Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Wydzielony wątek o HolidayCheck: holidaycheck-ge-100-mil-m-m-za-recenzje-hotelu,1574,110641

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8250 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125 ... 413  Następna
Autor Wiadomość
#2421 PostWysłany: 07 Gru 2016 14:36 

niebieski
To ja jeszcze odniosę się do @krasnal . W zeszłym roku, przy tej samej promocji, po wysłaniu Widerrufsformulara do FAZu wpadły mile. W tym roku wysyłając ten sam formularz dostałem wiadomość, że mile zostaną dopisane do konta, więc nie powinno być z tym problemu.
 Profil Relacje PM off  

Wakacje w Andaluzji 🇪🇸 Loty Lufthansą do Sewilli z 6 miast od 582 PLN ✈️ Wakacje w Andaluzji 🇪🇸 Loty Lufthansą do Sewilli z 6 miast od 582 PLN ✈️
Wycieczka na Cypr za 999 PLN 🌴 Loty + 5* Radisson Beach Resort 😎 Wycieczka na Cypr za 999 PLN 🌴 Loty + 5* Radisson Beach Resort 😎
#2422 PostWysłany: 07 Gru 2016 15:04 
Awatar użytkownika

srebrny
@‌Aclan‌. W warunkach napisano o odstąpieniu.
@JSP W warunkach napisano, że dotyczy ostatnich 6 miesięcy.

#2423 PostWysłany: 07 Gru 2016 15:07 

srebrny
Aclan napisał(a):
FAZ Online przez 2 tygodnie za darmo + 999 mil M&M
Po pobieżnym przejrzeniu oferty wygląda to na ofertę jednorazową, żadne odstąpienia nie będą potrzebne.

Już przecież od kilku dni jest info w tym wątku.
A co do tego, że żadne odstąpienia nie będą potrzebne, to nie wiem skąd to wziąłeś?
Należy do nich wysłać Widerrufsformular, najbezpieczniej 7-8 dni przed końcem okresu prenumeraty.
 Profil Relacje PM off
Arekkk uważa post za pomocny.

#2424 PostWysłany: 07 Gru 2016 15:23 
Awatar użytkownika

HON fly4free
w ktorym momencie podaje sie podczas zamowienia prenumeraty swoj nr M&M?
FAZ Online przez 2 tygodnie za darmo + 999 mil M&M - przeklikalem wszystko i mi umknelo
 Profil Relacje PM off  

#2425 PostWysłany: 07 Gru 2016 15:29 

srebrny
Było ze dwa razy :), pisał @kransal i @‌Aclan
Tuż przed podaniem danych adresowych (w polu Addresszusatz, tam gdzie jest (optional), ma być nr Miles&More).‌
 Profil Relacje PM off  

#2426 PostWysłany: 07 Gru 2016 15:35 

Loty: 69
Kilometry: 64 523
niebieski
Dobrze rozumuje, że ten formularz przyklejony przez @‌JSP‌ trzeba tylko na dole wypełnić danymi podanymi na początku przy przystępowaniu, ale generalnie wysłać im to w całości ? Ten "Auftragsnummer" o którym wspominał @‌krasnal‌ to co to jest ?
 Profil Relacje PM off  

#2427 PostWysłany: 07 Gru 2016 15:46 

platynowy
Swój formularz to Ty powinieneś dostać na maila.
Sugeruje się cofnąć do tej strony i przeczytać ze 3 strony, będzie wiadomo co i jak trzeba zrobić.

miles-more-promocje-milowe-i-nie-tylko,1574,1394&hilit=faz?start=1840#p634813
 Profil Relacje PM off  

#2428 PostWysłany: 07 Gru 2016 15:48 

Loty: 1
Kilometry: 1 599
Gdzie znajdę numer zamówienia? W mailu nic nie przyszło, natomiast wydrukowałem potwierdzenie zatytułowane "Dziękujemy za zamówienie", ale tam numeru brak. Ach ten niemiecki.. ;)

Ok, rozumiem, że muszę czekać na potwierdzenie zamówienia i dopiero aktywować prenumeratę.
 Profil Relacje PM off  

#2429 PostWysłany: 07 Gru 2016 16:13 

niebieski
Tulio napisał(a):
Już przecież od kilku dni jest info w tym wątku.
A co do tego, że żadne odstąpienia nie będą potrzebne, to nie wiem skąd to wziąłeś?
Należy do nich wysłać Widerrufsformular, najbezpieczniej 7-8 dni przed końcem okresu prenumeraty.

Mhm, faktycznie. Tego, że jest w wątku nie zauważyłem, a link do warunków gdzie otwartym tekstem napisane jest o autoprzedłużalności oferty to szczerze mówiąc znalazłem dopiero w mailu potwierdzającym.

W takim razie racja, z tym że nie Wiederrufsformular, a Kuendigungsformular. Z tego co rozumiem takiej mniej więcej treści:

Cytuj:
(imię, nazwisko, adres, numer zamówienia, itd)

Sehr geehrte Damen und Herren,

hiermit kündige ich mein "Frankfurter Allgemeine Zeitung digital (Mo–So) – GRATIS - Miles & More" Abo fristgerecht zum nächstmöglichen Zeitpunkt. Bitte senden Sie mir eine schriftliche Bestätigung der Kündigung unter Angabe des Beendigungszeitpunktes zu.

Mit freundlichen Grüßen,
ImięNazwisko

Na adres vertrieb@faz.de
 Profil Relacje PM off  

#2430 PostWysłany: 07 Gru 2016 18:58 

niebieski
Troche chaos
1. Wybieram niemiecka m&m.

2. Zamawiam prenumerate podaje dane plus nr m&m - zgodne z konto m&m by naliczono mile.

3. Otrzymuje jeden email:

Sehr geehrte Nutzerin, sehr geehrter Nutzer,
wir danken Ihnen für Ihr Interesse an den Services der F.A.Z.-Portale. Um Ihre Registrierung zu bestätigen und abzuschließen, klicken Sie bitte auf den folgenden Link:
https://welcome.faz.netXXXXXXXXXXX

Nach Abschluss der Registrierung können Sie sich mit Ihren Login-Daten direkt über den Login-Bereich der F.A.Z.-Portale anmelden.
Bitte beachten Sie, dass Sie für die Nutzung einiger personalisierter Dienste der Portale (wie z. B. für das Anlegen einer Bewerbungsmappe oder für den kostenfreien Zugang zur F.A.Z. iPhone-App) gegebenenfalls weitere Daten hinterlegen müssen.
FAZ.NET bietet Ihnen mit der Registrierung die Funktion "Auf diesem Computer angemeldet bleiben" an. Wenn Sie diesen Haken in der Anmeldemaske setzen, sind Sie sofort nach dem Aufruf von http://www.faz.net von Ihrem PC aus eingeloggt.
Haben Sie weitere Fragen zum Thema Registrierung? Die FAZ.NET-Hilfe erreichen Sie jederzeit unter http://www.faz.net/hilfe oder via E-Mail an info@faz.net.
Mit freundlichen Grüßen
Ihr FAZ.NET-Team

4. Otrzymuje drugi email
Sehr geehrte Nutzerin, sehr geehrter Nutzer,
Sie haben Ihre E-Mail-Adresse soeben erfolgreich bestätigt und können sich nun mit Ihrem Login-Namen und Passwort auf den Portalen der F.A.Z. direkt anmelden.
Haben Sie weitere Fragen zum Thema Registrierung? Die FAZ.NET-Hilfe steht Ihnen unter http://www.faz.net/hilfe zur Verfügung.
Mit freundlichen Grüßen
Ihr FAZ.NET-Team

5. Moj koncowy efekt
Załącznik:
faz.JPG
faz.JPG [ 55.22 KiB | Obejrzany 1049 razy ]

Przyjdzie kolejny email z jakims nr na ktory mam sie powolac by anulowac prenumerate??
Mam sie gdzies logowac by cos jeszcze aktywowac??

Moze to ktos łopatologicznie wytlumaczyc komus co ma IQ na tyle wysokie by zawiazac samodzielnie sznurowadla i na tyle niskie by nie rozumiec tej prenumeraty :D??

Dzieki :)
 Profil Relacje PM off
wikiman lubi ten post.

#2431 PostWysłany: 07 Gru 2016 19:12 

Loty: 372
Kilometry: 907 939
niebieski
Jeśli nie wpisałem nr miles and more do promocji FAZ to mogę gdzieś to jeszcze dopisać czy ,,dupa blada '' ?
 Profil Relacje PM off  

#2432 PostWysłany: 07 Gru 2016 19:39 

niebieski
@‌savoj‌ Wysyłając mejla o rezygnacji na vertrieb@faz.de możesz im napisać o tym, że nie dodałeś numeru M&M - to oni się tym zajmują.
 Profil Relacje PM off  

#2433 PostWysłany: 07 Gru 2016 19:44 

srebrny
Hetman napisał(a):
Przyjdzie kolejny email z jakims nr na ktory mam sie powolac by anulowac prenumerate??
Mam sie gdzies logowac by cos jeszcze aktywowac??

Moze to ktos łopatologicznie wytlumaczyc komus co ma IQ na tyle wysokie by zawiazac samodzielnie sznurowadla i na tyle niskie by nie rozumiec tej prenumeraty :D??

Dzieki :)

Tak, przyjdzie mail z załacznikiem w pdf jak w poście 2584.
Wypełniasz ten Widerrufsformular (czyli ten druczek, który jest poniżej przerywanych kresek ---Bitte hier abtrennen ---), podpisujesz, skanujesz i dajesz jako załącznik (można napisać w treści maila, że wypowiadasz prenumeratę itp.).
I czekasz spokojnie na mile, aż ktoś tam u nich wajchę pociągnie ;)
 Profil Relacje PM off
Hetman lubi ten post.
Hetman uważa post za pomocny.

#2434 PostWysłany: 08 Gru 2016 07:51 

platynowy
Wczoraj złożone wypowiedzenie, wczoraj przelane punkty.
Także fajche o której wspomina @‌Tulio‌ tym razem ustawili chyba automatycznie ;)

Załącznik:
Screenshot_2016-12-08-06-42-21-1.jpg
Screenshot_2016-12-08-06-42-21-1.jpg [ 47.75 KiB | Obejrzany 838 razy ]
 Profil Relacje PM off
Tulio lubi ten post.

#2435 PostWysłany: 08 Gru 2016 10:46 
Awatar użytkownika

Loty: 188
Kilometry: 227 790
niebieski
A jeżeli ktoś nie otrzymał e-mail'a z PDFem wypowiedzenia, to jak to rozwiązać, żeby było dobrze? Wkleić tekst do Worda i prostu na dole się podpisać, zeskanować i przesłać mailem? Czy taki e-mail będzie tak samo brany pod uwagę (bo nie w oficjalnym formularzu)?
 Profil Relacje PM off  

#2436 PostWysłany: 08 Gru 2016 10:51 

Loty: 69
Kilometry: 64 523
niebieski
@‌KyokoMai‌ - dostałeś, tylko o tym nie wiesz, miałem podobnie :D - w mailu o tytule "Ihre Bestellung im Abo-Shop der Frankfurter Allgemeinen Zeitung" na dole pod skompletowanym zamówieniem: Es gelten unsere Angebotsbedingungen, das Widerrufsrecht, sowie die Nutzungsbestimmungen, które możesz sobie otworzyć ;)
 Profil Relacje PM off
KyokoMai lubi ten post.
KyokoMai uważa post za pomocny.

#2437 PostWysłany: 08 Gru 2016 11:30 
Awatar użytkownika

Loty: 188
Kilometry: 227 790
niebieski
@‌Kravkrk‌ jest. Kliknąłem, wygenerowałem PDF... ale w tym PDFie trzeba było jeszcze raz kliknąć, aby otworzyć inny PDF. Jest to jedna strona (tekst zgodny z tym z postu powyżej), ale nigdzie niczego nie trzeba uzupełniać... nie ma żadnych "kreseczek", itp. Czyli co? Wstawić tylko podpis i odesłać do nich?
 Profil Relacje PM off  

#2438 PostWysłany: 08 Gru 2016 13:33 

Od 1 grudnia pojawiła się możliwość zbierania punktów M&M (zbieramy punkty Payback i zamieniamy na M&M) płacąc kartą DEBETOWĄ mBanku.
1M za 10 zł przez pół roku, później 1M za 20zł, max 200M miesięcznie. Opłata za kartę - 2zł/msc.
Promocja tylko dla 10 tyś. pierwszych zgłoszeń.
Dodatkowo dla nowych klientów mBanku - 600M.

Szczegóły:
https://www.payback.pl/partnerzy/MBK
https://sklep.payback.pl/mile/changePoints
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#2439 PostWysłany: 08 Gru 2016 15:07 

niebieski
Hey, pytanie techniczne, chodzi o polskie znaki przy rejestracji. W nazwisku Ł a w adresie ń. Czy ma to znaczenie. Wiadomo przy kupowaniu biletu wpisuję L zamiast Ł a w adresie N zamiast Ń. Ale jak podać przy rejestracji w programie M&M. Pozdr
 Profil Relacje PM off  

#2440 PostWysłany: 08 Gru 2016 15:25 
Awatar użytkownika

Loty: 625
Kilometry: 828 085
niebieski
Rejestrowalem sie bez polskich znakow. Raczej to nic nie zmienia a po co ryzykowac, ze formularz jakis sie na nich wysypie ;)
santech uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8250 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125 ... 413  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Wronaa oraz 3 gości