Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 17 Sty 2012 20:58 
Awatar użytkownika

Loty: 95
Kilometry: 156 953
niebieski
Po wyszukaniu jakiegokolwiek lotu w Ryanair mam komunikat
Cytuj:
Nie masz dostępu do tej strony jeśli używasz programu automatycznego

Nie mogę wyświetlić wyników wyszukiwania. Problem występuje już od kilku tygodni.
Problem dotyczy tylko Chrome - nie pomaga wyczyszczenie cookies. W Operze i FF wszystko śmiga jak powinno.
Ma ktoś podobną sytuację?
 Profil Relacje PM off  

Idealne miasto na hiszpański city break 😲🤭 Loty piątek-niedziela i noclegi w hotelu za 609 PLN 🔥 Idealne miasto na hiszpański city break 😲🤭 Loty piątek-niedziela i noclegi w hotelu za 609 PLN 🔥
Dalekie trasy w Ryanair od 256 PLN 😍 Hiszpania, Portugalia, Maroko i Kanary ✈️ Dalekie trasy w Ryanair od 256 PLN 😍 Hiszpania, Portugalia, Maroko i Kanary ✈️
#2 PostWysłany: 17 Sty 2012 21:28 

Ja używam Chrome i nie mam takiego problemu.
Nie wiem... A używasz jakiejś wtyczki blokujące reklamy/skrypty ?
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 17 Sty 2012 22:07 
Awatar użytkownika

niebieski
też bym tak pomyślał (intensywnie korzystałem swego czasu z Azuona) ale strona działa mi w Firefoksie i Operze, bez proxy, a więc IP jest to samo. Bardzo dziwny problem, i dość denerwujący..
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 17 Sty 2012 22:28 
Awatar użytkownika

niebieski
a wyświetla ci się pole o wpisania captchy? bo ten komunikat z twojego posta jest zaraz pod polem do wpisania ciągu znaków, więc może jakiś problem z ładowaniem captchy?
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 17 Sty 2012 22:32 

IP nie ma nic wspólnego z rodzajem używanej przeglądarki.

Spróbuj na początek tak:
1. Wciśnij skrót Windows + R
2. Wpisz %USERPROFILE%\AppData\Local\ dla Windows 7 lub %USERPROFILE%\Local Settings\Application Data dla XP
3. Znajdź folder Google a następnie w środku tego folder Chrome
4. Gdy już będziesz tu, zrób kopię zapasową folderu User Data a następnie zmień jego nazwę na User Data_bck
5. Uruchom Chrome i sprawdź czy pomogło,
UTRACISZ TYMCZASOWO ZAKŁADKI, USTAWIENIA, HISTORIĘ ITP. ALE ZROBIŁEŚ KOPIĘ ZAPASOWĄ W PKT 4
KTÓRĄ PRZYWRÓCIMY PÓŹNIEJ
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 17 Sty 2012 22:57 
Awatar użytkownika

niebieski
mordek napisał(a):
a wyświetla ci się pole o wpisania captchy? bo ten komunikat z twojego posta jest zaraz pod polem do wpisania ciągu znaków, więc może jakiś problem z ładowaniem captchy?

No niby jest w miejscu captchy, ale na innych stronach z captchą jest wszyst ok..

@Pacjonek: a co ma mi dać zmiana nazwy folderu?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości