Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 22 Mar 2013 23:15 

w lutym (13-go o zgrozo :shock: ) zakupiliśmy bilety , dostaliśmy numery rezerwacji na kaila, a teraz chcemy dokupić bagaż rejestrowany, i Ryanair nie znajduje takiego numeru rezerwacji, raz po raz wyskakuje komunikat wykryto błędy,
błędów nie ma , rezerwacji tez ,
czy to znaczy ,że nasze rezerwacje zniknęły

czy ktoś ma podobny kłopot?
wprawdzie do maja jeszcze ciut czasu, ale u mnie panika w chatce :roll:
 Profil Relacje PM off  

Majówka na rajskich Malediwach 🏝️🌴 Loty i 4* hotel z basenem infinity i wyżywieniem za 4929 PLN 🔥 Majówka na rajskich Malediwach 🏝️🌴 Loty i 4* hotel z basenem infinity i wyżywieniem za 4929 PLN 🔥
🔥 TANIO 🔥 17 dni w Sri Lance za jedyne 1947 PLN 😍🏝️ 🔥 TANIO 🔥 17 dni w Sri Lance za jedyne 1947 PLN 😍🏝️
#2 PostWysłany: 22 Mar 2013 23:20 

Loty: 92
Kilometry: 176 887
może jest jakieś przeciążenie na stronie, także próbuję się zorientować czy mam jakąś rezerwację czy nie, ale wyskakuje błąd
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 22 Mar 2013 23:23 
Awatar użytkownika

Loty: 187
Kilometry: 302 324
Zbanowany
może po prostu nie zaznaczasz opcji pokaż rezerwację ? W sumie masz 3 opcje do wyboru, aby wyświetlić rezerwację

#4 PostWysłany: 22 Mar 2013 23:37 

cały dzień mają przeciążenie?

pewnie to nie do końca fajne, ale pocieszył mnie fakt, że nie to jest mój wymysł,
zaznaczyliśmy to co należy
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 22 Mar 2013 23:39 
Awatar użytkownika

srebrny
Placone z karty czy magicznymi voucherami?
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 22 Mar 2013 23:41 
Awatar użytkownika

srebrny
Nie wiem jak w RYAN, ale miałem ostatnio podobny problem w WIZZ. W sumie nie ja ale koleżanka, która poprosiła mnie o pomoc. Okazało się, że bilet kupiła nieświadomie przez pośrednika, zamiast przez oficjalną stronę i stąd sama nie mogła znaleźć rezerwacji, tylko pośrednik mógł w niej dokonać zmian, dokupić bagaż itp., może tutaj masz podobnie?

#7 PostWysłany: 22 Mar 2013 23:42 

kartą , ale z numerem karty tez nie działa,
zastanawiam sie czy ktoś znalazl sie juz takiej sytauacji i czy sparawa niejaki sama się wyjasniła,
przeraża mni opcja dzwonienia po 4,95 z aminutę
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 23 Mar 2013 00:09 

ok jeśli mieliście leciec z Modlina, a teraz przewidywany lot jest z chopina, to wpiszcie wawa, nie modlin

i wielkie dzięki za dodatkową pomoc dla m3lm4k
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 23 Mar 2013 00:43 
Awatar użytkownika

niebieski
bella_mafia napisał(a):
ok jeśli mieliście leciec z Modlina, a teraz przewidywany lot jest z chopina, to wpiszcie wawa, nie modlin

Mimo wszystko po wpisaniu nr rezerwacji i 4 ostatnich cyfr karty (opcja 1) powinno znaleźć...

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Chupacabra, oskiboski oraz 13 gości