Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 27 Lis 2016 23:44 

Witam.
Prosiłbym o pomoc w wyborze noclegów a bardziej odpowiednich " dzielnic" w La i okolicach. Przylot do LA mamy o 19.20, jak dobrze pójdzie ok 22.00 uda się wyjechać z wypożyczalni samochodów. ( Chyba że się nie uda? Jak myślicie ? )
Mam wstępną rezerwację noclegu w Long Beach bo stamtąd chcemy zacząć zwiedzanie. Zastanawiałem się jeszcze nad San Pedro ?
Następne 2 noclegi planuję w LA - Hollywood gdyż jeden dzień chcemy spędzić w Universal Studio a drugi na zwiedzanie popularnych miejsc. Prosiłbym o polecenie czegoś na te 2 noce, ewentualnie odradzenie konkretnych miejsc. Chciałbym wydać nie więcej jak 200 $ z podatkami za noc dla 4 osób. Przylot mamy 26 czerwca, wiec początek sezonu.
Następną noc zaplanowałem na trasie do SF a dokładnie w Morro Bay, czy polecacie inną miejscowość gdzieś w pobliżu ?

Dzięki za pomoc. Jak ogarnę temat LA to dalej będę szukał coś w SF :)
 Profil Relacje PM off  

First minute w 5* hotelu na Riwierze Tureckiej 🏖️🏊‍♀️ All inclusive w Side za 2210 PLN First minute w 5* hotelu na Riwierze Tureckiej 🏖️🏊‍♀️ All inclusive w Side za 2210 PLN
🚨Ostatni dzień – nie przegap🚨 Promocja Turkish Airlines od 2293 PLN ⚡🔥 Loty do Azji, Afryki i Ameryki Południowej ✈🌏 🚨Ostatni dzień – nie przegap🚨 Promocja Turkish Airlines od 2293 PLN ⚡🔥 Loty do Azji, Afryki i Ameryki Południowej ✈🌏
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość