. Ogolnie podobalo im sie, ale jak to powiedzialy, baly sie dotknac czegokolwiek w pokoju, zeby zaraz nie zaplacic za to fortuny. Byl to ich drugi pobyt w sieci Hiltona na mojej rezerwacji i w obu przypadkach dostaly upgrade pokoju, za co obsludze dziekuje.
3 ludzi lubi ten post.

#175 PostWysłany: 27 Maj 2016 15:20 

Nazwa hotelu: Hilton Warsaw
Twój status w programie lojalnościowym: diamond
Przywileje otrzymane w związku ze statusem: upgrade do King Deluxe, różnicy nie zauważyłem...
Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG): pełna
Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś): - fajny salonik, duża dostępność alkoholi
Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?: ja się zawiodłem, nie tego się spodziewałem, do dzisiaj brak odpowiedzi po uwagach w czasie pobytu i po pobycie w marcu;)
Inne uwagi: uwaga dla podróżnych z dziećmi, do jakiegoś wieku dzieci mają zakaz wstępu na basen-ale ta informacja pojawia się dopiero po zarezerwowaniu pokoju

Nazwa hotelu: Hampton by Hilton Airport Warsaw
Rodzaj zarezerwowanego pokoju: King guest with sofa
Przywileje otrzymane w związku ze statusem: --
Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG): pełna
Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś): - brak
Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?: Baaardzo polecam, dla mnie wrażenia o wiele lepsze niż Hilton na Grzybowskiej a powinno byc odwrotnie
Inne uwagi: ; darmowy transport na lotnisko

Nazwa hotelu: DT Warsaw
Przywileje otrzymane w związku ze statusem: upgrade do Executive, wino na powitanie, babeczki oraz ciastka
Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG): Ginger regeneration;)
Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś): - fajny salonik, wyśmienite jedzenie, spoko alkohole, przekąski na poziomie-nawet Sushi jednego dnia-bardzo polecam
Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?: bardzo zadowolony, tak wg mnie powinien wyglądać pobyt w takiej sieci hotelowej
Inne uwagi: darmowy parking przy hotelu

#176 PostWysłany: 28 Maj 2016 19:33 

niebieski
Nazwa hotelu: DT Kosice
Twój status w programie lojalnościowym: gold przy meldunku, przy wymeldowaniu był już diamond
Przywileje otrzymane w związku ze statusem: upgrade do King guest Deluxe, ciastko na powitanie w recepcji, śniadanie gratis
Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG): stawka HHonors sales
Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś): - nie dotyczy
Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?: był to mój pierwszy pobyt w sieci hoteli Double Tree by Hilton, nie wiedziałem czego się można spodziewać. Ogólnie jestem zadowolony z pobytu. Hotel ma idealne położenie, w samym centrum historycznych Koszyc, przyznano mi pokój na piętrze 10 - HHonors, pokój King Guest Delux z oknem w łazience (są pokoje bez okna w łazienkach), z planu piętra wynika, że są również pokoje typu suite. Śniadanie w hotelu jest smaczne, dużo dań na ciepło, mniej za to wędlin, serów i garmażerki. Pieczywo różnorodne, ale to pieczywo nie świeże, a wypiekane z głęboko mrożonego. Obsługa bardzo życzliwa w restauracji. Na koniec spotkała mnie niemiła niespodzianka, pan na recepcji doliczył mi do rachunku 16 Euro za śniadanie. Wróciłem się, jak w samochodzie sprawdziłem fakturę, bo coś mi się nie zgadzała kwota jaką zapłaciłem. Po interwencji rachunek skorygowano.
Inne uwagi: w budynku obok hotelu jest piętrowy parking. Doba kosztuje 9 Euro. Przy hotelu jest też możliwość zaparkowania w miejskiej strefie parkowania. Cena 1 Euro za godzinę, maksymalnie 8 Euro za dobę.

Edycja ze względu na pojawienie się postu dwa razy.

Ostatnio edytowany przez mashacra, 29 Maj 2016 13:43, edytowano w sumie 1 raz
proszę stosować formatkę
 Profil Relacje PM off  

#177 PostWysłany: 01 Cze 2016 21:52 

niebieski
Zaktualizuję informację. Otóż, po wypełnieniu ankiety przesłanej przez hotel i podzieleniu się dobrą opinią, z uwagą na temat doliczenia do rachunku śniadania, odezwał się do mnie menadżer hotelu z wyjaśnieniem i propozycją, że przy następnym noclegu w tym hotelu mogę liczyć na upgrade do suite i na butelkę wina w pokoju. Moim zdaniem, bardzo miła reakcja ze strony hotelu.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#178 PostWysłany: 01 Cze 2016 23:02 
Awatar użytkownika

Loty: 225
Kilometry: 260 138
niebieski
Nazwa hotelu:Hilton Garden Inn Glasgow

Twój status w programie lojalnościowym:diamond

Rodzaj zarezerwowanego pokoju:QUEEN GUEST ROOM

Przywileje otrzymane w związku ze statusem:upgrade do river view; vouchery: 4x dowolny drink, 2x śniadanie

Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG):BRG

Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś):nd.

Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?:Bardzo przyjemny hotel, chyba większość ze statusem bierze, któregoś Hiltona, więc potrafią docenić ;) , fajnie położony nad rzeką (nie ma to jak na słoneczku, nad wodą degustować dobrą szkocką), trochę na skraju centrum miasta.

Inne uwagi:
2 ludzi lubi ten post.

#179 PostWysłany: 01 Cze 2016 23:48 

Loty: 8
Kilometry: 7 105
niebieski
Nazwa hotelu: Hilton Garden Inn Rzeszów
Twój status w programie lojalnościowym: GOLD
Rodzaj zarezerwowanego pokoju: Twin room x2 (pokoje 207 i 209, trochę większe od standardowych, wybrane online)
Przywileje otrzymane w związku ze statusem: śniadanie dla wszystkich 4 osób + wydrukowany list powitalny
Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG): punkty
Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś): -
Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?: świetny hotel za 5000 pkt, obsługa bardzo serdeczna, bez problemu też otrzymaliśmy podwójny zestaw kosmetyków, poza tym omlet ze wszystkim na śniadanie obowiązkowy ;) + gofry z wiśniami w żelu (te już robione samodzielnie)
Inne uwagi: zostaliśmy obudzeni o 7:30 wierceniem i stukaniem, trochę niedopuszczalne ale pewnie zdarzyło się to wyjątkowo
 Profil Relacje PM off
krzysztof.ka lubi ten post.

#180 PostWysłany: 02 Cze 2016 00:09 

niebieski
Dla porównania

Nazwa hotelu:Hilton Garden Inn Rzeszów

Twój status w programie lojalnościowym:Diamond

Rodzaj zarezerwowanego pokoju:King

Przywileje otrzymane w związku ze statusem:śniadanie + białe, wytrawne wino o wartości rynkowej około 30zł + list kopiuj - wklej

Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG):punkty

Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś):brak

Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?:Pokój z widokiem na nic mimo zapewnień obsługi, że ten pokój jest lubiany przez gości (coś mi świta, że podobny bajer przewinął się w tym wątku). Wanna z firanką. Brak upgrade'u. Śniadanie mocno średnie, nie warte tej ceny.

Inne uwagi:Status podskoczył a poziom zmalał (brak apartamentu mimo dostępności), chyba, że komuś zależy na winie średniego sortu.
 Profil Relacje PM off
krzysztof.ka lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1504 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 76  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości