Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 23 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 26 Kwi 2013 11:57 
Awatar użytkownika

srebrny
namteH napisał(a):
man4business napisał(a):
@namteH
Zastanawiam się, po co to piszesz, bo poza "polaczkowatą złośliwością" (tu piję do pewnej powszechnej paskudnej przywary, a nie rodaków) nie widzę nic merytorycznego. Tobie wyświetlają się ładne obrazki w Azuonie? To się chłopie ciesz, wystaw buźkę na słońce, a nie wylewaj jadu. Mi w Azuonie wyświetlają się wyłącznie śmieci nie do odczytania. I nie tylko mi, sądząc z wpisów na FB Azuona.

no właśnie chce sie cieszyć razem z Toba ale nie bardzo wiem czemu mi sie ładne a Tobie brzydkie wyświetlają. masz może jakaś teorie na ten temat?
gdzieś dziś czytałem, że obecni gimnazjaliści nie wiedza ile jest kontynentów i jak sie nazywają...i są dumni z tego i sie tym chwalą. ten watek jak nic przywodzi mi na myśl ten problem właśnie.

Rozczytywanie dziwnych znaczków porównywać do braku wiedzy. Extra - gratuluję podejścia ;]

Magiczny Paryż tuż przed świętami 🎄❄️ City break w stolicy Francji za 869 PLN ✨😍 Magiczny Paryż tuż przed świętami 🎄❄️ City break w stolicy Francji za 869 PLN ✨😍
Zimowy relaks na Dżerbie🌴☀️ 4* hotel z all inclusive za 1665 PLN 🍹🍴 Zimowy relaks na Dżerbie🌴☀️ 4* hotel z all inclusive za 1665 PLN 🍹🍴
#22 PostWysłany: 26 Kwi 2013 12:42 

HON fly4free
namteH napisał(a):
no właśnie chce sie cieszyć razem z Toba ale nie bardzo wiem czemu mi sie ładne a Tobie brzydkie wyświetlają. masz może jakaś teorie na ten temat?

Nie, nie mam. Stwierdzam tylko fakt.

namteH napisał(a):
gdzieś dziś czytałem, że obecni gimnazjaliści nie wiedza ile jest kontynentów i jak sie nazywają...i są dumni z tego i sie tym chwalą. ten watek jak nic przywodzi mi na myśl ten problem właśnie.

Jesteś żałosny z tymi "wycieczkami" nie na temat. Ale żeby przetestować twoją gimnazjalną wiedzę, chętnie się dowiem, jaki tekst widzisz na poniższych 6-ciu obrazkach (więcej zrzutów ekranu z Azuona nie chce mi się robić). To jest sześć kolejnych obrazków CAPTCHA jakie mi się właśnie wyświetliły. Adekwatnie do ilości poprawnych odpowiedzi, jak odgadniesz 6 - masz szóstkę, i tak dalej. Czekamy.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 26 Kwi 2013 12:48 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
szczerze przyznaje, że pierwszy raz na oczy widzę takie bazgroły! to tez muszę cofnąć moje poprzednie słowa i prosić o wybaczenie urażone osoby, bo myśleliśmy o zupełnie innych rzeczach

za pewne jest jakaś zależność, która tłumaczyłaby dlaczego ja mam dość ładne i czytelne a niektórzy o właśnie takie coś.
to tylko w azuonach(płatnych?) tak macie czy tez w demo i na stronie ryana?

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 23 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości