Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 15 Wrz 2015 13:06 

Witajcie,

Pojawiły się nowe zasady programu lojalnościowego Wyndham Rewards, główne zmiany:
- za 15.000 punktów mamy bezpłatny nocleg,
- od 3000 punktów możemy wziąć nocleg z dopłatą,
- za każdego wydanego 1$ otrzymujemy 10 punktów lub 1000 punktów,

Dla niewtajemniczonych do tej sieci należą hotele: Ramada, Days Inn, Travelodge, Super 8, Knights Inn, Howard Johnson i inne.

Niedawno odkryłem że we Lwowie jest hotel Ramada, gdzie za 600 UAH ~ 102 PLN mamy nocleg z dodatkowymi 2000 pkt.

Załączniki:
2015-09-15_122558.jpg
2015-09-15_122558.jpg [ 250.21 KiB | Obejrzany 9547 razy ]
2015-09-15_130218.jpg
2015-09-15_130218.jpg [ 245.45 KiB | Obejrzany 9547 razy ]
 Profil Relacje PM off  

Floryda + Bahamy 😎😍 Loty i rejs w kajucie z balkonem i pełnym all inclusive za 4608 PLN Floryda + Bahamy 😎😍 Loty i rejs w kajucie z balkonem i pełnym all inclusive za 4608 PLN
All inclusive w Albanii 🌊🏝️ Tydzień w 4* hotelu Marbella Beach za 2413 PLN All inclusive w Albanii 🌊🏝️ Tydzień w 4* hotelu Marbella Beach za 2413 PLN
#2 PostWysłany: 26 Paź 2024 23:35 
Awatar użytkownika

Loty: 720
Kilometry: 996 938
platynowy
Postanowiłem trochę pokopać.

Ten program stał się atrakcyjniejszy dla nas Polek, Polaków i w ogóle osób polskich bo dołączyły do niego Vienna Houses

Poza tym jest on jakimś żartem.

Ostatnio zrobiłem rezerwację przez moje konto,

Zapisałem się do promocji

Zrobiłem status match

Punkty za pobyt nigdy nie trafiły na moje konto. Po dłuższym niż obiecane dochodzeniu dumna osoba konsultancka odpisała, że wie na czym polega problem: moje konto (na którym przeprowadziłem te wszystkie operacje) było nieaktywne!

Po tym odkryciu zostało aktywowane. W sumie nie przekazano mi jakie to niesie za sobą konsekwencje
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość