Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Sprzedaż, wymiana i oddawanie biletów jest niezgodne z regulaminem FIFA.
Wszystkie próby sprzedaży, wymiany lub oddawania biletów będą skutkowały skasowaniem i ostrzeżeniem!

Uwaga! do Rosji podróżujemy z paszportem (! Nie dow.os.) (wymagana ważność w dniu opuszczania F.R. - 6 mcy)
-----------------
Transfer lądowy przez Białoruś nie jest na ten moment możliwy bez posiadania wizy .
Porozumienie jest opracowywane - http://eng.belta.by/society/view/belaru ... 2111-2018/
-----------------
"You can transfer the Tickets from your original Guests to other Guests nominated by you by logging into your FIFA Ticketing Account on http://www.FIFA.com/tickets. Please note that any transfer requires FIFA’s consent. The functionality for the transfer of tickets will be made available on http://www.FIFA.com/tickets during the Last Minute Sales Phase starting on18 April."
Czyli - od 18 kwietnia będzie można zmienić jednego gościa na innego, ale tylko jeśli FIFA się na to zgodzi,
aby zapobiec nielegalnej sprzedaży biletów.
Co do zmiany danych samej osoby zamawiającej - nie będzie takiej możliwości, będzie jedynie opcja odsprzedaży takiego biletu na oficjalnej platformie FIFA.
"No, you (being the main Ticket Applicant and contracting party of the Ticket Sales Agreement) are not entitled to transfer those Tickets allocated to yourself. If you are unable to attend the Match for which you have purchased Tickets, then you may submit all of your Tickets for possible resale on FIFA’s official Ticket Transfer and Resale platform available on http://www.FIFA.com/tickets during the Last Minute Sales Phase starting on 18 April." by Bartekjg, str 54
-------------------
-》Plany stadionów
Mecze Polaków:
[+] Pokaż
19 czerwca, Moskwa
Polska ?? - Senegal ??
ms-2018-polska-senegal-19-06-18-moskwa,1497,120985

24 czerwca, Kazań
Polska ?? - Kolumbia ??
ms-2018-polska-kolumbia-24-06-18-kazan,1497,120986

28 czerwca, Wołgograd
Japonia ?? - Polska ??
ms-2018-polska-japonia-28-06-18-wolgograd,1497,120987
-------------------
dojazd-do-kaliningradu-z-elblaga-olsztyna-gdanska,1418,82970
Podróż samochodem do Kaliningradu:
[+] Pokaż
* Prawo Jazdy
* Paszport
* Zielona Karta pojazdu
* Dowód rejestracyjny pojazdu - dane właściciela muszą się zgadzać z danymi kierowcy
* Jeśli pojazd jest w leasingu to upoważnienie od leasingu tłumaczone na język rosyjski
* Wiza rosyjska lub FAN ID od 4. czerwca zamiast wizy
* Ubezpieczenie zdrowotne

Internet mobilny (itp) w dziale Rosja internet-karta-pre-paid-sim-w-rosji,1463,78916

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3087 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 155  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: MŚ 2018 w Rosji
#181 PostWysłany: 10 Paź 2017 10:29 

czy możecie aktualnie aplikować po bilety ? od wczoraj próbuje i strona biletów na fifa milczy. Pewnie wszyscy sie rzucili na ostatnia chwile jak ja....
 Profil Relacje PM off  

Viva Mexico! 🌮 7 dni w Playa del Carmen za 2949 PLN 🌴 Loty i 4* hotel Viva Mexico! 🌮 7 dni w Playa del Carmen za 2949 PLN 🌴 Loty i 4* hotel
Luksusowy wypoczynek na Krecie ☀️🏖️ 5* hotel z all inclusive za 2471 PLN Luksusowy wypoczynek na Krecie ☀️🏖️ 5* hotel z all inclusive za 2471 PLN
#182 PostWysłany: 10 Paź 2017 11:53 

Skoro bedzie mozna bilety pozniej odsprzedac za posrednictwem FIFA tak jak to mialo miejsce 2 lata temu podczas EURO to te dane osob ktore z nami beda leciec wedlug mnie bedzie mozna jakos zmienic .
 Profil Relacje PM off  

#183 PostWysłany: 10 Paź 2017 12:35 

srebrny
manro1 napisał(a):
czy możecie aktualnie aplikować po bilety ? od wczoraj próbuje i strona biletów na fifa milczy. Pewnie wszyscy sie rzucili na ostatnia chwile jak ja....

Masz na myśli, że w ostatnim etapie mieli w nieskończoność?!
No tak własnie mam.
 Profil Relacje PM off  

#184 PostWysłany: 10 Paź 2017 13:42 

Witam,

Wiadomo kiedy bedzie losowanie biletow dla tych ktorzy robili rejestarcje od 14 September 2017 - 12 October 2017 ? "Sales Phase (1)
Random Selection Draw (1)"
 Profil Relacje PM off  

#185 PostWysłany: 10 Paź 2017 16:29 

Loty: 424
Kilometry: 507 296
niebieski
-- 10 Paź 2017 16:17 --

Na stronie FIFA piszą tylko że w całym okresie od 13.10 do 15.11.
I tak, np. bilety dla Polski typu Team Specific Ticket mogą losować już od 13-tego; ale np. bilety typu Team Specific Ticket dla drużyn europejskich biorących udział w barażach mogą być losowane dopiero w dniach 13-15 listopada.
Więc wyniki będą jakoś tam sukcesywnie spływać.
Na pewno tu na forum, jak tylko ktoś dostanie decyzję, zaraz o tym poinformuje.

-- 10 Paź 2017 16:29 --

manro1 napisał(a):

W tej chwili działa :-)
 Profil Relacje PM off  

#186 PostWysłany: 10 Paź 2017 16:57 

Witam serdecznie , czy w pierwszym etapie zamawiania biletów istnieje możliwość zamówić pojedyńczy bilet na mecz Polaków ??
Nie chcę zamawiać całego pakietu tylko właśnie pojedynczy bilet na jeden mecz - jak jest taka mozliwość to proszę o podrzucenie inf jak to zrobić
Dziękuję i pzdr
 Profil Relacje PM off  

#187 PostWysłany: 10 Paź 2017 17:42 

niebieski
NIE.....po losowaniu 01.12, możesz przygotować się na "polowanie" i wtedy możesz ustrzelić tickecik na jeden meczyk naszej reprezentacji, tylko "ambony" na polowaniu są pełne i nikt nie wie czy łatwo będzie taki tickecik ustrzelić........ :ugeek:
 Profil Relacje PM off  

#188 PostWysłany: 10 Paź 2017 17:51 

niebieski
Co racja to racja. Niedługo znów ambony się zapełnią wytrawnymi myśliwymi, którzy będą wypatrywać pięknych trofeów
 Profil Relacje PM off  

#189 PostWysłany: 10 Paź 2017 17:59 

niebieski
spoglądając na ekipy z górnej półki ....wszędzie zainteresowanie z lampkami na czerwono High, a dla tych kibiców Rosja to ciekawy kraj.... :ugeek:
 Profil Relacje PM off  

#190 PostWysłany: 10 Paź 2017 18:24 

srebrny
Po zaaplikowaniu nie przesyłają e-maila?
 Profil Relacje PM off  

#191 PostWysłany: 10 Paź 2017 18:34 

brazilmik napisał(a):
spoglądając na ekipy z górnej półki ....wszędzie zainteresowanie z lampkami na czerwono High, a dla tych kibiców Rosja to ciekawy kraj.... :ugeek:

Zobaczymy, ale te ceny.... i odległości z słabą możliwością transportu samolotem (z linii lcc praktycznie tylko W6)

Małe co najważniejsze "konkretne" co nieco, by nieco ostudzić zapał, byłem i interesowałem się dystrybucją przed EURO we Francji, a tam było dużo dużo łatwiej i na końcu prosili się by bilety odkupić

Kod:
Komplet wejściówek na grupowe mecze "Biało-Czerwonych" kosztuje od 347 do 693 dolarów (1200-2500 zł) i wedle statystyk FIFA na te bilety jest bardzo duży popyt. Równie popularne są pakiety na spotkania Niemiec czy Egiptu. Odległość od Rosji wydaje się też nie odstraszać kibiców z Meksyku i Brazylii, którzy także przesłali wiele zgłoszeń. Mimo pewnego awansu z aplikacjami czekają m.in. Anglicy i Hiszpanie.
Oprócz pakietów "Follow your team" można też aplikować po bilety na wszystkie mecze na danym stadionie lub pojedyncze wejściówki na określone spotkanie. Najtańszy bilet na mecz grupowy kosztuje 105 dolarów (około 390 zł). By zobaczyć na żywo finał mundialu, trzeba zapłacić przynajmniej 1675 złotych. Najdroższe wejściówki będą kosztować natomiast ponad 4000 złotych.
Kibice "Biało-Czerwonych" liczą z pewnie, że podopieczni Adama Nawałki wyjdą z grupy. Za obejrzenie 1/8 finału trzeba będzie zapłacić od ponad 400 złotych do około 900 złotych.
Za mecze ćwierćfinałowe od prawie 650 złotych do około 1350, a przy półfinale ceny wzrosną od około 1050 złotych do nawet 2760 złotych.
Preferencyjne ceny biletów obejmują osoby mieszkające w Rosji (obywateli tego kraju oraz pracujących tam obcokrajowców). I tak oni za finał będę musieli zapłacić ponad 7000 rubli, czyli około 470 złotych.
Drugi etap sprzedaży biletów rozpocznie się 16 i potrwa do 28 listopada, wtedy o przydziale wejściówek decydować będzie kolejność zgłoszeń.
Kolejna tura składania aplikacji ruszy w 5 grudnia już po ustaleniu grup mundialu. Pierwsza etap, zakończony losowaniem, potrwa do końca stycznia, drugi już w formie bezpośredniej rozpocznie się w połowie marca.
Niesprzedane bilety będzie można również zakupić w tzw. fazie last minute. Przed turniejem dostępna będzie również oficjalna platforma odsprzedaży wejściówek. Organizatorzy przygotowali też specjalne bilety dla osób z niepełnosprawnościami. Część wejściówek będzie też w dyspozycji narodowych federacji.
Kibice, którzy otrzymają potwierdzenie zakupu biletów, przed wyjazdem do Rosji muszą wyrobić specjalny identyfikator - Fan Id. Dokument zastępuje wizę i pozwala korzystać z dodatkowych środków komunikacji.

Czytaj więcej na http://sport.interia.pl/reprezentacja-polski/news-ms-2018-duze-zainteresowanie-biletami-na-mecze-polakow,nId,2450793#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
 PM off  

#192 PostWysłany: 10 Paź 2017 18:44 

niebieski
wszystko OK, ale jednak MŚ to MŚ........oby tylko Argentyna nie zrobiła psikusa... :ugeek:
Ps. dziś obstawić Holland 7-0 to ładny mieszek talarów można zdobyć :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
 Profil Relacje PM off  

#193 PostWysłany: 10 Paź 2017 21:56 

Witajcie, na początku pozdrawiam serdecznie . Interesuje mnie zakup biletów na trzy mecze naszej reprezentacji i ewentualnie finał. Czy ktoś z użytkowników tego forum wie, jak ogląda się mecze na żywo na stadionach 40-60 tysięcznych za bramkami na wysokich trybunach? Nie wiem , czy rezerwować bilety wersji 2, czy też 3(za bramkami). Nie jestem stadionowym ekspertem i nie chcę przepłacać. Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#194 PostWysłany: 10 Paź 2017 22:05 
Awatar użytkownika

Loty: 8
Kilometry: 8 761
niebieski
Żeby zaaplikować trzeba wybrać kategorie, podać ile biletów, potem dane swoje, i jak dwa bilety to od razu dane tej drugiej osoby? bo z tego co widze tak jest? czy dane wspoltowarzysza nie sa potrzebne - moze cos sknocilem, wszedlem w zakladke ktora moge duzo pozniej wypelnic po ewentualnym juz wylosowaniu?
 Profil Relacje PM off  

#195 PostWysłany: 10 Paź 2017 23:10 

niebieski
Aktualna sytuacja walki o I koszyk przed nocnymi meczami w Ameryce Południowej.

Załączniki:
Capture.PNG
Capture.PNG [ 12.68 KiB | Obejrzany 1829 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#196 PostWysłany: 11 Paź 2017 03:35 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Po zakończeniu dzisiejszych spotkań w Ameryce Płd. znany jest już pełny skład 1. koszyka podczas losowania grup finałowych:

1. Rosja
2. Niemcy
3. Brazylia
4. Portugalia
5. Argentyna
6. Belgia
7. Polska
8. Francja

Tymczasem drugim po Islandii debiutantem na MŚ została właśnie Panama.
 Profil Relacje PM off  

#197 PostWysłany: 11 Paź 2017 08:08 

Loty: 424
Kilometry: 507 296
niebieski
-- 11 Paź 2017 08:06 --

Nter napisał(a):
Witajcie, na początku pozdrawiam serdecznie . Interesuje mnie zakup biletów na trzy mecze naszej reprezentacji i ewentualnie finał. Czy ktoś z użytkowników tego forum wie, jak ogląda się mecze na żywo na stadionach 40-60 tysięcznych za bramkami na wysokich trybunach? Nie wiem , czy rezerwować bilety wersji 2, czy też 3(za bramkami). Nie jestem stadionowym ekspertem i nie chcę przepłacać. Pozdrawiam

1. nie wiesz, jakie miejsce wylosujesz; może być w pierwszym rzędzie (na wysokości boiska) i w ostatnim (pod dachem)
2. zależy od stadionu; generalnie na stadionach bez bieżni widok jest lepszy.

-- 11 Paź 2017 08:07 --

DonCorrado napisał(a):
Żeby zaaplikować trzeba [...] podać od razu dane tej drugiej osoby?

tak, trzeba.

-- 11 Paź 2017 08:08 --

jacek96 napisał(a):
Po zaaplikowaniu nie przesyłają e-maila?

przesyłają
 Profil Relacje PM off  

#198 PostWysłany: 11 Paź 2017 08:38 

niebieski
No właśnie niekoniecznie, wczoraj aplikowałem a do dziś nie mam maila. Aplikacja po zalogowaniu do portalu jest widoczna.

Ostatnio edytowany przez michzak, 11 Paź 2017 08:59, edytowano w sumie 1 raz
Cytowanie - nie cytuj całego postu poprzednika, jeżeli zaraz pod nim odpowiadasz
 Profil Relacje PM off  

#199 PostWysłany: 11 Paź 2017 10:24 
Awatar użytkownika

niebieski
Czy ktoś miał doświadczenia z użyciem innej karty i wie jak w rzeczywistości FIFA przestrzega tego zapisu (np. Puchar Konfederacji lub wcześniejsze MŚ)?

Załączniki:
payment.PNG
payment.PNG [ 34.8 KiB | Obejrzany 1623 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#200 PostWysłany: 11 Paź 2017 10:44 

Loty: 4
Kilometry: 17 154
niebieski
Czyli jak np. w marcu z platformy kupię bilety to muszę zapłacić za nie własną kartą ? jak to fizycznie zrobić? wrzucę do koszyka np 3 bilety i co dalej ? za każdy bilet mam zapłacić kartą kredytową osoby , której nazwisko będzie widniało na bilecie? trochę bez sensu.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3087 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 155  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość