Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 19 Cze 2024 13:03 
Awatar użytkownika

Loty: 1352
Kilometry: 2 764 931
platynowy
Mam przesiadkę 8 godzin w Minneapolis w wakacje. Czy ktoś kojarzy co można tam robić czy zobaczyć przez ten czas? Nie uśmiecha mi się kiblowanie na terminalu a pobliski Mall of America jakoś mnie nie pociąga.
Będę z dzieciakami i możemy wziąć samochód jak coś będzie do objechania.
Ktoś coś?

"Turysta to ktoś, kto już od przyjazdu myśli o powrocie do domu, podczas gdy podróżnik nie wie, czy w ogóle wróci"
 Profil Relacje PM off  

Luksusowy city break w Abu Zabi 🕌💎 Loty i pobyt w 5⭐ hotelu Sofitel za 1859 PLN Luksusowy city break w Abu Zabi 🕌💎 Loty i pobyt w 5⭐ hotelu Sofitel za 1859 PLN
Tani wyjazd na NBA i NHL do Nowego Jorku 🗽✈️ Loty i bilety na mecze od 1655 PLN🔥 Tani wyjazd na NBA i NHL do Nowego Jorku 🗽✈️ Loty i bilety na mecze od 1655 PLN🔥
#2 PostWysłany: 19 Cze 2024 13:31 

niebieski
2 muzeum sztuki
Stone Arch Bridge + obok Mill City Museum
Gold Medal Park
Minnehaha Park - fajny park w centrum miasta, wzdłuż rzeki, nawet wodospad nie taki najmniejszy mają.
Chain of Lakes

Pamiętam że lokalsi zachwalali festiwale, które są tam "przez całe lato". Ja się załapałem na jakiś jazzowy, ale było to na tyle dawno temu, że nie pamiętam szczegółów..
 Profil Relacje PM off
hiszpan uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości