Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.



 [ 296 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: AZair
#1 PostWysłany: 24 Maj 2014 17:38 

Rejestracja: 01 Gru 2012
Posty: 1020
Potrzebuje skorzystac a nie otwiera sie u mnie. U Was tez?


Ostatnio edytowany przez Abcn, 07 Lut 2016 23:42, edytowano w sumie 1 raz
Literówka
Góra
 Relacje PM off  
 
 Temat postu: Re: azair
#2 PostWysłany: 24 Maj 2014 17:40 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 13 Lut 2012
Posty: 5383
Loty: 141
Kilometry: 270 325
niebieski
01ERES napisał(a):
Potrzebuje skorzystac a nie otwiera sie u mnie. U Was tez?


Też - pewnie chwilowa przerwa.
_________________
Image
Góra
 Relacje PM off  
 
 Temat postu: Re: azair
#3 PostWysłany: 24 Maj 2014 17:46 

Rejestracja: 31 Sty 2013
Posty: 828
Kilka godzin temu juz mi nie działała niestety.
Góra
 Relacje PM off  
 
 Temat postu: Re: azair
#4 PostWysłany: 24 Maj 2014 18:39 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Rejestracja: 23 Lis 2013
Posty: 1986
Loty: 108
Kilometry: 135 330
U mnie działa :)
Góra
 Relacje PM off  
 
 Temat postu: Re: azair
#5 PostWysłany: 24 Maj 2014 18:58 

Rejestracja: 28 Mar 2012
Posty: 254
Do 18* nie chciał się otworzyć, już działa i nie zapowiada się żeby znów była przerwa.
:)
Góra
 Relacje PM off  
 
 Temat postu: Re: azair
#6 PostWysłany: 04 Sty 2015 19:55 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 05 Lis 2012
Posty: 5180
Ostrzeżenia: 2
Zbanowany
srebrny
od kilku tygodni mam problemy z tą stroną.
jak zaznaczam np że chce wyloty w czwartek czy piątek to i tak mi pokazuje z całego tygodnia.
ktoś też tak ma czy to tylko u mnie?
_________________
Marzy Ci się wycieczka rowerowa po Hiszpanii? Zapytaj! Coś podpowiem ;)
Góra
 Relacje PM off  
 
 Temat postu: Re: azair
#7 PostWysłany: 04 Sty 2015 20:01 

Rejestracja: 15 Kwi 2013
Posty: 1697
Loty: 147
Kilometry: 188 531
HON fly4free
U mnie to samo.
_________________
Image
Góra
 Relacje PM off  
 
 Temat postu: Re: azair
#8 PostWysłany: 04 Sty 2015 20:05 

Rejestracja: 08 Paź 2013
Posty: 234
Loty: 372
Kilometry: 907 939
niebieski
U mnie też wszystko ok ...i prawidłowo wyszukuje .
Góra
 Relacje PM off  
 
 Temat postu: Re: azair
#9 PostWysłany: 04 Sty 2015 21:30 

Rejestracja: 09 Kwi 2014
Posty: 725
Loty: 64
Kilometry: 111 587
niebieski
namteH napisał(a):
od kilku tygodni mam problemy z tą stroną.
jak zaznaczam np że chce wyloty w czwartek czy piątek to i tak mi pokazuje z całego tygodnia.
ktoś też tak ma czy to tylko u mnie?


Mam ten sam problem, wszystko działa prócz wyszukiwania w konkretne dni tygodnia np. wylot PT powrot NDZ. Zmiana przeglądarki nie działa.
_________________
Image
Góra
 Relacje PM off  
 
 Temat postu: Re: azair
#10 PostWysłany: 06 Sty 2015 16:11 

Rejestracja: 13 Maj 2013
Posty: 77
U mnie ok. 1/5 wyszukań zawsze pojawia mi się błąd "Internal Server Error (500)" i muszę uruchomić od nowa przeglądarkę
Góra
 Relacje PM off  
 
 Temat postu: Re: azair
#11 PostWysłany: 06 Sty 2015 16:46 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 20 Lip 2012
Posty: 7269
HON fly4free
Piszcie do autora. Za każdym razem gdy zgłaszalem sugestie lub błędy, reakcja była szybka.
Góra
 Relacje PM off
elwirka lubi ten post.
 
 
 Temat postu: Re: azair
#12 PostWysłany: 06 Sty 2015 16:52 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 11 Lut 2014
Posty: 1720
Loty: 211
Kilometry: 432 570
złoty
Mi jeszcze (od pewnego czasu) nie działa opcja "Nie mam nic przeciwko nocowaniu na lotnisku (przelot następnego dnia)". Wyszukuje tylko przeloty w tym samym dniu. Swego czasu pisałam do autora strony (po polsku) i zawsze starał się rozwiązać problem.
_________________
Image
Góra
 Relacje PM off
arturro lubi ten post.
 
 
 Temat postu: Re: azair
#13 PostWysłany: 28 Mar 2015 11:48 

Rejestracja: 18 Maj 2014
Posty: 294
niebieski
Czy też tak macie na azair.eu w przypadku połączeń Wizz jest przekierowanie na stronę przewoźnika ale brakuje danych lotu wiersze są puste w przypadku Ryanair pojawia się ten konkretny wybrany przez nas wcześniej lot
Góra
 Relacje PM off  
 
 Temat postu: Re: azair
#14 PostWysłany: 28 Mar 2015 12:16 

Rejestracja: 10 Maj 2014
Posty: 1596
srebrny
Tak. W przypadku biletów wizza przekierowuje tylko na stronę.
_________________
www.ineedatrip.pl
Góra
 Relacje PM off  
 
 Temat postu: Re: azair
#15 PostWysłany: 28 Mar 2015 12:44 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 15 Lis 2012
Posty: 920
niebieski
Istnieje jakaś równie sprawna wyszukiwarka jak azair i skyscanner?
Azuona jeszcze się używa? :)
Góra
 Relacje PM off  
 
 Temat postu: Re: azair
#16 PostWysłany: 28 Mar 2015 12:48 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 09 Paź 2012
Posty: 659
Loty: 97
Kilometry: 146 105
niebieski
czy azair.eu pokazuje połączenia realizowane przez Ukrainian Airlines ?
_________________
Image
Góra
 Relacje PM off  
 
 Temat postu: Re: azair
#17 PostWysłany: 28 Mar 2015 13:07 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 Paź 2012
Posty: 280
Loty: 14
Kilometry: 20 706
z boku masz listę jakie linie wyszukuje, z tego co widze to nie ma tam Ukraine International Airlines..
_________________
Codzien­nie pat­rz na świat, jak­byś oglądał go po raz pierwszy.


Ostatnio edytowany przez ziolo1988, 28 Mar 2015 13:16, edytowano w sumie 1 raz
Góra
 Relacje PM off  
 
 Temat postu: Re: azair
#18 PostWysłany: 28 Mar 2015 13:10 

Rejestracja: 23 Lis 2012
Posty: 1455
Loty: 8
Kilometry: 7 105
Sprawdzając Kijów - Odessa nic nie znaleziono.
Góra
 Relacje PM off  
 
 Temat postu: Re: azair
#19 PostWysłany: 28 Mar 2015 13:19 

Rejestracja: 18 Maj 2014
Posty: 294
niebieski
jekyll napisał(a):
Tak. W przypadku biletów wizza przekierowuje tylko na stronę.

Szkoda bo jeszcze niedawno było przekierowanie z gotowym wybranym lotem teraz trzeba wpisać skąd dokąd i datę
Góra
 Relacje PM off  
 
 Temat postu: Re: azair
#20 PostWysłany: 29 Mar 2015 11:09 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 15 Lis 2012
Posty: 920
niebieski
kittycate napisał(a):
Istnieje jakaś równie sprawna wyszukiwarka jak azair i skyscanner?
Azuona jeszcze się używa? :)

Podbijam, ktokolwiek?
Z góry dzięki
Góra
 Relacje PM off  
 
 [ 296 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)


Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: CommonCrawl [Bot], Google [Bot] oraz 3 gości


Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum
Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum
Nie możesz edytować swoich postów na tym forum
Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum
Nie możesz dodawać załączników na tym forum

  
phpBB® Forum Software © phpBB Group