Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: MAROKO???
#1 PostWysłany: 05 Mar 2011 15:21 

Hej,
Czy ma ktoś jakieś propozycje, jak dostać się tanio do Maroko (obojętne gdzie) z Krakowa na początku kwietnia, najlepiej 2-9. Proszę o pomoc:)
 Profil Relacje PM off  

Urlop na Cyprze za 639 PLN 😍 Loty i noclegi w centrum Ajia Napa 😎 Urlop na Cyprze za 639 PLN 😍 Loty i noclegi w centrum Ajia Napa 😎
Egipska przygoda 🌴 5* hotel z aquaparkiem w Hurghadzie 🏊 All inclusive za 1965 PLN Egipska przygoda 🌴 5* hotel z aquaparkiem w Hurghadzie 🏊 All inclusive za 1965 PLN
 Temat postu: Re: MAROKO???
#2 PostWysłany: 05 Mar 2011 15:42 
Moderator forum

do Maroka ?
Gdzie i jak szukałe/aś ? viewtopic.php?f=8&t=1557
viewtopic.php?f=11&t=74&p=12469&hilit=marok*#p12469

A.

Wybaczcie brak polskich znakow w niektórych postach.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 05 Mar 2011 16:56 

niebieski
Abcn a czy on/ona napisał że szukał/a? Pragnie od razu gotowych połączeń, a nawet nie pisze czy z bagażem czy bez czy z nocka czy nie. W sumie jak gdziekolwiek w Maroku to czemu nie zaproponować Polska>Oujda-Agadir>Polska ;)?

weewee trochę więcej informacji co chcesz, gdzie szukałeś itp. Szklana kula się zepsuła a nie podałeś nic poza lotniskiem wylotowym i datą.Interesują Cię góry, duże miasta, ocean, pustynia? Poczytaj sobie zasady jakie panują na tym forum abyś dostał/a taką pomoc jaką oczekujesz. Podany przykład Oujda i Agadir mieści się w Twoim zapytanie gdziekolwiek ale odległość pomiędzy tymi miastami (1100km) sprawia że większość czasu spędziłbyś w środkach lokomocji. Łagodnie mówiąc pozwól sobie pomóc ;P
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 05 Mar 2011 18:05 

Hej,
Już się poprawiam:):) Od 2 tygodni patrzę na bilety głównie przeglądając strony ryanaira i wizzaira i szukając lotów do Maroko albo z Krakowa, albo z Katowic na termin 2-9 kwietnia (to są soboty i wtedy mam do dyspozycji 2 weekendy, ale generalnie, jeśli nie będzie nic innego może być cała pierwsza połowa kwietnia). Najbardziej interesują mnie lotniska Fez i Marakesz, ale szczerze mówiąc wezmę, co będzie, bo bardzo mi zależy. Jeśli bilety będą w miarę tanie, to będę brała bagaż, jeśli nie to tylko podręczny. Na dniach powinna dotrzeć do mnie karta mastercard prepaid, wiec przynajmniej nie zaplace prowizji za transakcję. Patrzyłam też na różnych stronach, gdzie można wyszukać loty (skyskanner, edream, esky), najtańsze loty, jakie znalazłam kosztowały ponad 2 tysiące (mam wrażenie, ze brane były pod uwagę tylko drogie linie). Wiem, że czasu jest mało, dlatego poprosiłam o pomoc. W lutym leciałam Kraków- Rzym- Rzym- Kraków, ale przy locie powrotnym byłam zmuszona pozostac 2 dni w Rzymie. Jestem świadoma, że tak czy siak będę musiała spędzić przynajmniej jedną noc na lotnisku, no ale trudno:) Myślicie, że da się coś jeszcze znaleźć za mniej niż 500zł (bez bagaży), nie spędzając połowy podróży na lotniskach? Jeszcze raz sory za lakoniczność.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 05 Mar 2011 18:16 

Poprawiam się, w lutym leciałam: KRK-CIA, CIA-FES, FES- CIA- CIA- KRA:):)
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 05 Mar 2011 18:30 

niebieski
2 kwietnia z Krakowa masz do Marrakeszu przez Reus poniżej 100pln (ryanair). Powrót z Fezu do Katowic 9 kwietnia przez Rzym Ciampino za ok 200pln (ryanair+wizzair) za bagaż rejestrowy w obie strony zapłacisz około 270-280pln. W jedną i drugą stronę masz nockę na lotnisku.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 05 Mar 2011 18:43 

Loty: 178
Kilometry: 400 854
niebieski
Z nocka mozesz wracac z Fezu 8-9 przez Bolonie, 7 e plus 80 zl. Zapomnialam napisac, ze do Krakowa.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości