Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 06 Kwi 2015 17:06 

Witam. W sierpniu wybieram się z dziewczyną do Turcji. Kupiliśmy już lot, teraz szukamy hotelu, a w zasadzie hoteli bo postanowiliśmy spędzić tydzień na zwiedzaniu w hotelu ze śniadaniami lub HB, a drugi w opcji z All inc.
Na wyszukiwarkach wymienionych w tytule ceny są bardzo dobre. Jedynym minusem jest to, że wpłaty za rezerwację należy dokonać już teraz na pomocą karty. Czy ktoś rezerwował już noclegi przez te strony? Czy transakcje zawierane w ten sposób są w 100% bezpieczne? Dziękuję za odpowiedzi.
 Profil Relacje PM off  

Złap nieco słońca w Turcji ☀️😎 Tanie tygodniowe all inclusive za 1099 PLN 🍹🍴 Złap nieco słońca w Turcji ☀️😎 Tanie tygodniowe all inclusive za 1099 PLN 🍹🍴
🔥HIT❗🔥 Malta na przedłużony weekend za 299 PLN🔥😱 Loty + ⭐⭐⭐ hotel z basenem na dachu 👙😍 🔥HIT❗🔥 Malta na przedłużony weekend za 299 PLN🔥😱 Loty + ⭐⭐⭐ hotel z basenem na dachu 👙😍
#2 PostWysłany: 06 Kwi 2015 17:34 
Awatar użytkownika

Loty: 650
Kilometry: 837 895
niebieski
Korzystałem z hotelopii przy okazji pobytu na Cyprze. Cena faktycznie była bardzo korzystna. Za cały pobyt zapłaciłem kartą kredytową w momencie rezerwacji. Na maila dostałem voucher, który trzeba było pokazać w hotelu. Pobyt na miejscu bez żadnych problemów. Hotelopia na forum jest całkiem dobrze znana, od czasu do czasu pojawiają się kody zniżkowe w odpowiednim temacie...

#3 PostWysłany: 06 Kwi 2015 22:12 

a czy płatność kartą daje jakąś dodatkową gwarancję bezpieczeństwa?
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 06 Kwi 2015 22:14 
Site Admin
Awatar użytkownika

W razie wtopy gdy nocleg się nie odbędzie można pokusić się o chargeback (żmudna procedura, ale odzyskuje kasę)

Wysłane z mojego GT-I9082
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 06 Kwi 2015 22:31 

Loty: 386
Kilometry: 569 051
niebieski
Ja też mogę polecić Hotelopie.
Wykupiłem 6 dni w Maroku w Essaouira za 108 PLN !
Cena powinna być najmniej 10 razy wyższa (nocka tam kosztuje 2x więcej)
Błąd wzięli na klatę i w hotelu zero problemów.

Załączniki:
Bez tytułu21.jpg
Bez tytułu21.jpg [ 101.36 KiB | Obejrzany 4470 razy ]
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość