Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 22 Mar 2014 23:25 
Awatar użytkownika

Chcąc wykorzystać atrakcyjne ceny W6 do EIN, zaczęłam zaplanować weekendowy wypad do Holandii i trafiłam na ciekawą weekendową promocję holenderskich kolei umożliwiającą podróżowanie od godziny 18:30 w piątek do 16:00 w poniedziałek w cenie 29 €, ale wymaga to wyrobienia OV-chipkaart.
http://www.ns.nl/reizigers/producten/ab ... -vrij.html

Jestem bardzo ciekawa czy ktoś ma doświadczenie z OV-chipkaart i czy może ją posiadać osoba nie będąca rezydentem w Holandii oraz czy faktycznie można podróżować przez cały weekend bez jakichkolwiek dodatkowych kosztów, bo wygląda to na idealny sposób by na szybko zobaczyć kilka ciekawych miejsc przy tak niewielkich odległościach pomiędzy nimi... Eindhoven, Utrecht, Amsterdam, Leida, Haga i Rotterdam w cztery dni to super wypad, ale przerażają mnie standardowe ceny biletów i mam nadzieję, że ta promocja działa również dla osób z poza NL, gdyż nie chciałabym czekać aż na letni Zomertoer.
 Profil Relacje PM off  

Kolumbia w dobrej cenie 😎 Loty do Cali i Medellin od 2387 PLN 😍 Kolumbia w dobrej cenie 😎 Loty do Cali i Medellin od 2387 PLN 😍
Apulia na przedłużony weekend za 789 PLN 🇮🇹☀️ Loty do Bari + ⭐⭐⭐⭐ hotel z widokiem na morze 🌊 Apulia na przedłużony weekend za 789 PLN 🇮🇹☀️ Loty do Bari + ⭐⭐⭐⭐ hotel z widokiem na morze 🌊
#2 PostWysłany: 22 Mar 2014 23:33 
Awatar użytkownika

srebrny
Niekwestionowanym specem od biletów kolejowych w Holandii jest - NBE322, zapytaj go o szczegóły.
bilet-kolejowy-weekendowy-euro-14,35,35507
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 22 Mar 2014 23:39 
Awatar użytkownika

Loty: 249
Kilometry: 415 497
srebrny
A ja Ci już odpowiem że OV chipkaart może mieć każdy - kupuje się ją w automacie i zasila jak londyńskiego Oystera. Kosztuje to 7.50€, nie jest to depozyt niestety, ale ważna z 5 lat chyba.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 23 Mar 2014 00:19 
Awatar użytkownika

zbyhu napisał(a):
A ja Ci już odpowiem że OV chipkaart może mieć każdy - kupuje się ją w automacie i zasila jak londyńskiego Oystera. Kosztuje to 7.50€, nie jest to depozyt niestety, ale ważna z 5 lat chyba.

Wielkie dzięki za info dotyczące OV chipkaart.

Jestem bardzo ciekawa czy ktoś korzystał z oferty "Weekend Vrij", gdyż bilety w wątku wymienionym przez 'maczala 1' są raczej klasycznymi jednodniówki niż "karnetem" na cały weekend
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości