Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Sprzedaż, wymiana i oddawanie biletów jest niezgodne z regulaminem FIFA.
Wszystkie próby sprzedaży, wymiany lub oddawania biletów będą skutkowały skasowaniem i ostrzeżeniem!

Uwaga! do Rosji podróżujemy z paszportem (! Nie dow.os.) (wymagana ważność w dniu opuszczania F.R. - 6 mcy)
-----------------
Transfer lądowy przez Białoruś nie jest na ten moment możliwy bez posiadania wizy .
Porozumienie jest opracowywane - http://eng.belta.by/society/view/belaru ... 2111-2018/
-----------------
"You can transfer the Tickets from your original Guests to other Guests nominated by you by logging into your FIFA Ticketing Account on http://www.FIFA.com/tickets. Please note that any transfer requires FIFA’s consent. The functionality for the transfer of tickets will be made available on http://www.FIFA.com/tickets during the Last Minute Sales Phase starting on18 April."
Czyli - od 18 kwietnia będzie można zmienić jednego gościa na innego, ale tylko jeśli FIFA się na to zgodzi,
aby zapobiec nielegalnej sprzedaży biletów.
Co do zmiany danych samej osoby zamawiającej - nie będzie takiej możliwości, będzie jedynie opcja odsprzedaży takiego biletu na oficjalnej platformie FIFA.
"No, you (being the main Ticket Applicant and contracting party of the Ticket Sales Agreement) are not entitled to transfer those Tickets allocated to yourself. If you are unable to attend the Match for which you have purchased Tickets, then you may submit all of your Tickets for possible resale on FIFA’s official Ticket Transfer and Resale platform available on http://www.FIFA.com/tickets during the Last Minute Sales Phase starting on 18 April." by Bartekjg, str 54
-------------------
-》Plany stadionów
Mecze Polaków:
[+] Pokaż
19 czerwca, Moskwa
Polska ?? - Senegal ??
ms-2018-polska-senegal-19-06-18-moskwa,1497,120985

24 czerwca, Kazań
Polska ?? - Kolumbia ??
ms-2018-polska-kolumbia-24-06-18-kazan,1497,120986

28 czerwca, Wołgograd
Japonia ?? - Polska ??
ms-2018-polska-japonia-28-06-18-wolgograd,1497,120987
-------------------
dojazd-do-kaliningradu-z-elblaga-olsztyna-gdanska,1418,82970
Podróż samochodem do Kaliningradu:
[+] Pokaż
* Prawo Jazdy
* Paszport
* Zielona Karta pojazdu
* Dowód rejestracyjny pojazdu - dane właściciela muszą się zgadzać z danymi kierowcy
* Jeśli pojazd jest w leasingu to upoważnienie od leasingu tłumaczone na język rosyjski
* Wiza rosyjska lub FAN ID od 4. czerwca zamiast wizy
* Ubezpieczenie zdrowotne

Internet mobilny (itp) w dziale Rosja internet-karta-pre-paid-sim-w-rosji,1463,78916

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3087 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 155  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: MŚ 2018 w Rosji
#101 PostWysłany: 14 Wrz 2017 18:25 

niebieski
Wiem, że wszyscy teraz zaaferowani biletami, ale FIFA zatwierdziła zasady podziału na koszyki:
http://www.90minut.pl/news/280/news2809 ... szyki.html
 Profil Relacje PM off
grzegorzkatowice lubi ten post.

💥CO ZA CENA💥 Loty na Sycylię dla wszystkich od 128 PLN 😱 🌴 💥CO ZA CENA💥 Loty na Sycylię dla wszystkich od 128 PLN 😱 🌴
Wiosenny relaks na Majorce 🌴 Urlop w 4* hotelu z wyżywieniem na tydzień za 1988 PLN🇪🇸😎 Wiosenny relaks na Majorce 🌴 Urlop w 4* hotelu z wyżywieniem na tydzień za 1988 PLN🇪🇸😎
#102 PostWysłany: 14 Wrz 2017 20:28 

niebieski
turecky napisał(a):
Zaplanowałem sobie Poland - Team Specific Ticket (3 mecze grupowe) + Finał, i niestety trzeba aplikować z dwóch kont.
Wrzucenie do koszyka biletów kategorii TST powoduje zablokowanie możliwości dodania czegokolwiek innego :-(.

Miałem identyczny plan. Zamówiłem już TST3 Poland, ale teraz nie chce mi przyjąć zamówienia na finał :roll:
Też bym zaaplikował z drugiego konta. Tylko nie wiem jak wtedy będzie z tym FAN ID?
Czy jeśli założę sobie drugie konto na stronie FIFA na brata, ojca itp. (którzy nie chcą jechać), to czy w razie wylosowania biletu na to drugie konto, będę też musiał wystąpić o FAN ID na brata lub ojca?
Bo chyba system na stronie FIFA nie przepuści dwóch kont na moje nazwisko?

I jeszcze pytanie dla osób, które były na Pucharze Konfederacji: jakie dane zawiera ten FAN ID, oprócz imienia, nazwiska i zdjęcia?
Czy tam też jest zawarty np. numer paszportu lub jakieś jeszcze inne dane?
 Profil Relacje PM off  

#103 PostWysłany: 14 Wrz 2017 20:58 

Loty: 3
Kilometry: 4 296
W ogóle to podstawowe pytanie, na które jak na razie nie ma odpowiedzi, to: "czy bilety będą imienne"...jeśli nie to można będzie spróbować aplikować na brata, ojca, wujka zdzicha :lol:

jak na moje to powinny być bez nazwisk, ponieważ co z sytuacją, gdy ktoś jednak nie będzie mógł przyjechać do Rosji? przecież bilety można kupować już, a do mistrzostw jeszcze dobre parę miesięcy...przez ten czas może się wiele zmienić...taka osoba ma zostać z biletami wartymi nawet kilkaset dolarów, na pamiątkę?
 Profil Relacje PM off  

#104 PostWysłany: 14 Wrz 2017 21:26 

niebieski
lukiciach napisał(a):
... co z sytuacją, gdy ktoś jednak nie będzie mógł przyjechać do Rosji? ...

Właśnie, pytanie czy będzie coś na kształt platformy, tak jak przy biletach na Euro2016, gdzie będzie można swoje bilety odsprzedać po ewentualnym wylosowaniu biletów ?
Bo wg informacji na stronie Fify będzie tylko możliwość zakupu na zasadzie "kto pierwszy ten lepszy", ale o sprzedaży wylosowanych biletów innym kibicom, nic nie znalazłem.
 Profil Relacje PM off  

#105 PostWysłany: 14 Wrz 2017 21:30 

W tych okolicznościach miejsca rozgrywania MŚ i odległości to "pospiech jest wskazany przy łapaniu pcheł"

Ja tam cierpliwie poczekam biorąc pod uwagę doświadczenia ostatniego Euro z Francji + nawet po pucharze konfederacji jak widać nadal sporo niewiadomych
 PM off
2 ludzi lubi ten post.

#106 PostWysłany: 15 Wrz 2017 13:01 

niebieski
Ja też się na razie wstrzymuje.

Czy ktoś mógłby napisać, kiedy jest losowanie grup ? Wiadomo że muszą się skończyć eliminacje, później baraże - ale czy jest już potwierdzona data ? Bo przegapiłem taką informacje.

#107 PostWysłany: 15 Wrz 2017 13:05 

Losowanie grup 1 grudnia
 Profil Relacje PM off
paisas uważa post za pomocny.

#108 PostWysłany: 15 Wrz 2017 14:13 

Loty: 424
Kilometry: 507 296
niebieski
grzegorzkatowice napisał(a):
Czy jeśli założę sobie drugie konto na stronie FIFA na brata, ojca itp.

Właśnie założyłem drugie konto, też na siebie :-) tyle że z innego email. Podałem te same dane, łącznie z numerem paszportu i nie było żadnej weryfikacji. Zamówienie zostało przyjęte.
 Profil Relacje PM off
grzegorzkatowice uważa post za pomocny.

#109 PostWysłany: 15 Wrz 2017 14:37 
Awatar użytkownika

niebieski
wiecie może na ile dni jest to FAN ID ? czy na jesli kupie bilet bilet na mecz grupowy, to na finał też sie załapie na tym samym FAN ID?
 Profil Relacje PM off  

#110 PostWysłany: 15 Wrz 2017 16:11 
Awatar użytkownika

Loty: 724
Kilometry: 1 019 860
HON fly4free
W czasie pucharu konfederacji obowiązywał od 10 dni przed rozpoczęciem turnieju do 10 dni po niezależnie jakie miało się bilety
 Profil Relacje PM off
3 ludzi uważa post za pomocny.

#111 PostWysłany: 15 Wrz 2017 16:46 
Awatar użytkownika

Loty: 560
Kilometry: 931 745
niebieski
Anonymous napisał(a):
W tych okolicznościach miejsca rozgrywania MŚ i odległości to "pospiech jest wskazany przy łapaniu pcheł"

Ja tam cierpliwie poczekam biorąc pod uwagę doświadczenia ostatniego Euro z Francji + nawet po pucharze konfederacji jak widać nadal sporo niewiadomych

Dla mnie jest sprawa jasna :) Przynajmniej 2 tygodnie urlopu mamy zamiar spędzić w Rosji i na tą chwilę chcielibyśmy dostać minimum na którym nam zależy czyli mecze grupowe Biało-Czerwonych. Lokalizacja danych spotkań tak naprawdę nie ma dla nas znaczenia przy darmowym transporcie i czasie jaki będziemy dysponować :) Coś ekstra to już w następnym etapie jak już będzie wszystko wiadomo ale ze względu na ceny będziemy się już dłużej zastanawiać. W każdym razie to na czym nam zależy chcemy już teraz hehe
 Profil Relacje PM off
grzegorzkatowice lubi ten post.

#112 PostWysłany: 15 Wrz 2017 18:34 

Zbanowany
Zamierzasz obrać jedno konkretne miasto na bazę i z niego dojeżdżać na mecze, czy raczej przemieszczać się z miasta do miasta?

BTW. Jak zaczynały się eliminacje to miałem nadzieję, że po awansie, sam wyjazd do Rosji zostanie przez PZPN zbojkotowany. Teraz sam planuję wyjazd na mistrzostwa. Trochę źle się z tym czuję. Ktoś tutaj ma podobne rozterki czy to tylko ja jestem taki "dziwny"?
 Profil Relacje PM off  

#113 PostWysłany: 15 Wrz 2017 18:59 
Awatar użytkownika

Loty: 560
Kilometry: 931 745
niebieski
Raczej z miasta do miasta ale mądrzejszy będę po losowaniu grup i wtedy zajmę się dopracowaniem szczegółów.

Jakbyśmy zbojkotowali ten mundial to zostalibyśmy z tym sami. Ja już nie mogę się doczekać rozpoczęcia tej piłkarskiej imprezy.
 Profil Relacje PM off  

#114 PostWysłany: 15 Wrz 2017 19:30 

Loty: 4
Kilometry: 17 154
niebieski
Tomy's , a dlaczego chciałeś ,żeby pzpn zbojkotował wyjazd do Rosji?
 Profil Relacje PM off  

#115 PostWysłany: 15 Wrz 2017 21:21 

niebieski
hudyts napisał(a):
Raczej z miasta do miasta ale mądrzejszy będę po losowaniu grup i wtedy zajmę się dopracowaniem szczegółów.

Ja tak samo: poznamy miasta, gdzie będziemy grać; poznamy szczegóły darmowego transportu na FAN ID - ogarniemy logistykę.
Na razie złożone dwie aplikacje TST3 i Finał: moje dziecięce marzenie (od 1982 r.) - być raz w życiu na Finale Mistrzostw Świata :-)
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#116 PostWysłany: 15 Wrz 2017 22:17 

Zbanowany
Na razie wiadomo tyle, że jeśli będziemy losowani z pierwszego koszyka, to jeden mecz grupowy gramy w Moskwie. I, że nie zagramy meczu grupowego w Samarze.
 Profil Relacje PM off  

#117 PostWysłany: 15 Wrz 2017 22:34 

niebieski
Tomy's napisał(a):
Na razie wiadomo tyle, że jeśli będziemy losowani z pierwszego koszyka, to jeden mecz grupowy gramy w Moskwie. I, że nie zagramy meczu grupowego w Samarze.

Do wyboru:
B1: Soczi, Moskwa, Sarańsk
C1: Kazań, Jekaterynburg, Moskwa
D1: Moskwa, Niżny Nowogród, Sankt Petersburg
E1: Roztów nad Donem, Sankt Petersburg, Moskwa
F1: Moskwa, Soczi, Kazań
G1: Soczi, Moskwa, Kaliningrad
H1: Moskwa, Kazań, Wołgograd
 Profil Relacje PM off
Tomy's lubi ten post.
2 ludzi uważa post za pomocny.

#118 PostWysłany: 15 Wrz 2017 23:13 

Osobiście liczę na grupę G lub D ?
 Profil Relacje PM off  

#119 PostWysłany: 16 Wrz 2017 00:59 

Zbanowany
Jadąc pociągiem z Warszawy do Moskwy będę potrzebował wizę tranzytową na Białoruś? Czy bilet na mecz rozwiąże również ten problem?
 Profil Relacje PM off  

#120 PostWysłany: 16 Wrz 2017 10:57 
Awatar użytkownika

Loty: 90
Kilometry: 139 765
niebieski
Tak. Potrzebna będzie wiza tranzytowa.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3087 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 155  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość