Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

[ 1 post ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: [SAN] San Diego
#1 PostWysłany: 08 Gru 2024 10:34 
Awatar użytkownika

Loty: 178
Kilometry: 311 128
srebrny
Lotnisko w San Diego jest położone wyjątkowo blisko centrum miasta a dojazd zapewnia linka autobusowa 992 kursująca średnio co kwadrans. Przystanki znajdują się przed poszczególnymi terminalami, są dobrze oznaczone, do "downtown" na Broadway jechałem ok. 15 minut. Płatność klasycznie przy wsiadaniu u kierowcy - widziałem parę osób płacących gotówką, ale generalnie większość ludzi używa karty miejskiej Pronto. Można także płacić zbliżeniowo kartą płatniczą, działało bez problemu przez cały mój pobyt w San Diego.

https://www.sdmts.com/getting-around/airport
 Relacje PM off  

[ 1 post ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: CommonCrawl [Bot] oraz 2 gości