Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Miejsce odlotu
#1 PostWysłany: 28 Gru 2012 19:36 

Witam serdecznie.

Mam małe pytanie, gdyż chcę zarezerwować bilet lotniczy w liniach wizzair z Warszawy do Eindhoven na 9.02.2013 i powrotny Eindhoven - Warszawa na 23.02.2013 i tutaj pojawia się mały problem, bo na stronie Wizzair jest tylko opcja wylotu i powrotu na Modlin a czytałem ostatnio artykuł, że niby Wizzair przenosi wszystkie swoje loty na Okęcie, a więc w końcu wylot i powrót będzie z/na Okęcie czy do Modlina?

Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku ;)
 Profil Relacje PM off  

Zobacz Park Narodowy Krugera 🦒🐘 Tanie loty do RPA od 1756 PLN 🔥 Zobacz Park Narodowy Krugera 🦒🐘 Tanie loty do RPA od 1756 PLN 🔥
Tanio 🚨 Loty na Maltę z Warszawy i Katowic za 170 PLN 🔥 Tanio 🚨 Loty na Maltę z Warszawy i Katowic za 170 PLN 🔥
 Temat postu: Re: Miejsce odlotu
#2 PostWysłany: 28 Gru 2012 19:40 
Awatar użytkownika

Loty: 59
Kilometry: 74 028
niebieski
Dorianlbn napisał(a):
a więc w końcu wylot i powrót będzie z/na Okęcie czy do Modlina?

Jeśli nie wyremontuja Modlina na czas - z Okęcia. Wizzair Cię poinformuje - sprawdzaj na bieżąco maile od nich. Przekonasz się też podczas robienia odprawy online - na karcie pokładowej będziesz miał właściwe lotnisko.

Wish to be on the road again ... next step is ...
don't know yet :)

Wybierasz się do Warszawy i potrzebujesz pomocy? Wal śmiało :)
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 28 Gru 2012 19:45 

Aha, czyli mogę śmiało zamówić bilet i jeśli zajdzie zmiana na Okęcie to automatycznie to się zmieni także w odprawie, tak?
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 28 Gru 2012 20:28 
Awatar użytkownika

niebieski
Dorianlbn napisał(a):
Aha, czyli mogę śmiało zamówić bilet i jeśli zajdzie zmiana na Okęcie to automatycznie to się zmieni także w odprawie, tak?

Ja na razie na wizzairze się nie zawiodłem - informowali. Ale patrząc na ostatni bajzel na Modlinie pokazywany w TV (ludzie nie byli informowani o odlocie z Okęcia) na Twoim miejscu trzymałbym rękę na pulsie - sprawdzać na bieżąco co i jak. Odprawę zostaw sobie na kilka dni przed wylotem ... Do lutego 2013 chyba uporają się z problemem pasów startowych ...

Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 29 Gru 2012 13:55 

Wiesz co, zależy mi na Okęciu bo na to lotnisko mam bezpośredni transport z Lublina.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 29 Gru 2012 14:15 
Awatar użytkownika

niebieski
Przed momentem rzeczniczka portu WMI się wypowiadała na antenie TVN24 - mają zdążyć do 3 stycznia. Ponoć uszkodzenia pasa są powierzchowne. Pożyjemy - zobaczymy.

Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości