Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 06 Sty 2025 14:15 
Awatar użytkownika

Loty: 510
Kilometry: 1 229 791
niebieski
Przy okazji ostatniego wypadu potrzebowalam noclegi blisko lotniska. W przeszlosci testowalam Hilton i Marriott, do ktorych mozna dojsc na piechote. Tym razem wybralam opcje budzetowa Days Inn na poludnie od lotniska - Days Inn by Wyndham Seatac Airport.

Shuttle bus jezdzi co pol godziny, z hotelu wyjezdza o 00 i 30 przez 24h. Z lotniska jedzie sie bardzo szybko, na lotnisku troche dluzej, bo trzeba objechac je i wjechac od polnocnej strony. Poniewaz nie wiedzialam o ktorej bedzie shuttle jak jechalam z lotniska, to zlapalam autobus do Courtyarda i Alofta, ktore sa obok Days Inn. Na lotnisku nie ma konkretnych przystankow, tylko busy kraza i trzeba machac reka jak zauwazy sie ten wlasciwy.

Cena Days Inn jest duzo nizsza niz sasiednich hoteli, z wiadomego wzgledu: standard. Ale jak potrzebne jest tylko lozko i prysznic, bez wiekszych wymagan, to nie ma problemu. Czesc pokoi jest "odnowionych", ale nie wiem co to dokladnie znaczy, bo meble nie wygladaly na nowe. Niektore pokoje maja panele na podlodze, inne dywany. Polecam te z panelami. W pokojach jest kuchenka mikrofalowa i lodowka. Nocowalam tam dwa razy, wiec widzialam dwie wersje wyposazenia. Pokoj, ktory dostalam za drugim razem mial cos co mozna nazwac kitchenette z blatem i zlewem. Pierwszy mial tylko kuchenke mikrofalowa stojaca na lodowce.

Obok hotelu jest sklep 7/11, wiec mozna kupic cos do jedzenia czy picia. Maja tez pizze, hot dogi, itp. Sniadanie jest darmowe, ale nie ma nic na cieplo. Ja widzialam tylko to co wystawili przed 6.00 rano i zlapalam pare batonikow na pozniej.

Parking przy hotelu jest za darmo, ale bez rezerwacji, wiec moze nie byc miejsc. Ja korzystalam z parkingu przy drugim pobycie i nawet jak wrocilam wieczorem do hotelu, to bylo mnostwo miejsca pod dachem i na zewnatrz. Tankowac polecam dalej od lotniska, bo roznica w cenie benzyny za galon byla 60-80 centow.

Jak mi wypadnie lot w te okolice i bede potrzebowac tani nocleg, to moze zatrzymam sie jeszcze raz. Recencje hotelu sa rozne, ale to dlatego, ze pokoje maja rozny stan zuzycia.
greg2014 lubi ten post.

Wczasy w Apulii 🍂🍷 4* hotel z wyżywieniem za 2340 PLN Wczasy w Apulii 🍂🍷 4* hotel z wyżywieniem za 2340 PLN
🚨CO ZA CENA🚨✨283 PLN ✨za city break w Gruzji 💸 (z weekendem❗) Loty i hotel w centrum ✈️+🏨 🚨CO ZA CENA🚨✨283 PLN ✨za city break w Gruzji 💸 (z weekendem❗) Loty i hotel w centrum ✈️+🏨
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość