Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 28 Kwi 2016 08:41 

Loty: 16
Kilometry: 28 363
Witam
Mam pytanie odnośnie Taxi - przylatujemy 4 osobową grupką i chcemy wynająć taxi aby jechać do Okatse Canyun, Kinchkha wodospady, Katskhi Column, Mtskheta, Tbilisi.Jedna podróż.
Czy ktos z was próbował taką trasę lub podobną?
Jaką cenę należy wytargować? gdzie najlepiej taxi wynająć - na lotnisku czy przy Mc Donalds?

Ostatnio edytowany przez Abcn, 11 Lut 2017 13:59, edytowano w sumie 1 raz
Tytuł
 Profil Relacje PM off  

Idealne miasto na hiszpański city break 😲🤭 Loty piątek-niedziela i noclegi w hotelu za 609 PLN 🔥 Idealne miasto na hiszpański city break 😲🤭 Loty piątek-niedziela i noclegi w hotelu za 609 PLN 🔥
Dalekie trasy w Ryanair od 256 PLN 😍 Hiszpania, Portugalia, Maroko i Kanary ✈️ Dalekie trasy w Ryanair od 256 PLN 😍 Hiszpania, Portugalia, Maroko i Kanary ✈️
#2 PostWysłany: 11 Lut 2017 09:01 
Awatar użytkownika

Loty: 62
Kilometry: 149 203
Pewnie Tobie już nie pomogę, ale może komuś się przyda

pisałem już w temacie z dojazdem z lotniska:

"Moim zdaniem najprostszym sposobem i (najtańszym? pewnie da się taniej XD ja płaciłem 20 GEL a na pewno najmniej stresów i zabawy) jest zamówienie lokalnego drivera przez hostel/hotel (każdy ma swojego zaprzyjaźnionego drivera. Jeżeli zostajesz w kutaisi to luz bo piszesz do swojego noclegu i załatwiają. Jeśli nie to i tak napisz do paru hoteli na maila z pytaniem, że przylatujesz na lotnisko o tej i o tej tym i tym lotem tą linią lotniczą i żeby jakiś driver czekał na Ciebie na lotnisku i Cię podwiózł powiedzmy pod McDonalda bo stamtąd odjeżdża wszystko w normalnych cenach (ja jechałem kutaisi-tibilisi 10 GEL). Do hoteli piszesz wcześniej w dwóch wersjach językowych. Napisz najpierw po angielsku wrzuć w translator google i przetłumacz na rosyjski. Wynegocjuj cenę i tyle. Ja z lotniska takim transportem jechałem za 20 GEL (na lotnisko zresztą też).

Co do kasy nie martw się że masz same dolary. Poproś żeby po drodze zawiózł Cię do kantoru ( wydrukuj sobie na kartce jak to się pisze), żebyś mógł wymienić kasę. Bez problemu Cię podwiezie. Poza tym kantor 20 m od McDonalda. [Patrząc na McDonalda idź w lewo 20m i będzie w ciągu sklepów."

Tego samego kierowce tak samo wykorzystujesz. Czyli już wtedy na miejscu z nim negocjujesz ceny.
Ja płaciłem za GELATI-inny klasztor-Okatse Canyun-jaskinia prometeusza 100 GEL. Jeszcze zawiózł nas na śniadanie wcześniej i pilnował naszych bagaży w samochodzie.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość