Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 11 Lip 2012 22:13 

moze macie jakąś radę (oprócz kupowania dodatkowego biletu)

jakis czas temu kupowalam bilet dla corki znajomego. ostatnio poslal mi dane do odprawy online, okazalo sie ze dziewczyna ma mniej niz 16 lat. w ryanairze taka osoba nie moze leciec bez opieki osoby pelnoletniej... jakies rady co w takiej sytaucji ?

Ostatnio edytowany przez bihacz, 11 Lip 2012 23:27, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

Rendez-vous w Paryżu ♥️🍷 Zbiór lotów do francuskiej stolicy od 168 PLN 🇫🇷🥐 Rendez-vous w Paryżu ♥️🍷 Zbiór lotów do francuskiej stolicy od 168 PLN 🇫🇷🥐
Greckie wczasy z parkiem wodnym 🏊‍♂️🌊 Tydzień all inclusive na Zakintos za 2704 PLN Greckie wczasy z parkiem wodnym 🏊‍♂️🌊 Tydzień all inclusive na Zakintos za 2704 PLN
#2 PostWysłany: 11 Lip 2012 22:32 

Trudna sprawa. Możesz liczyć na to że nie zauważa tego faktu co jest dość prawdopodobne jeżeli lot odbywa się wewnątrz Schengen. Druga opcja to próba na mówienia kogoś aby ten przejął pełną odpowiedzialność za dziecko podczas lotu samolotem, niestety mało prawdopodobne jest ze ktoś się zgodzić na taką odpowiedzialność. Jeżeli lot w jedna stronę myślę że tak czy siak powinno się udać.
Acha Ryanair a nie "ryaner"

Wysyłane z mojego Galaxy Spica za pomocą Tapatalk 2

Ostatnio edytowany przez Pacjonek, 12 Lip 2012 01:00, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 11 Lip 2012 23:10 
Założyciel
Awatar użytkownika

Loty: 534
Kilometry: 1 278 601
Proszę o poprawną pisownię. Tytuł to językowy koszmar.

#4 PostWysłany: 11 Lip 2012 23:32 

(przepraszam za błędy, już poprawiłam)

rezerwując bilet zaznaczyłam, że pasażerem będzie dorosły. w takiej sytuacji z odprawą online nie powinno być problemu (odprawa na paszport)? lot niestety w dwie strony, więc trochę strach ryzykować.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość