Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 23 Cze 2012 10:12 

Witam,

kuzynka wylatuje jutro z Rzymu do Katowic, ale nie może zrobić odprawy online z uwagi na te prace konserwacyjne na stronie wizzair, co zrobić w takim wypadku? chyba zostało odprawiać się na lotnisku, czy będzie musiała ponieść opłate 15E?

maila z informacją dostała wczoraj o 7.30 ale przeczytała dopiero koło północy, a system wyłączony od 22
 Profil Relacje PM off  

Do Australii z dużym bagażem 🦘✈️🧳 Bilety do Adelajdy od 3143 PLN Do Australii z dużym bagażem 🦘✈️🧳 Bilety do Adelajdy od 3143 PLN
Luksus na Lofotach za 2309 PLN 🌌🌠⛰️ Loty Lufthansą, domek z sauną i elektryk na pobyt Luksus na Lofotach za 2309 PLN 🌌🌠⛰️ Loty Lufthansą, domek z sauną i elektryk na pobyt
#2 PostWysłany: 23 Cze 2012 12:42 

sory za zamieszanie ale chyba nie masz racji, nie przeczytała dokładnie maila od wizz a tam pisze:

Cytuj:
Odprawa na lotnisku będzie bezpłatna do 27 czerwca dla osób, które nie są w stanie dokonać odprawy w Internecie i wydrukować karty pokładowej z powodu czasowego wyłączenia systemu.

więc niepotrzebne zamieszanie zrobiłem.
pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 23 Cze 2012 16:45 

A ile sie plci za bagaz na lotnisku, tyle samo co przez internet? lece jutro Paryz-Wroclaw, chcialam wlasnie dokupic bagaz rejestrowany i sie odprawic a tu klops ;)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 23 Cze 2012 17:14 

na szczescie udalo mi sie kupic online jesze
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 23 Cze 2012 18:06 

Ja jutro też lecę do Paryża i nie zrobiłam odprawy on line. Mam nadzieje ze nie będę musiał jutro płacić za odprawę na lotnisku. A co do poprzedniego postu, ja we wcześniejszym mailu od wizzair nie dostałam informacji ze odprawa na lotnisku będzie bezpłatna do 27 czerwca. Może ktoś podesłać całego maila..??
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 23 Cze 2012 23:16 

Cytuj:
Szanowny Pasażerze,

Dziękujemy za rezerwację lotu linii Wizz Air. Termin odlotu zbliża się, w związku z czym poniżej zamieszczamy przydatne informacje oraz przypominamy godziny i daty związane z Twoim lotem.

KONSERWACJA SYSTEMU WIZZAIR.COM 23-24 czerwca 2012 r.

Strona internetowa i system rezerwacji Wizz Air zostaną poddane planowej konserwacji i modernizacji w podanych poniżej terminach.
W podanych terminach nie będą dostępne następujące serwisy wizzair.com oraz centrum telefonicznego Wizzair:
• rezerwacje – niedostępne od godz. 22:00, 23 czerwca, do godz. 17:00, 24 czerwca,
• odprawa online – niedostępna od godz. 22:00, 22 czerwca, do godz. 17:00, 24 czerwca,
• zmiany lotów, dodawanie usług – niedostępne od godz. 22:00, 23 czerwca, do godz. 17:00, 24 czerwca.
Pasażerowie podróżujący w dniach 23 i 24 czerwca muszą dokonać rezerwacji, odprawy online oraz wydrukować karty pokładowe itp. przed powyższymi terminami.
Przepraszamy klientów za utrudnienia spowodowane planową przerwą konserwacyjną systemu.

Odprawa na lotnisku będzie bezpłatna do 27 czerwca dla osób, które nie są w stanie dokonać odprawy w Internecie i wydrukować karty pokładowej z powodu czasowego wyłączenia systemu.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 24 Cze 2012 09:54 

dzieki ewaq :) jestem już po odprawie i faktycznie nic nie zapłaciłam.
Pozdrawiam i życzę miłego lotu , Do zobaczenia w Paryżu :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] oraz 4 gości