Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 16 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 04 Paź 2012 18:40 

Mam problem z odprawą on-line na Ryanair. Po wpisaniu swoich danych osobowych i kliknięciu "odprawa" pojawia się schemat samolotu z miejscami do zarezerwowania. Nie jestem zainteresowana rezerwacją miejsca za opłatą 10euro. Niestety nie wiem jak można przejść do dalszego kroku rezerwacji, aby wydrukować kartę pokładową.
Przeczytałam instrukcję:
http://m.fly4free.pl/odprawa-online-w-r ... -po-kroku/
ale nie znalazłam tu odpowiedzi. Bardzo proszę o pomoc.
 Profil Relacje PM off  

Hiszpania tylko dla dorosłych 🏝️ 4* hotel z basenem na dachu w Costa Brava za 2449 PLN Hiszpania tylko dla dorosłych 🏝️ 4* hotel z basenem na dachu w Costa Brava za 2449 PLN
Tanio 🔥 Wycieczka na Maltę za 569 PLN 🇲🇹 Loty i 4* hotel z basenem 😍 Tanio 🔥 Wycieczka na Maltę za 569 PLN 🇲🇹 Loty i 4* hotel z basenem 😍
#2 PostWysłany: 04 Paź 2012 18:49 

niebieski
Z tego co pamiętam to chyba musisz scrolować niżej i pod spodem jest opcja do odznaczenia.Chyba rzem w rubryce z zakupem walizki.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 04 Paź 2012 19:15 

Nic nie klikasz, nic nie wpisujesz na tej stronie - poprostu zjeżdzasz na dół i klikasz "Nie - dziękuję" i przejedzie Ci do kolejnej strony :)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 04 Paź 2012 23:09 

kupowanie i odprawa biletow w Ryanair to coraz wieksza mordega...caly czas jakies kody, wciaz trzeba odznacza, ze nie chce smsa, walizki itp itd...
niestety zawsze ktos sie na te bzdury zlapie i Ryanair ma kase
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 05 Paź 2012 17:43 

Dziękuję wszystkim za pomoc!!! W końcu się udało :D . Strona Ryanair jest koszmarna i pełna pułapek! Jak można zarabiać takim kosztem? Niestety nie powiem, że nigdy więcej nie skorzystam z ich usług, bo na pewno skorzystam. To jest mój pierwszy raz i mam nadzieję że większej ilości pułapek ze strony Ryamair nie spotkam.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 08 Paź 2012 11:05 

Witam
ja też mam problem z odprawą online, po wypełnieniu wszystkich pól wyskoczył mi taki komunikat
Once your document details have been entered here they cannot be modified online.
If you need to update your document details prior to your flight departure, please contact our call centre.
no i nie wiem czy chodzi o to, że kiedyś lecieliśmy z paszportami a teraz chcemy z dowodami?
prosze o pomoc
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 08 Paź 2012 11:26 
Awatar użytkownika

srebrny
To ostatnie ostrzezenie, po ktorego zaakcweptowaniu nie mozna zmienic wprowadzonych danych. Smialo klikaj dalej.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 08 Paź 2012 12:24 

Dzięki!!! chyba dawno nie robiłam odprawy online w ryanerze bo tyle teraz tych reklam tam wyskakuje, że szok!
ale udało się dobrąć do końca :)
a na karcie pokładowej nie wyświetlają się polskie litery w nazwisku, ale z tym chyba nie powinno być problemu?
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 08 Paź 2012 14:36 
Awatar użytkownika

Loty: 44
Kilometry: 57 793
niebieski
nieuzywa się PLiterek w rezerwacjach. Beznadziejny system rajana powinien to odrzucać jak wizz ale widać im to nie przeszkadza ;)

#10 PostWysłany: 13 Paź 2012 08:57 
Awatar użytkownika

a mi takie cos pokazuje sie...

gdy klikam tam a odprawe

Załączniki:
Komentarz do pliku: gdy klikam tutaj
gdy.JPG
gdy.JPG [ 51.13 KiB | Obejrzany 2074 razy ]
Komentarz do pliku: to pojawia sie
und.JPG
und.JPG [ 20.05 KiB | Obejrzany 2074 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 13 Paź 2012 10:35 

Zbanowany
niebieski
jak wejdziesz w zakladke "odprawa online" na stronie glownej ryana, to zaznacz opcje "odprawa online", a nie "wyswietl moja rezerwacje"
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 13 Paź 2012 11:10 
Awatar użytkownika

ok, dzieki, ale teraz gdy wchodze mimo majac tylko jedna strone otwarta dostaje napis:

Wykryto Błędy!

Masz otwatre wiele okien witryny Ryanair, co może prowadzić do błędów w rezerwacji lotów. Prosimy zamknąć wszystkie okna Ryanair i rozpocząć ponownie.
 Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 13 Paź 2012 11:23 

Zbanowany
niebieski
vasil napisał(a):
ok, dzieki, ale teraz gdy wchodze mimo majac tylko jedna strone otwarta dostaje napis:

Wykryto Błędy!

Masz otwatre wiele okien witryny Ryanair, co może prowadzić do błędów w rezerwacji lotów. Prosimy zamknąć wszystkie okna Ryanair i rozpocząć ponownie.

wylacz wszystkie przegladarki jakie masz wlaczone i wlacz ponownie
 Profil Relacje PM off  

#14 PostWysłany: 13 Paź 2012 11:26 
Awatar użytkownika

w tym rzecz, ze zadnej innej nie mam wlaczonej tylko tą jedna i tylko tą jedno zakladke - zminimalizowalem blad...
czesto tkai shit oni maja ;/

uzywam firefox'a
 Profil Relacje PM off  

#15 PostWysłany: 13 Paź 2012 12:14 
Awatar użytkownika

srebrny
Tak jak mowi Komornik, wylacz przegladarke, odpal ponownie i zabierz sie jeszcze raz.

BTW: Od tego tygodnia strona dziala dosc chimerycznie i czesto wita mnie:

To moze byc poczatek konca tricku ze zmiana walut.
 Profil Relacje PM off  

#16 PostWysłany: 13 Paź 2012 13:14 
Awatar użytkownika

jakiego tricku?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 16 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości